sobota 14. ledna 2017

NM Vanishing Cabinet: říjen, listopad, prosinec 2016 - Freddy, čarodějky a gremlini

V listopadu jsem vám poprvé psala o předplatném Vanishing Cabinet od Notoriously Morbid. Veškeré detaily o tom, jak systém předplatného funguje, naleznete v onom prvním článku. Dnes vám ukážu produkty, které jsem dostala během prvních tří měsíců. :)

Říjen 2016 - Nightmare on NM St.


V říjnu se slaví Halloween, takže téma předplatného muselo být strašidelné. Produkty byly tudíž inspirovány Noční můrou v Elm Street.




Takhle se chová poctivý prodejce.

Freddy's Coming For You
oční stín


"Špinavá kovová šedá smíchaná s červenými třpytkami - jako ta legendární rukavice."


Freddy je lesklá tmavá šedozelená s červenými a zlatými třpytkami, které na určitém světle jdou dorůžova až dofialova. Odstín se mi moc líbí a myslím si, že mi i sluší. Bohužel je konzistence stínu na moje mastná víčka až moc máslová a hodně rychle se mi slil ve vráskách i s bází. :(

Vlevo na bázi Urban Decay Primer Potion, uprostřed na UDPP + Pixie Epoxy, vpravo přes tužku NYX Milk.



It's Only A Dream
rozjasňovač


"Béžový rozjasňovač se zlatými a lehce červenými odlesky."


Oficiální popis je výstižný, je to tělová až meruňková barva se zlatočerveným leskem, na světle hází duhové odlesky. Velice pěkný a přirozený rozjasňovač, fotky ho nedokážou hezky zachytit.






You'll Need A Mop
lesk na rty


"Tmavý krvavě rudý lesk na rty s výraznými červenými třpytkami. Chudák Glen..."


Aplikátor moc praktický není, k nanášení jsem používala štěteček na rty.



Nejsem moc velká fanynka tmavých lesků, pokud nemají plné krytí, a to tenhle bohužel nemá. Je to tmavá červená s červenými a někdy až modrými třpytkami. Na mých bledých rtech vypadá sám o sobě blbě, hlavně proto, že sedí ve vráskách. Mohl by vypadat pěkně přes nějakou normální rtěnku, to jsem zatím ještě nezkoušela.




Never Sleep Again
matná tekutá rtěnka


"Teplá středně tmavě hnědá Mystic Matte s měděnými třpytkami."


Matné rtěnky Mystic Mattes jsou můj nejoblíbenější NM produkt a nezklamal mě ani tenhle odstín. Je to teplá hnědá, na mně spíš tmavší než středně tmavá, taková, jakou jsem si představovala, že bude odstín Ruiner. Měděné třpytky nejsou na rtech prakticky vůbec vidět, ani když rty několikrát stisknu k sobě. Což mi nevadí, takhle mi rtěnka přesně ladí s jedněmi mými oblíbenými šaty. :)







___________________________________________________


Listopad 2016 - Power of Three


Listopadová edice byla inspirována seriálem Charmed, u nás známým jako Čarodějky. Ten jsem sice nikdy nesledovala, odstíny v balíčku však byly opravdu kouzelné. Bohužel většina byla dofialova. Já fialové stíny miluju, ale můj foťák je neumí fotit. :( Všechno to vždycky vyjde moc domodra. Snažila jsem se fotky trochu upravit a ty odstíny vyrovnat, když je ale nějaká barva zároveň modrá i fialová, tak to jde těžko.




Heart Of The Family
oční stín



Pastelová světle modrá s růžovofialovým leskem a měděnými třpytkami. Ty jsou celkem problém, jsou dost velké a viditelné a těžko se rovnoměrně rozprostírají po víčku. Bez lepivé báze se tu asi neobejdete. Na očích stín ale vypadá o dost líp než na ruce.

Vlevo na bázi Urban Decay Primer Potion, uprostřed na UDPP + Pixie Epoxy, vpravo přes tužku NYX Milk.


Na přímém slunci.

The Wicca Wonder
oční stín



Tmavě hnědá s výrazným královsky fialovým leskem seskládaným ze spousty drobných růžových, fialových a modrých třpytek. Fotky ani zdaleka nevystihují jeho sytost, výraznost a krásu. :(

Vlevo na bázi Urban Decay Primer Potion, uprostřed na UDPP + Pixie Epoxy, vpravo přes tužku NYX Milk.



Spell Caster
oční stín



Sytá barvínkově modrá s výrazným fialovým leskem, celkový dojem je ale spíše fialový než modrý. Takže indigová?

Vlevo na bázi Urban Decay Primer Potion, uprostřed na UDPP + Pixie Epoxy, vpravo přes tužku NYX Milk.
Omlouvám se za ten prostřední swatch, ale slunko mi zdrhlo a bylo strašně nízko.



