úterý 18. února 2014

Jedno Ano s velkým "A"

Omlouvám se za delší pauzu, ale v poslední době jsem nějak neměla o čem psát. Nic nového jsem nepotřebovala a zbytečně utrácet za něco, co nepotřebuju, jen kvůli blogu se mi nechce. Teďka se mi sešlo pár nových věcí (o tom snad po víkendu), v tomhle článku bych vám ale ráda představila jednu z mála v lednu zakoupených věcí.

Řeč je o mycím krému s růžovým grepem Neutrogena Pink Grapefruit Cream Wash. Sáhla jsem po něm jako po náhradě za předchozí krémové umývátko od Clean & Clear, které se už asi nedělá, protože jsem je v obchodě neviděla ani nepamatuju, a řeknu vám rovnou, že to byla trefa do černého.


  • Prvním plusem je krásný elegantní obal – ta kombinace lososové, krémové, černé a stříbrné se mi moc líbí, troufám si tvrdit, že jich v drogérce moc pěknějších neseženete. 
  • Druhým plusem je úplně úžasná grepová vůně, která vás opravdu probere. První den jsem si chodila k tubě opakovaně čichat, abych se ujistila, že opravdu tak skvěle voní. 
  • Samotný krém je lehce narůžovělý a velmi jemný. Mycí krémy mám obecně radši než různé gely a daily scruby, protože jsou obvykle šetrnější a tenhle není výjimkou. Já si pleť umývám ráno i večer, nedokážu si představit, že bych se třeba jen odlíčila micelárkou a na to zrovna mazala krém, takže šetrnost je nutností, ačkoli citlivou pleť nemám. Tenhle krém to splňuje. Po opláchnutí na rozdíl od mýdla pleť vůbec nepne, asi by se ani nic nestalo, kdybych se po něm nenamazala. Žádné svědění či šupinky. 
  • Přes svou jemnost opravdu skvěle čistí póry. Já je tedy černýma tečkama zanesené nemám, takže v tomhle ohledu moc posloužit nemůžu, ale přece jen je mívám někdy trochu ucpané a špinavé a tento krém nečistoty krásně odstraní a dokonce i tu občasnou černou tečku jako by vycucne k povrchu, takže jde snadno vymáčknout. 
  • Cena je také obstojná, v DMku mě stál myslím 169 korun, v Rossmannu jsem ho pak viděla za 149 (což mě naštvalo). 
Složení pro zvědavce

Pokud tedy máte rády citrusovou vůni a krémová čistítka, vřele doporučuji! 

A co Vy? Vyzkoušely jste tento cream wash nebo něco dalšího z této linie?

8 komentářů:

  1. ja som mala z tejto rady čistiaci gél a bol perfektný. Toto tiež nevyzerá zle.
    Som tvoj nový sledovateľ. Pozývym ťa na moj blog:
    Štýl ženy

    OdpovědětVymazat
  2. Já mám ten daily scrub z téhle řady a je úžasný, používám ho teda tak jednou za tři dny, ale přijde mi, že je bezedný, mám ho už snad tříčtvrtě roku a pořád není prázdný:D Docela jsi mě navnadila, navíc jsem koukala, že na tyhle výrobky je teď v tetě docela pěkná akce:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Říkám si, že si koupím i peeling, až mi dojde ten, co mám teď. :)

      Vymazat
  3. Pokukovala jsem po něm. Výrobky od Neutrogeny jsem měla dříve hodně ráda. S přechodem na přírodní kosmetiku to ovšem nějak vyšumělo O.o

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já postupně taky plánuju přecházet u péče na přírodu, ale zrovna u čištění mi ta chemie zas tak nevadí. Protože to hned opláchnu, narozdíl od krémů, které se vsáknou a působí dlouhodobě.

      Vymazat
  4. Přesně tento jsem měla a byla jsem s ním jedině spokojená :-)
    Glamour and beauty

    OdpovědětVymazat