čtvrtek 2. února 2017

Vzpomínka na léto: Letní krabička od Sunny's Body Products

Tenhle článek je jedním z mých starých restů, na delší dobu asi poslední článek o SBP krabičkách. Ne že by se mi produkty už nelíbily, ale měla jsem všechny krabičky za poslední rok a potřebuju spotřebovat nasyslené zásoby a taky trochu ušetřit (patrně mě brzy čeká zatím nejdražší dovolená v mém životě). Ovšem brzy budu muset doplnit zásobu SBP balzámů na rty, už mám poslední! :((( Vyzkoušela jsem v mezidobí balzámy od dalších dvou indie značek, taky EOS, Hurraw, Burt's Bees, ale na SBP se ani jeden nechytal!

Letní krabička byla jedna z mých nejoblíbenějších (stála 30 dolarů + 5 za poštovné). O předchozích krabičkách se můžete dočíst zde: Disney princezny, sladkosti, zima a Valentýn 2016, podzim 2015, Halloween 2015 (safra, moje první krabička byla tak dávno?).

Obsah letního boxu.



Cestovní krém na ruce Aloha Vanilla
cestovní balení, cca 30 ml, plné 120ml balení ke koupi za 11 dolarů zde, střední 60ml za 7 dolarů tamtéž


"A warm tropical island breeze with beautiful aromas of sweet mango, vanilla absolute and creamy coconut with a touch of lotus flower."

"Teplý tropický ostrovní vánek s nádherným aroma sladkého manga, vanilky a krémového kokosu s dotykem lotosového květu."

Rozhodně cítím vanilku a kokos a taky trošku toho lotosového květu, mango ale skoro vůbec, jen když se hodně snažím někde v pozadí. Velice příjemná vůně evokující vlahý tropický večer při západu slunce. :) Rychle se vsakující lehký, přesto výživný krém v praktickém balení je opravdu ideální na cesty. :)




Máslo na ruce Blue Summer
cestovní balení, cca 30 ml, plné 120ml balení ke koupi za 10 dolarů zde, střední 60ml za 6 dolarů tamtéž


"Imagine eating fresh picked berries while wandering through a flower garden wild with jasmine, roses, blue lotus and orange blossoms. A gentle breeze lifts your hair and sparkles with notes of ginger and cedar along with heady vanilla-musk and amber."

"Představte si, že jíte čerstvě nasbírané lesní ovoce při procházce květinovou zahradou zarostlou jasmínem, růžemi, modrým leknínem a pomerančovými květy. Jemný vánek si hraje s vašimi vlasy, plný jiskrných nót zázvoru a cedru a do hlavy stoupajících tónů vanilkového pižma a ambry."

Těžší tropická květinová vůně, ovoce z ní moc necítím. Je ale velmi příjemná a sedí tak říkajíc u kůže, není otravně těžká ani přehnaně výrazná, jen prostě smyslná. Sunny konzistenci tohoto olejovitého másla pořád vylepšuje, v téhle edici bylo asi nejkrémovější a nejnašlehanější, co jsem od ní měla.




Balzám na rty Caribbean Delight
cestovní balení, cca 4,5ml, plné 10ml balení ke koupi za 4,25 dolarů zde


"This scent is a mix of sweet pineapple and mangos and papayas!"

"Tato vůně je směsí sladkého ananasu, manga a papáji!"

Tak tady není co řešit, prostě tutti frutti bonbóny. :) Na můj vkus trochu umělejší ovocná vůně, od Sunny mi v balzámech vyhovují spíše "bakery scents", tedy různé zákuskové vůně, přijdou mi reálnější, pořád je to ale nejlepší balzám na rty, co jsem kdy měla. :)




Olej na nehtovou kůžičku Driftwood & Sea Salt
plné 10ml balení, ke koupi za 6 dolarů zde


"Feel the salt spray coating your hair as you awe in the power of the wild seas. Driftwood & Sea Salt picks up notes of citrus, mangos, orchids and lilies and finishes with a hit of salt soaked driftwood."

"Pociťte spršku soli pokrývající vaše vlasy, zatímco hledíte v úžasu na sílu divokého moře. Tato vůně se otevírá tóny citrusů, manga, orchidejí a lilií a končí výraznou vůní solí nasáklého naplaveného dřeva."

Jemná svěží květinově ovocná vůně s dřevitým ocáskem. Škoda, že je zrovna v produktu, který se nikdy nedokážu přimět používat pravidelně. Ani jako tu roll-on voňavku. Kéž by tak tahle vůně byla třeba v krému na ruce.




Peeling na ruce Sea Foam & Balsam
cestovní balení, cca 30 ml, plné 120ml balení ke koupi za 10 dolarů zde, střední 60ml za 8 dolarů tamtéž


"Top - Citrus and Ozonic notes Middle - Sandalwood, Geranium, and White flowers Base - Patchouli, Caramel, and Amber."

"Hlava - citrusové a ozónové tóny, srdce - santalové dřevo, pelargonie a bílé květy, základ - pačuli, karamel a ambra."

