sobota 12. dubna 2014

Recenze: Máslo na ruce Missha Natural Butter Hand & Nail Balm

Tentokrát pro vás mám recenzi výrobku z pečujícího soudku. Přes zimu jsem hodně trpěla na záděry, odhalená, vysušená nehtová lůžka a podobné nepříjemnosti. Chtěla to nějakou pořádně výživnou bombu. Na bloggeru jsem už předtím narazila na článek o různých krémech na ruce od Misshy, přitom s jejich krémem Love Secret jsem byla přes léto moc spokojená. Nakonec jsem si vybrala v brněnském kamenném obchodě toto máslo, protože mělo být nejvýživnější, v názvu má i nehty a navíc vypadalo fakt krásně. Posuďte sami.



Složení
Nějaké ty popisky
 V jiném světle:


  • Balení je krásně retro, ostudu na pracovním stole určitě neudělá. Tubička je hezky bytelná a krémem zcela napěchovaná.
  • Složení super přírodní není, ale dost přírodních složek obsahuje: mangové máslo, bambucké máslo, hroznový olej, různé extrakty z růží a jiných rostlin, ty ošklivější chemické věci se krčí spíš na konci seznamu. Za mě dobrý.
  • Vůně. Klidně se přiznám, že mě po prvním otevření zarazila, až odradila. Přišla mi divná. V obchodě mě nenapadlo krém očichat a najednou mi doma smrděl. Opravdu měl takovou zvláštní neidentifikovatelnou vůni (až zápach). Aspoň tak mi to přišlo napoprvé. Napodruhé a napotřetí jsem už ale nechápala, co mi na něm tak smrdělo. Jo, najdou se voňavější. Ale tohle není žádná hrůza. Navíc z rukou rychle vyprchá. Po několika týdnech používání mi přijde, že je cítit nějakým medovým produktem (propolis? kašička? nevyznám se v tom) s trochu "hořkým" ocáskem. Doporučuju tedy pokud možno očichat předem, jestli vám to bude vadit nebo ne.
  • Jde opravdu o máslo, které je velmi hutné, neteče. Asi ho budete potřebovat víc než líp roztíratelného krému, o co hůř se roztírá, o to rychleji se ale vsakuje, za chvíli po něm zbyde jenom hebká pokožka, která vůbec ale vůbec nelepí.
  • Účinky jsou tedy opravdu skvělé, pravidelným používáním po záděrech nezbyly ani stopy. Hezky vyživuje nehtová lůžka, pokud si děláte zábaly rukou, tak by se k nim podle mě mohl taky hodit (nezkoušela jsem).
  • Cena. Ta je o trochu vyšší než u drogerkových krémů. Na e-shopu momentálně 203,- Kč, ale často bývá ve slevě za cca 130 korun. Navíc jde o 60 ml produktu, což vám vydrží opravdu dlouho, není to málo. A vlastně vyjde levněji než misshácké nejlevnější gelovité krémy na ruce. Ty sice stojí stovku, ale obsahují jen 27 ml produktu. Takže s tímto máslem dostanete za stejnou cenu víc muziky a drahým bych ho nakonec vůbec nenazvala. 

Široké hrdlo, máslo se snadno dostává ven
Hutná konzistence

Toto máslo mohu jedině doporučit, jsem s ním moc spokojená. 9/10 (mohlo by líp vonět).

Čím mažete své ruce Vy? Zaujal Vás tento produkt?

P. S.: Pokud vám nevadí kosmetika z druhé ruky (i když se nehraje jen o ni), tak vězte, že každý komentář pod tímto článkem (k tématu) se automaticky účastní menší giveaway! Giveaway byla již ukončena!

Off-topic žádost o radu: Nevíte, jak si na blogu změnit faviconu? Já si nahrála jinou, ale na Chrome se mi nezobrazuje, jen v Mozille.

23 komentářů:

  1. Já mám od Misshy právě ten malinký krém na ruce Green Grape do kabelky a na takové to "občasné mazání" na cestách mi skvěle vyhovuje. Nehydratuje sice nijak báječně, ale stačí to a taky nádherně voní. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo, přesně, ten s citronovou trávou na takové to běžné mazání taky stačil. :)

      Vymazat
  2. Obal je moc krásný. Já mám na ruce nejraději neparfemovaný krémy. Hlavně kvůli tomu, že když pak sáhnu na jídlo, tak tím krémem není cítit.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je fakt, to taky nemám ráda. Ale zase mně kolikrát přijde, že cítím i to, co parfémované není. Teda že sáhnu na jídlo a pak chutná chemicky, i když třeba nijak nevoní.

