sobota 17. listopadu 2018

Recenze: Zimní krabička pečujících produktů od Sunny's Body Products

Po studijní pauze se odhodlávám znovu nastartovat blog... úplně jsem si na něj odvykla, přitom fotek nákupů a swatchů se mi v počítači hromadí čím dál víc... tak zkusím pro začátek odstranit aspoň ten největší rest. Fotky na recenzi mojí poslední krabičky od Sunny's Body Products tu mám totiž nahrané už rok... jo, tohle je loňská zimní krabička, stála jen 27 USD (+ 8 dolarů poštovné). Letos mají (právě teď) v prodeji adventní kalendář s 25 produkty za 65 dolarů. Pokud se tedy nebojíte plácnout přes kapsu, jděte do něj. Kdybych si nekoupila dva jiné adventní kalendáře, šla bych do něj taky.




Aspen Winter
cukrový peeling na ruce


"Sněhem pokryté borovice a šťavnaté citrusy se mísí s výraznou vanilkou a kořeněným hřebíčkem."

Tento peeling voní krásně vánočně, jako když děláte náplň do cukroví a smícháte vanilkový cukr s citronovou kůrou a v pozadí vám voní vánoční stromeček. :) Já ho samozřejmě jako vždy patlám na tělo, na peeling rukou mě moc neužije.




Holiday Cheer
tuhá koupelová pěna


"Svrchní tóny zimního jablíčka, pomeranče, citronu a bergamotu, střední tóny skořice, hřebíčku a zmrzlých okvětních lístků fialek, spodní tóny zlaté ambry a karamelového dřeva."


V krabičce byl tenhle šumák do koupele ve dvou verzích (o stejné vůni). Buď v podobě nějakého roztomilého dárečku pod stromeček, nebo v podobě kusu černého uhlí. :D Škoda, že jsem nedostala ten šumivý černý šutrák, měla bych metaláckou koupel. :D Takhle jsem z vany musela odstraňovat růžové šmouhy, méďa byl totiž docela hydratační. Vydržel na několik umytí, vždycky jsem ho kus ulomila. Ovšem tak sofistikovanou vůni jsem ve své malé koupelně nebyla schopná rozeznat, mně voněl prostě jen po jehličí a citrusech.




I Smell Snow
zázračný balzám


"Nóty pomeranče, manga, grepu se středními tóny kaktusu, balzámové jedle a čistými svěžími tóny eukalyptu s nádechem cedrového dřeva a ambry."


Hutný hydratační balzám, který vždycky používám na chodidla, tentokrát voněl - jednoduše řečeno eukalyptovo-ovocně. Trochu jako když jíte mango těsně u slupky (jehličnato-větrově).




Pink Tinsel
mléko na ruce


"Svrchní tóny růžového granátového jablka, valencijského pomeranče a jemný závan kokosu; střední tóny douglasky, listů hřebíčku a skořice; spodní tóny zmrzlého dřeva a tonky."

Velice svěží ovocná vůně, ze které cítím spíš růžový grep než granátové jablko, taky trochu toho vánočního koření, jehličí a vanilky, ale hlavně ten grep.




Silent Night
balzám na celé tělo


"Tóny medu a sladké vanilky smíchané s křížalami, čistým pižmem a květy jasmínu."


Nejúžasnější vůně z celé krabičky, kdyby v ní vyráběli parfém, tak se jím zliju od hlavy k patě. Cítím z ní všechny uvedené vůně, je to mědově-ovocno-květinová nádhera! Bohužel v nejmenším produktu, který vždycky nejrychleji spotřebuju. :(




Snow Kissed
balzám na rty


"Chutná směs medu a karamelu."


Pořád můj nejoblíbenější balzám na rty a ty sladké příchutě jim jdou nejlíp. :)
(Ovocné bývají trochu umělé).




Snow Queen
máslo na ruce


"Grep a neroli s nádechem růže."

K těm třem složkám není co dodat, přesně tak voní. Napadlo by vás smíchat grep s růžemi? Mě teda ne, ale výsledek je moc příjemné květinovo-ovocné retro.




Snowflakes & Cashmere
olej na nehtovou kůžičku


"Svrchní tóny kašmírového krému a jiskřivé vanilky; střední tóny zmrzlé klementinky a bílého čaje; spodní tóny zlaté ambry a karamelového dřeva."

Velice příjemná a "pohodlná" vůně, jako když se zachumláte do čerstvě vypraného huňatého svetru a teplé deky, pozorujete venku padat snít a jíte u toho vanilkové sušenky. :)




Yogg Nogg
hojivý krém na suchá místa


"Svrchní tóny zkaramelizovaného máslovitého hnědého cukru s nádechem jahod; střední tóny hřebíčku, ylang ylang a muškátového oříšku; spodní tóny sladké cukrové vaty, cukrové vanilky a čistého pižma."

Oficiální popis je trochu zvláštní, mně vůně připomíná mix koření do svařáku, vaječného likéru a karamelu.



A to je z téhle krabičky všechno. Sice se říká "nikdy neříkej nikdy", ale tohle je na dlouho asi můj poslední článek o produktech od Sunny. (Věřte tomu, nebo ne, ale odolala jsem jejich Harry Potter boxu!) Našla jsem si totiž novou tělovou a voňavou obsesi v australských Obscūrus, takže teď vás budu pro změnu spamovat něčím jiným. ;) Teda doufám. Doufám, že nebudu líná a zase to tu trochu rozjedu. Můžete se těšit na opožděnou halloweenskou rozbalovačku NM kalendáře jako loni a další kupu swatchů, vůní, barev a fotek mého zírajícího oka. :D Zatím ahoj!

2 komentáře:

  1. Juchů, Brunwen má po zkouškách! :-))
    Ten tělový balzám velikosti rtěnky moc nechápu, je to spíš tuhý parfém (tedy na navonění), nebo balzám (na namazání)?
    Ráda bych očuchala vše uvedené, ale mám problém, že dlouhodobě nesnesu sladké vůně. Takové ty karamely a cukrové vaty jsou má noční můra :-D Už mi vadí i některé pánské parfémy, protože v posledních letech je i u nich trend dosladka...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj! :) Asi by to mělo být spíš to druhé, třeba jen na suché lokty, nehtovou kůžičku a tak. Tuhý parfém je doplňkové použití, za mě to nevoní dostatečně dlouho a daleko, abych to brala jako parfém.
      Jestli to máš s parfémy takhle, tak hrozně moc doporučuju vyzkoušet něco od Wild Hybrid. Je to indie značka, co prodává přes Etsy, několik jejich voňavek jsem měla v Emporium krabičce a je to pokaždé moc zajímavá vůně, mají určitě i vůně pro ty, co nesnáší sladké. Míchá je totiž chlap! :) Což u indie je docela nezvyklé. Poštovné z Austrálie stojí dvě stovky, mají i sadu pěti vzorků za dvě stovky, celkem tedy můžeš za čtyři stovky vyzkoušet pět vůní. Cena jednoho plného balení vůně by se taky měla vejít do limitu pro celníky.

      Vymazat