pondělí 17. března 2014

Rozbalovačka: BioBeauty krabička krásy - březen 2014

Dneska jsem tady s rozbalovacím článkem o další krabičce krásy. Tahle je - troufám si tvrdit - trochu míň známá než Ladybox, Misshabox či Nailbox, takže vám ji na úvod trochu představím. :)

Nejde o krabičku žádného na krabičky se specializujícího prodejce (Ladybox) ani o krabičku určité značky (Misshabox). Jde o krabičku slovenského e-shopu BioBeauty.sk, který se specializuje na přírodní a bio kosmetiku. Krabička vycházela asi do listopadu každý měsíc, nyní bude dle informace na facebooku vycházet příležitostně a bude sloužit zejména k představení nových produktů na e-shopu. Krabiček je vždycky omezený počet, tato březnová je bohužel už vyprodaná, na skladě ale byla myslím víc než týden a o vydání byly na facebooku e-shopu informace dopředu.

Krabička stojí 10 euro + poštovné - pro slovenské zákaznice je to myslím něco přes 12 eur, poštovné do ČR je bohužel poněkud dražší, čímž se pro Češky hodnota krabičky snižuje. Konkrétně si ji můžete do ČR objednat za 18,9 eura (10 euro krabička + 8,9 euro poštovné). Já vyhrála v jedné soutěži slevu 5 euro, proto jsem také neváhala a krabičku si hned objednala. Možná jsem radši trochu váhat měla, protože jsem si já chytrá nezjistila, jak to na Slovensko zaplatím. Momentálně je možné na e-shopu platit jen převodem, který zadáte své bance. Po celovíkendovém zjišťování jak to vlastně zaplatit a jak moc se mi objednávka prodraží o poplatky za platbu do zahraničí jsem ve svém internetovém bankovnictví využila příkaz Eurogiro a zaplatila k 13,9 eurům ještě 50,- Kč poplatek. Takže krabička mě nakonec stála necelých 440 korun a dorazila do 2 dnů od odeslání. :)

Jelikož jsem placení řešila i s (moc milou) majitelkou e-shopu přes e-mail (mají opravdu skvělou zákaznickou podporu), z mého podnětu údajně zakoupili pro e-shop PayPal modul, v budoucnu tedy bude možné platit PayPalem (instalace nějakou dobu potrvá).

A teď už konečně k samotné krabičce. Dorazila mi opravdu důkladně zabalená, snad ve třech vrstvách, aby se jí nic nestalo. Na balném určitě nešetří. :)

V dřívějších edicích byly produkty umístěny do klasických dárkových krabiček - ale opravdu pěkných, viz třeba tady a tu. Obnovená krabička má v novém roce balení podstatně jednodušší, ale moc se mi líbí, hodí se ke specializaci e-shopu. Takové pěkné ekobalení s mašličkou, s průhledem dovnitř, vycpané slámou (?).




Obsah krabičky :)
Samozřejmě nesmí chybět průvodní dopis, najdete ho však až na dně krabičky, aby nezavazel výhledu na obsah. Jednoduchý list papíru působí díky barvě a zvolenému tisku hezky elegantně, až secesně, a ladí s krabičkou.


V krabičce bylo:
Peelingové mýdlo Riga Soap Manufacture z kozím mlékem a ovesnými vločkami. Je to pořádný macek, asi mi bude trvat, než ho vymydlím. Těším se na něj, výrobky s kozím mlékem mám ráda. Nejde o bio výrobek, pouze přírodní (což mi nevadí).



Náhodně vybrané cestovní balení provensálské přírodní kosmetiky Panier Des Sens. Lahvička má obsah 50 ml, trochu mě mrzí, že na mě vyšel sprcháč s vůní růže. Viděla jsem v krabičkách i levandulové tělové mléko. Ale pořád se mi výběr líbí, růže mám ráda, a ta krásná lahvička v koupelně ostudu neudělá. :)



Z cestovního balení (30 ml) krému na ruce Figs & Rouge jsem naopak úplně nadšená, značka se mi hrozně líbí a jejich krémy na ruce mě lákaly už nějakou dobu. :) Tenhle je s vůní kávy a pomeranče, na což jsem fakt zvědavá. 100% přírodní.