      Vymazat
  3. Jám od Missha jeden z tých "gélových" krémov.. Ten vonia krásne, ale koná sa len minimálna hydratácia.. Je dobrý do vysokých teplôt...
    filozofiaženskejkrásy

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, na léto je super, docela ty ruce i osvěží, řekla bych.

      Vymazat
  4. to vypadá zajímavě, já jsem si teď hodně oblíbila zelený Garnier z drogérky, s bambuckým máslem, hydratuje naprosto famózně. akorát mi smrdí BM, takže si pak koupím jinou vůni.
    jinak ty favicony - stačí promazat cache, pak to půjde, taky mi to blblo ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju! To mě nenapadlo a fakt to zafungovalo! :)
      Garnier jsem ještě nezkoušela, mrknu se na něj. :)

      Vymazat
  5. Ma naaaaadherny obal! A asi prvykrat vidim nieco od Misshe co sa viac oplati v kamennom obchode :DD Ja sice kremy na ruky velmi nepouzivam ale vyzera byt super, najma na noc :D Skoda ze nevonia, pre mna to je dost dolezity faktor :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No on voní, otázka je, jestli se ti ta vůně bude líbit. :D

      Vymazat
  6. Ahoj, píšu offtopic, ale chci nahlásit, že mi přišel LoveLula box:) A je to slabota totální..
    50ml REN Rosa Centifoilia Express Makeup Remover
    UNE Absolute Black Khol Eye Pencil
    Figs and Rouge Mocha Orange Lip Tint
    vzorky:
    Jane Iredale Glow time Mineral BB Cream
    Sante Two try me Shower gels in Coconut dream and Goji Powder
    A slevový kupon na 20% u všech těchle značek.
    Rozmazaná fotka zde:)
    http://postimg.org/image/n2mwnu89r/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to mě mrzí, že se nelíbil. :( Já si myslím, že je obsah pěkný, ale ne za tu cenu.
      Díky, že sis vzpomněla. :)

      Vymazat
    2. Je toho málo nebo spíš maličko!:) A hlavně se mi netrefili vůbec s výběrem. Od REN bych brala cokoliv jiného, odličovací mlíka nemám ráda. Tužky na oči nepoužívám:) A Figs and Rouge mi prostě smrdí ve všech variantách.. No co se dá dělat, ještě mě čekají dva měsíce s krabičkou, tak snad to bude gradovat:)

      Vymazat
    3. A slevy bych jinak ocenila, ale to poštovné to zabíjí..

      Vymazat
    4. No to byl taky ten důvod, proč jsem do toho nešla. Cena. A to je teda pech, že se ti trefili takhle mimo vkus. :( Tak teď už to ale může být jenom lepší, ne? :)

      Vymazat
    5. No doufám, za měsíc zase podám zprávu:)
      Třeba něco poměním na LB stránkách.

      Vymazat
    6. Já myslím, že určitě. :) Tam se po novinkách hned vrhnou. :D Ale kdyby se třeba nezadařilo, tak tu tužku bych klidně odkoupila, uvědomila jsem si, že žádnou na vnitřní linky nemám.
      A za zprávu budu moc ráda. :)

      Vymazat
    7. Napsala jsem ti na email:)

      Vymazat
  7. Já jsem si teď na ruce nejvíc oblíbila Alverde makadamiové tělové máslo. Vyživí, rychle se vstřebá, je přírodní, za super cenu a z toho velkého balení neubývá i když mi na něj chodí přítel.. A hezky voní, což je pro mě docela zásadní kritérium.. Co mě nevoní, to prostě nesnesu používat.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To zní opravdu dobře. :) Asi bych ho taky zkusila, kdybych neměla do zásoby asi další dva krémy na ruce...

      Vymazat
  8. Tak ta konzistence se mi opravdu líbí, vypadá skvěle :)

    OdpovědětVymazat