sobota 27. července 2013

Ladybox červenec 2013 - rozbalování Just Married edice

Tak už mám doma taky červencový Ladybox a teda po minulém zklamání jsem z něj opravdu nadšená! Tajně jsem doufala (asi jako všechny, že? :) ), že se lidi z LB i SB budou chtít vytáhnout, a tak jsem si předplatila další tři měsíce den před oficiálním ohlášením spojení, protože jsem tušila zdražení a taky se dočetla, že předplatitelky, co měly předplaceno před spojením, dostanou dárek navíc. No vyplatilo se mi to, protože jsem v krabičce našla dva další produkty a každá mě stála starou zásilkovnovou cenu - 279,- korun.

Tady je pár fotek z rozbalování, omlouvám se za kvalitu, ale rozbalovala jsem v práci v Brně a neměla jsem jiný foťák, než ten na mém mobilu, který neumí doostřovat. V recenzi už budou normální fotky.


Nová přepravní krabička je opravdu bytelná. Místo červené tu máme opět růžovou s bílým potiskem loga. Žádné olepení izolepou, ale pevná rozkládací krabice, která se dá dále využít. 



Dovnitř se dostanete přes tenhle trhací proužek, takže už nemusíte hledat před rozbalováním nůžky na stříhání izolepy.



Letáky jsou prakticky vloženy na dno první krabice, takže nejsou zahrabané pod vystýlkou, která obvykle všude práší. Já našla katalog s výrobky od Racia, slevové kupony Yves Rocher (platí do konce roku, což se mi určitě bude hodit na vánoční nákupy) a letáček mýdel libebit se slevovým kódem na nákup.



A tady už je slavnostní box v celé své kráse. Čekala jsem bílou a růžovou, ale přesto se mi box moc nelíbí. Kdyby tam nebyly ty balónky, tak bych ho třeba na něco využila, takhle bych ho musela přelepit. Ale aspoň je to změna.



Úvodní dopis s pečetí si ponechal design Ladyboxu, jen pečeť se změnila na nové logo. Za to jsem ráda, dopisy od LB se mi vždycky líbily. Jen mi přijde divný ten text zvenku dopisu (ta pečeť pak jaksi nedává smysl :D ), ale to bude asi tím, že se jim všechen text dovnitř nevešel.



A tady už máme obsah! Krabička vážila opravdu hodně, tak jsem doufala, že bude pěkně naditá, a taky že ano. Napočítala jsem 11 produktů.



Z oční linky L'Oréal mám opravdu radost, čekala jsem, že tam od nich bude nějaký krém. Já bez linek prakticky nevylezu z domu, je to produkt, který používám skoro každý den. Když už nic jiného nestihnu, stačím si nakreslit linky a obočí. Ráda tedy tuhle fixku vyzkouším, i když už jsem kdysi linky ve fixu měla a nebyly nic moc - brzo vyschly a nebarvily dost intenzivně. Snad bude tahle lepší.



Za to rtěnky prakticky vůbec nepoužívám. I ta od MeMeMe z dubnového Ladyboxu se mi v kabelce spíš válí, ale to bude tím, že mi barevně moc nesedí. Za to tenhle odstín je fakt skvělý, z těch, co jsem viděla u jiných bloggerek, se mi ten můj líbil asi nejvíc. Je to taková výraznější starorůžová, takže není moc křiklavá a hodí se k teplému i studenému líčení. Uvidíme jak to s ní půjde, ale rozhodně si ji nechám. Jo a ještě ke značce - spousta lidí si stěžuje "zase Yves Rocher". No já za ty předchozí tři měsíce od nich nic nedostala a i kdyby jo, tak mi to neva, protože YR považuji za kvalitní značku. Mrzelo by mě, kdyby ta rtěnka byla třeba Miss Sporty.




Ze sady na obočí jsem byla nadšená, protože si je vždycky dokresluji. Jen jsem zvyklá, že na něj používám černou tužku na obočí, takže si nejsem jistá, jestli mi bude ten nejtmavší odstín sedět, moje obočí je skoro černé. Přinejhorším by se spolu s ostatními možná dal použít jako normální oční stín. Gel nepoužívám, takže vyzkouším ráda (jen nevím, jestli se má nanést před nebo po stínech), a pinzeta a zrcátko jsou super bonus.



