neděle 12. března 2017

NM Vanishing Cabinet (VC) a Mystic Monthly (MM) - únor 2017: 10 důvodů a Bishop

Zatím se mi daří jet podle plánu a swatchovat moje kosmetické předplatné od Notoriously Morbid průběžně. :) Tady je tedy další várka swatchů za měsíc únor. Taky vám tak rychle utekl?

VC Únor 2017 - Make Anyone Cry Today?

Tentokrát byla inspirací teenagerská komedie z roku 1999 nesoucí název 10 důvodů, proč tě nenávidím. Tenhle žánr není můj oblíbený, ale je fakt, že film byl docela zábavná jednohubka. V hlavních rolích Heath Ledger (ach jo, toho je taková škoda), Joseph Gordon-Levitt (tady je to ještě takové ucho!) a Julia Stiles. Scénář se inspiroval Zkrocením zlé ženy od Williama Shakespeara.


Únorové předplatné zahrnovalo dva oční stíny, rozjasňovač a tvářenku. Na Facebooku nedávno zorganizovala majitelka značky Carrie takovou malou anketu, co by zákaznice rády viděly v předplatném častěji, a vyšly z toho matné oční stíny, více produktů na tvář (hlavně tvářenky) a aby to všechno celkově víc ladilo k sobě. Je vidět, že si Carrie tato přání vzala k srdci.





Too Good To Be True
oční stín


"Zářivá matná jarní šeříková."


Popis sedí, zcela matná studená lila barvička. Na mých fotkách má tendenci vypadat - jako všechny fialové - skoro modře, ale není tomu tak. Bohužel se mi se stínem nepracuje moc dobře, hodně flekatí, ale třeba mám jen problém vychytat ten správný podklad.

Vlevo na Urban Decay Primer Potion, uprostřed na UDPP a Pixie Epoxy, vpravo na tužce NYX Milk.

Na fotce s bleskem vypadá odstín reálněji:




Just A Bratwurst
oční stín


"Saténový studený taupe základ s fialovým a stříbrným třpytem."


Moc pěkná středně tmavá fialošedá s výrazným fialovo-stříbrným leskem. Pracuje se s ní hezky.

Vlevo na Urban Decay Primer Potion, uprostřed na UDPP a Pixie Epoxy, vpravo na tužce NYX Milk.



I Burn, I Pine, I Perish
rozjasňovač


"Rozjasňovač se slonovinovým základem a se silným růžovým a červeným odleskem."


Výstižněji bych ho asi nepopsala. :) Ty růžovočervené odlesky jsou ve skutečnosti výraznější. A hádejte co. Rozjasňovač je dostupný v téhle nádherné lisované podobě v sekci VC přebytky.







Tempestuous
tvářenka


"Tmavá korálově broskvová třpytivá tvářenka."


Na první pohled asi trochu děsivá křiklavá korálově červená tvářenka se spoustou zlatých třpytek. Je ale překvapivě docela nositelná, protože ty třpytky se při nanášení ztratí a barva samotná se dobře roztírá. :)





A taky se dá použít jako oční stín. Vydržela mi na očích sytá a hezká celý den.


U mě na IG se můžete podívat na videoswatche.




Jo a hecla jsem se, že všechny produkty použiju na očích, a tohle z toho vzniklo. :D Oba oční stíny na víčku (matný v záhybu), tvářenka s pomocí Inglot Duraline proměněna v linku a rozjasňovač ve vnitřním koutku oka. Jo, pokud si chci namalovat tlustou dlouhou linku, musí mít díky mému povislému víčku takovýhle divný tvar.


Moc to neladí, ale ať žijí pro jednou kontrasty! :D


__________________________________________________________________

MM Únor 2017 - Bishop

Historicky druhá edice předplatného Mystic Monthly byla inspirovaná Bridget Bishop, první ženou popravenou během salemských honů na čarodějnice. Musím přiznat, že zatím mi to roční téma přijde dost morbidní, čekala jsem spíše fiktivní čarodějnice, ale budiž, slovo morbidní má značka v názvu.






Bishop
matná tekutá rtěnka



Bishop je popsaná jako "warm toned brown rose", tedy teplá nahnědlá růžová. Mně přijde spíš jako taková tmavší tlumená červená? Je to odstín, co se vážně blbě popisuje a jeho vzhled se hodně mění podle osvětlení. Na rtech je velice pohodlná, nevysušuje, přitom vydrží víc než běžné MM rtěnky.



My Shadow
tónovací třpytivý balzám na rty




My Shadow je novinka v NM sortimentu představená poprvé právě v tomto předplatném. Je prvním z řady Sinister Sprite Lip Shimmerů, což znamená doslova "třpyt na rty". Vlastně jde o lehce tónovaný balzám na rty (kvalitou srovnatelný s klasickým bezbarvým NM balzámem Night Kiss Lip Balm) se spoustou jemných třpytek, které na rtech nejsou vůbec cítit. Tenhle má hezkou malinovou barvičku se zlatým třpytem a třešňovou vůní. Protože mám bledé rty, od produktu jsem toho moc nečekala, ale příjemně mě překvapil svou hydratací a tím, jak rty jen tak trochu zvýraznil a zkrášlil. Nanáší se totiž velmi rovnoměrně, takže se vám nikde nehromadí barva ani třpytky.


Jinak v přiložené kartičce doporučovali Lip Shimmer i jako třpytivý top coat přes Mystic Matte rtěnky, když jsem jej však zkusila spárovat s Bishopem, ten třpyt se prostě ztratil. I tak ale vypadá Bishop "namokro" moc pěkně. To je jeden z důvodů, proč mám tak ráda MM rtěnky - dostanete vlastně dva produkty v jednom. Stačí vklepat do rtěnky balzám a z matného finiše máte klasický.


Co říkáte na únorová předplatné? Zaujal vás některý z produktů?

P. S.: Příští VC bude inspirovaný filmem Nekonečný příběh.

4 komentáře:

  1. To je zase krásy! :-) Hlavně MM duo se mi moc líbí. To je asi prvně, co fakt lituju, že se nedá normálně koupit.
    A rozjasňovač! Ještě k tomu s tím reliéfem. Ach! Ten asi nutně musím mít. Náhodou není šance, že bys teď něco objednávala, abych se k tobě vtírla? :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No právě s ohledem na moje útraty v poslední době se teď musím značně krotit. :D Čekám, až bude nějaký další větší release, teď z nabídky nic nepotřebuju ani nechci... Tak si kup ten rozjasňovač a můžeš využít i kód, co je na příbalovém infu k VC na balzám na rty zdarma. :)

      Vymazat
  2. To líčení s červenou linkou na fialovém podkladu je super a rtěnka Bishop mi odstínem připomíná matnou rtěnku od Essence, která ale vydržela na rtech asi 15 minut.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky :) Matnou tekutou od essence? Nebo normální?

      Vymazat