sobota 31. srpna 2013

Recenze: Lioele Beyond the Solution BB Cream

Začínám se se svými BB recenzemi pomalu ale jistě propracovávat ke známějším značkám. Schválně si totiž nechávám provařené SKIN79 a Missha na konec, abych jimi nebyla ovlivněna při testování těch méně známých krémů. Dneska jsem dozkoušela krém od další populární značky, hlavně mezi mladšími dívkami, a to Lioele. Jejich kosmetika se vám určitě zalíbí, pokud máte rády vše růžové, dívčí a hravé. Až teď mi došlo, že ten růžový potisk na stříbrné sachetce, což je vlastně zvětšené logo Lioele, má asi představovat Popelčin dýňový kočár. Nejsem fanynka Disneyho filmů, neviděla jsem ani jeden, takže mi tyhle věci většinou uniknou, musím se tedy poplácat po rameni za nezvyklý postřeh. :D

Co slibuje výrobce?

"Krém vám vytvoří čistý a přirozený odstín pleti, jelikož se do pokožky účinně vsákne. Svoje líčení dokončíte rychleji, protože krém nevyžaduje žádnou podkladovou bázi. Bisabolol, deriváty lékořicové kyseliny a allantoin zklidní vaši pokožku a jojobový olej, makadamový olej, deriváty kyseliny hyaluronové a mořský kolagen vaši pleť zvlhčí a zjemní."

Krém patří do celkem příjemné cenové kategorie, plné balení 50 ml koupíte na cosmetic-love za 12 dolarů, tedy cca 240 korun, na ebay jsem ho levněji nenašla. Rozhodně lepší než místní e-shopy, na bbcreamshop.eu jej seženete za 500 korun (ale mají tam podrobnější popis, pokud vás krém zajímá). Momentálně mají dokonce na cosmetic love slevy a nabízejí jej za 9,62 $, tedy pod dvě stovky. Je to však jeden z krémů, na který má snad každá recenzentka jiný názor, někomu přijde akorát, někomu mastný, někomu vysušující, takže doporučuji objednat nejprve vzorky, jeden kočár vám vydrží tak na 4 dny.

Na mé ruce to byl asi nejtmavší BB krém, co jsem zatím zkoušela.
Z ruky už ta tmavší barva nezmizela
Konzistence: Zkrátka krémová. :) BB se dobře roztíralo, ani moc řídké, ani moc husté, tak akorát. Na první dotek trochu mastnější.
Odstín: Tenhle krém se prodává pouze v jednom odstínu, což je škoda. Jak vidíte na fotkách nahoře, je pro mě moc tmavý - i v létě. Na tváři naštěstí nebyl o tolik hnědší než můj přirozený tón pleti, na rozdíl od rukou. Většině ale asi sedne, ne každá je taková bledule.
Vůně: Velmi jemná, jako dětský pudr. Nebo jiné výrobky pro děti, taková ta Johnson&Johnson vůně.
UV ochrana: Žádná! Aneb jestli se chcete opálit a hledáte BB krém, který nebude vaši pleť zatěžovat zbytečnou UV ochranou, tohle může být BBčko pro vás. I když já bych čekala, že bez UV ochrany bude míň mastné a lehčí než některé jiné krémy se SPF6000+, což není.
Sjednocení a krytí: Obojí je podle mě velmi dobré, krytí dokonce nadprůměrné (viz třeba červený flíček na mém nose v pravém horním rožku na obrázcích dole). Hezky zmenšuje póry, aniž by je nějak moc ucpával. Podle výrobce se dá pro větší krytí použít silnější vrstva, mně ale moc nevyhovovala. Byla jsem s ní hnědší a už jsem ani moc necítila ten mnou požadovaný rozdíl oproti make-upu. Nános byl vidět a měla jsem pocit těžkosti a ucpanosti pleti.
Hydratace: Velmi dobrá, na mě byl ale až moc mastný.
Výdrž: Ta byla skvělá, držel po celý den. Ovšem jak už jsem řekla, mastil se a mastil a ani pudr tomu nepomohl, za chvíli jsem se leskla zas. Na fotkách to tak vidět není, protože jsou focené hned po nanesení na vysušenou pokožku.

Před nanesením
Po nanesení

Před nanesením (nepodařilo se mi trefit stejné osvětlení, takže je fotka tmavší)
Po nanesení
Celkový dojem: Poměrně dobrý. Krém skvěle kryje a sjednocuje pleť, bohužel mi úplně nesedl odstínem a pro mou mastnější pleť se moc nehodí. A to podle výrobce měl tvorbu mazu omezovat. No nic no, to byl asi jediný bod popisu, ve kterém u mě selhal. Pro ty z vás, co mají normálnější pleť ale bude ideální, troufnu si tvrdit, že s trochou podkladového denního krému by sedl i těm se sušší pletí. A hlavně za tu cenu dostanete krásné velké balení s roztomilým popelkovským designem.

Znáte značku Lioele? Líbí se vám styl jejich výrobků?

5 komentářů:

  1. Od Janci jsem si klikla na recenzi na tebe a po přečtení se ho chci koupit:) ty fotky jsou skvěle! Je na nich vidět,ze ti krasne sjednotil pleť:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo, v tom je fakt dobrý. :) Jsem ráda, že recenze posloužila. :)

      Vymazat
  2. Zas tak moc se nelišíme :D Jsi hodná, že jsi mi dala na blog odkaz, ráda jsem si recenzi přečetla :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky. :) Chystám taky porovnání s dražším dvojčetem Triple the Solution.

      Vymazat
  3. mne ta znacka nic nehovori ale ma krasne balenie :)

    Ak hladas tip na super pletovu kuru najdes ho tu: http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2013/09/ryor-hydratacne-kapsule.html

    OdpovědětVymazat