Čaj do koupele slovenského výrobce Soaphoria. Jde o směs solí, bylin a éterických olejů, pytlík se zkrátka hodí do vany a nechá vyluhovat. Na koupele mě moc neužije, ale jsem zvědavá, co se z toho vyklube. Trochu se bojím té vůně. :D Jo a pytlík se nezdá, ale je pěkně těžký.


No a nebyla by to správní krabička krásy, kdyby neobsahovala i nějaké ty vzorky. Tady je dvojice sašetek od Natura Siberica, ani jednu jsem ještě neměla. 


A armáda sašetek kosmetiky Mineral Beauty System se solí z Mrtvého moře:


Já dostala navíc za mé trable s placením (za které jsem si mohla sama, protože jsem si dopředu nezjistila informace) zadarmo i bahenní masku na vlasy. Jde vlastně o dvě spojené sašetky, tak se uvidí, jestli mi bude stačit na dvě použití (celé to balení je velké skoro jako moje ruka, žádná pidisašetka).


Já jsem s krabičkou rozhodně spokojená, protože obsahuje mnou neozkoušené výrobky z celého světa. Podle průvodního dopisu je hodnota obsahu něco přes 19 euro (+ vzorky), takže jsem i přes poplatky netratila. Dokonce i za tu plnou cenu (bez vyhrané slevy) by krabička odpovídala zaplacené sumě. Pokud se mi bude příští edice líbit (počkám si na recenze a radši budu objednávat bez překvapení), asi do ní půjdu. :)

A jak se tato krabička líbila Vám?

11 komentářů:

  1. já mám taky tu slevičku, čekala jsem právě na krabičku, ale nějak jsem ještě tuhle nestihla... s tím placením bych taky byla asi v koncích :D tak si počkám na Paypal a pak objednám, až bude nějaká další :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo, snad to pak bude snazší. I když i ten příkaz byl pak jednoduchý, když už jsem věděla, co kam zadat. :)
      Držím palce, ať tu příští chytíš! :) Třeba jich bude víc.

      Vymazat
  2. Ten krém na ruce ti hrozně závidím!!!!!:D Povedená krabička:)

    OdpovědětVymazat
  3. caj.do.kupela. http://bit.ly/Ow3GYv !!! :D
    Ja som doteraz vzdy citala posty na blogoch o boxoch s tym ze este sa mi nestalo aby som olutovala ze som si nikdy nijaky neobjednala. Ale toto bude asi prvykrat :D Nie som zatazena na bio ani prirodnu kozmetiku, ale - tie obaly! aaa vone! och :D
    A na Slovensko to vyjde fakt lacno a aj mi celkovo vyber vyrobkov pride premysleny, nie ako napr Ladybox - kde mam stale pocit ze su len veci co firmam nejdu dobre na odbyt :D
    Si ma teraz dost nalakala :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :D Taky se mi líbí, že mají krabičku takovou pěkně vyváženou, žádné "zbytky".

      Vymazat
  4. jééj, tak som rada, že krabička bezpečne dorazila :) dúfam, že produkty sa budú dobre používať :) Ďakujeme krásne sa recenziu..na paypal sa pomaly pracuje ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Není zač. :)

      Také jsem moc ráda, opravdu dorazila do dvou dnů (to jsem do článku doplnila, stejně jako pár smajlíků, protože mi přišel nějaký moc strohý - to mám z toho, že to vymýšlím hned po práci, kde píšu samé úřední věci :-)).

      Až všechno ozkouším, bude ještě jeden článek s regulérní recenzí, tohle jsou spíš takové první dojmy. :)

      Vymazat
  5. Moc pěkná krabička, udělala sis pěknou radost:) Já měla obavy, že v ní bude moc produktů typu sůl/pěna do koupele, protože já se jen sprchuju. Ale příště asi neodolám:) Tak kdyby to bylo možné, až bude další edice, dej na blogu vědět.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ráda. :) Ale určitě taky stojí za to sledovat jejich facebooku, protože tam bývá spousta soutěží. :)

      Vymazat
  6. Wow, tak to je nádhera, s naším LB se to moc srovnat nedá, tohle bych viděla v boxu stokrát raději :)

    OdpovědětVymazat