Nejvíce mořská, prakticky až pánská vůně. Takhle by měl po sprše vonět můj ideální chlap. :D Což mi samozřejmě nezabránilo vypatlat tenhle peeling používáním na - moje - celé tělo. :)



Intenzivní pečující kúra na nehtovou kůžičku Summer Boardwalk
plné 15ml balení, ke koupi za 8 dolarů zde


"Summer Boardwalk is a yummy boardwalk smells of caramel glazed popcorn, warm taffy apples and sweet, creamy saltwater taffy."

"Chutná procházka po molu voní po karamelovém popkornu, teplých karamelových jablíčkách na špejli a krémových slaných karamelkách."

Bez debaty nejchutnější vůně z celé edice, prostě karamel, jabka a popkorn. A taky oříšky. Sice nevím, co je na tom letního (že by se to v USA prodávalo ve stáncích u vody?), ale nevadí. A hádejte co... samozřejmě jsem si při psaní tohoto článku třetinu lahvičky vylila na sebe a na stůl. Já jsem tak šikovná...

Složení: argan oil, coconut oil, flax seed oil, apricot kernel oil, hazelnut oil, rosehip seed oil, fragrance.




Tělové mléko Sunset By The Pool
cestovní balení, cca 30ml, plné 240ml balení ke koupi za 15 dolarů zde, střední 120ml za 10 dolarů, případně 60ml za 7 dolarů tamtéž


"Top notes of fuzzy apricot, sparkling bergamot, juicy grapefruit. Mid notes of lily of the valley, mirabelle plum, blood orange, apple blossom and bottom notes of sun warmed woods and Madagascar vanilla."

"Svrchní tóny huňaté meruňky, jiskrného bergamotu a šťavnatého grepu. Střední tóny konvalinky, mirabelky, krvavého pomeranče a jabloňového květu. Spodní tóny sluncem prohřátého dřeva a madagaskarské vanilky."

Tahle vůně mě při srovnání s popisem trochu zklamala. Ne že by nevoněla hezky, ale popis zní velmi komplexně a zajímavě a já žádnou z jeho složek v této jemné vůni necítím. Pro mě je to zkrátka taková svěží "vodní" vůně. Cítím v ní lotos, který tam nemá vůbec být. Nedá se nic dělat. Škoda, že je zrovna tahle lahvička tak malá a vydrží tak krátkou chvíli (jen cca na 5 namazání), protože SBP tělové mléko je jedno z nejlepších tělových mlék, ne-li to nejlepší, co jsem kdy měla. Rychle se vsakuje a nezanechává přílišně mastnou vrstvu, přesto dobře vyživuje.

Složení: water, rice bran oil, BTMS-50, avocado oil, coconut oil, sunflower oil, vegetable glycerin, emulsifying wax, palmitic acid, potassium sorbate, meadowfoam oil, jojoba oil, vitamin E oil, fragrance oil.




Zázračný balzám Tiki Beach
plné cca 15ml balení, ke koupi za 5 dolarů zde


"A luxurious blend of toasted coconut, vanilla musk and orchids brings the glamour of a resort-stay to you. The combination of sparkling lemon, toasted coconut, orchid petals with tiny hints of green leaves blended with white cedar and vanilla musk will lull you into a tropical paradise!"

"Luxusní směs opečeného kokosu, vanilkového pižma a orchidejí vám přináší kouzlo pobytu v krásném resortu. Kombinace jiskrného citronu, praženého kokosu, orchidejových okvětních lístků spolu s jemným náznakem zeleného listí a s bílým cedrem a vanilkovým pižmem vás vláká do tropického ráje!"

Pro mě jasný favorit krabičky, jen tu vůni cítím, je mi líp. Voní jako Raffaello šmrncnuté piňakoládou s kvetoucími tropickými keři v pozadí. :))) Doufám, že mi vydrží ještě hodně dlouho.



To je pro dnešek vše, snad Vám článek zpříjemnil den. Mějte se hezky! :)

6 komentářů:

  1. Krabička super, ještě že mám mazátek tak malou spotřebu, jinak bych už asi neodolala.. Ale hlavní otázka je jiná. Kam se chystáš? :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nechci to zakřiknout, ještě nemáme ani letenky, ale do Ameriky. Třítýdenní roadtrip po jihozápadě USA. Kalifornie, Colorado, Arizona a tak.

      Vymazat
  2. Wow!! Tak držím palce, ať to klapne! :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Já zatím měla jen jednu krabičku, spotřebovávám produkty dost pomalu. Tak jsem nechtěla koupit hned další (také šetřím). Jakmile mi, ale dojde balzám tak musím další koupit. Neexistuje lepší! Je přímo nadpozemský.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem si koupila testovací sadu jejich lip želé. Ty sice nejsou hydratačně tak super, ale za 7,5 dolaru se vyzkouší 5 různých přírchutí dle vlastního výběru, což je fajn. Některé příchutě jsou na mě totiž moc umělé a takhle si je můžu dopředu otestovat. :)

      Vymazat