Ano, Palmolive, na ten bylo taky pár stížností... no mně se nikdy nechce za sprcháč moc utrácet, kupuju je obvykle do stovky a důležitá je pro mě vůně a hydratace. Tenhle má zdá se obojí, takže se mi moc líbí. Ta mandlová vůně je skvělá, opravdu z něj cítím Středomoří. Mám ráda sladce vonící kosmetiku. Takže tenhle sprcháč začnu brzy používat a chudák Anatomicals se mi bude dál krčit ve skříni. Je fakt, že všechny ty mycí přípravky z boxů nestíhám spotřebovat, a v tomhle jsou rovnou dva.



Tím druhým je sprchová pěna na tělo od Rituals s vůní bílého lotusu a zeleného čaje. Nádhera. Palmolive si nechám na doma a tohle na dojíždění do Brna na privát.



Strašně ráda zkouším přípravky na vlasy a tak jsem nadšená i z veganského šampónu od i+m Naturkosmetik Berlin. Voní krásně citrusově, tak jsem zvědavá, jak si poradí s mými hustými vlasy (přírodní šampónÿ s nimi mají obvykle celkem problém).



A pak je zde vzorek masky na vlasy od Macadamia. Krásné balení, těším se, až ji vyzkouším. Možná mi bude stačit na 2 použití, spíš ale jen na jedno.



Přírodní by mělo být i mýdlo od libebit, já dostala spirálku z kozího mléka s levandulí, což je moje oblíbená vůně. Vyzkouším je na obličej, prý se s ním může omývat namísto čistícího krému/gelu.



A na závěr něco malého k zakousnutí. Cornies je pufovaná kukuřice s 61procentní, údajně belgickou, hořkou čokoládou. Musím říct, že byla opravdu skvělá, žádná nechutná poleva. A je jí pořádná vrstva (skoro jako byste jedli čokoládu s kukuřičnými křupinkami). Oba chlebíčky jsem snědla hned ten den ke kávě. Mňam!



No a jako předplatitelka jsem dostala navíc jahodový balzám na rty Líbej mě! (voní krásně) a tekuté oční stíny Lambre v odstínu Bílá perla, které už mám. Snad když je neotevřu, tak mi vydrží do té doby, než ty první spotřebuji. Škoda že jsem nedostala ten druhý, hnědý odstín, ale nestěžuju si.



Vystýlka byla tentokrát růžová. Černá by ve svatební krabičce asi vypadala divně.



A zátiší na závěr. :)


Ladybox má ode mě za tuhle krabičku velkou pochvalu, ovšem teď to bude mít těžké zavděčit se následujícími boxy, když si nasadili laťku takhle vysoko. :) Uvidím, zda výrobky splní má očekávání, čekejte recenzi asi tak za týden nebo dva. 

A jak se vám líbil nový Ladybox? Objednaly jste si?

6 komentářů:

  1. mám pocit že máme stejný odstín rtěnky a moc se mi líbí to tvoje mýdlo :) takový roztomilý tvar

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já mám odstín Rose Poudré, takže to asi nebude stejný, všimla jsem si, že máš výraznější. Tady ta fotka je taková dost zavádějící. :) Snad to pak vyfotím líp.

      Vymazat
  2. Také přemýšlím, zda nemáme stejný odstín rtěnky. :) není to 72: Rose Poudré? Jinak na šampón od i + m jsem se opravdu těšila, ale udělal mi na vlasech spíš paseku, mám je teď jako slámu. No, spirálové mýdlo se mi líbí více než ta moje kostka, u někoho jsem tu spirálku viděla dokonce s vůní citrónu, což by se mi líbilo asi nejvíc. :)
    A ty stíny s balzámem vypadají vážně dobře! Škoda, že si krabičku nemohu také předplatit. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Asi to bude stejný odstín, i když tam mám myslím 71, ale určitě je to Rose Poudré. :)

      Takže ten šampón vysušuje? To si asi nebudu moct dát kondicionér, abych ho z tohohle hlediska posoudila.

      Vymazat
  3. Boxy mě vůbec nelákají. Raději si peníze uschovám na plná balení vytoužených produktů. Jak se ale koukám, sloučení byl zřejmě moudrý a prospěšný krok. Bohužel se obávám, že si boxík tímto vydáním blogerky pěkně rozmazlil a bude mít co dělat,a by si laťku udržel.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem si původně svůj první box objednala jen abych si udělala radost během depky před státnicema, rozhodně jsem ho nepovažovala za něco extra užitečného, co mi nahradí návštěvy drogerky. Ale nakonec jsem byla překvapená, zatím v každém ze čtyř boxů, co jsem měla, jsem našla aspoň jeden produkt, který si plánuju kupovat i nadále, protože mi vyhovuje víc, než co jsem doposud měla. A bez boxu bych ani nevěděla, že ten produkt existuje, resp. by mě nenapadlo si ho koupit.

      Vymazat