Whitelighter Witch
rozjasňovač



Velice zajímavý a nevšední stříbrno-zlatý rozjasňovač. Vlastně je to jakási bílá až šedivá(!) perleť se zlatým leskem. Když to s ním přeženete, opravdu vám udělá na tvářích šedivý pruh, ale v malém množství to nehrozí.





__________________________________________________


Prosinec 2016 - A Few Rules


Přestože měli v prosinci u NM plné ruce práce s vyřizováním Black Friday objednávek, stihli včas vytvořit a rozeslat vánoční předplatné. To bylo inspirované filmovými Gremliny, které jsem sice kdysi dávno viděla, ale už si je vůbec nepamatuju, nemohu tedy posoudit vystižení inspirace. Produkty se ale všechny více méně povedly. Je to moje první předplatné, které obsahovalo i něco jiného než jen dekorativní kosmetiku.


Gizmo byl přejmenovaný na Bright Lights! Bright Lights!

Trouble Multiplied
tělový sprej


"Vůně začíná ozónově svěžími tóny a pokračuje kořeněnou mandarinkou, klementinkou, bergamotem a cukrem."

Dost sladká, ale překvapivě příjemná ovocná vůně s kořeněným ocáskem. Přijde mi, že z ní cítím spíš meloun než citrusy. Voněla mi natolik, že když Carrie oznámila, že postupně uvede do prodeje bath and body řadu inspirovanou populárními zloduchy, a nabídla ke koupi plné balení tohoto spreje za 6,5 dolaru, hned jsem si ho objednala. :)



Yum. Yum.
maska na rty


"Směsice příchutí všech možných sladkostí v jednom spacím balzámu!"

Slumber Salve je maska na rty, která se má používat přes noc na vyléčení popraskaných rtů. Je součástí stálé NM nabídky, plné balení stojí 4 dolary. Tohle je exkluzivní příchuť dostupná jen ve VC, v cestovním balení. Gelově-kašovitá hmota mi voní jako tekuté cookies. Konzistence je příjemná, ale nemyslím si, že by měla maska lepší hydratační vlastnosti než balzámy na rty od SBP. Holt ty nastavily laťku tak vysoko, že se dá jen těžko přeskočit.



Bright Lights! Bright Lights!
oční stín



Bright Lights je tmavší tělová/světle hnědá, spíš teplá barva, se spoustou zlatých třpytek a menších růžových třpyteček. Na lepivé bázi vytvoří souvislý zlatý třpyt, pod tím zlatem hází na přímém světle duhové odlesky. Je fajn mít v předplatném i pěkné office friendly odstíny. Třpytky moc neopadávají, což je plus, a stín vydrží na očích docela dlouho.

Vlevo na bázi Urban Decay Primer Potion, uprostřed na UDPP + Pixie Epoxy, vpravo přes tužku NYX Milk.


The Creatures
oční stín



The Creatures je světlejší a spíš studená lesní zelená se spoustou modrých a zlatých třpytek. Bohužel tyhle celkem opadávají a je potřeba je pak ze sebe dostat dolů třeba štětcem či s pomocí lepicí pásky. Výdrž na mně byla spíš podprůměrná, takže barva sice pěkná, ale práce se stínem je docela problematická.

Vlevo na bázi Urban Decay Primer Potion, uprostřed na UDPP + Pixie Epoxy, vpravo přes tužku NYX Milk.

________________________________________________________

Všechny oční stíny v tomto článku jsou do vyprodání zásob dostupné v sekci "VC přebytky" po 2,75 dolarech za kus. V pohybu je můžete vidět na mých videích na IG: říjen, listopad, prosinec.

Už se těším na příští edici inspirovanou filmem Repo! Genetická opera.

Co si myslíte o kosmetických předplatných? Baví vás ještě, nebo jsou podle vás už out? :)

6 komentářů:

  1. Opäť raz žasnem nad farbami očných tieňov. Pekne sa s nimi vyhrali :) A ty tiež so swatchovaním ;)

    OdpovědětVymazat
  2. Never Sleep again rtěnka je hustá, neskutečná barva! Čarodějky jsem jako malá milovala a Heart Of The Family je nádherný. Z gremlinů mám doteď noční můry :D Ten tělový sprej je vtipný (asi parafráze na to, jak se množí při kontaktu s vodou :D). Kosmetické předplatné jsou podle mě super, už jsem dlouho žádné neměla :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jooo, tak to s tou vodou by sedělo. :D
      Bavilo mě u tebe okukovat LoveLula boxy. :)

      Vymazat
  3. Všechny věci vypadají zajímavě, překvapil mě stín Bright Lights,který na ruce vypadal divně, ale na oku je hrozně pěkný a přirozený. Předplatné si nepořídím, ale ty matné tekuté rtěnky fakt budu muset zrealizovat!

    OdpovědětVymazat