středa 1. ledna 2014

Recenze: Oční stíny Nic Cage Raking Leaves on a Brisk October Afternoon (Shiro Cosmetics)

Tyhle stíny jsem si koupila jen proto, že jsem zkrátka nemohla odolat názvu a zubícímu se Nicovi na víčku. Mezi mladšími filmovými fanoušky se stalo utahování si z chudáka Nica už tak trochu internetovým meme. Takže ani není divu, že se objevil na facebooku Shiro Cosmetics mezi návrhy na Barvu měsíce, stal se Barvou měsíce října 2012 a posléze nejprodávanější Barvou měsíce vůbec. To, že se mi odstín barevně moc líbí, je pak už příjemný bonus. Balení se prodává jen velké, 2gramové (je ho dost), za 6 dolarů.



Jak má stín vypadat podle výrobce?

Screenshot
"Sytá, kávově hnědočerná plná zlatých a červených třpytek. Použitelná na rty." Pokud byste chtěli být kompletně onicovaní, tak spolupracující Etsy prodejce ke stínům vytvořil i ladící voňavý olejíček. :D

Popis celkem seděl, podklad je opravdu hnědočerný, i když ty třpytky mi nepřijdou jako červené, ale spíš vínové, na fotkách až fialové. Na denní líčení se moc nehodí, pokud se nemalujete výrazně i přes den, je to ale krásný odstín na nějakou (pod)zimní večerní akci. Nalevo na paži je swatch s bází Artdeco, napravo s bází Artdeco a Pixie Epoxy od Fyrinnae. Pixie drží lépe ony třpytky, takže je pak líčení blyštivější a díky tomu víc do fialova. 



Bez Pixie
S Pixie
Ve stínu
Bez dobré báze se tentokrát neobejdete, díky množství třpytek mají tyto stíny trochu menší výdrž. Na závěr opět jen takové rychlolíčení bez linek a řasenky (jednou sem konečně musím hodit nějaký kompletní look). Nica jsem dala jen na pohyblivé víčko, v záhybu je obyčejný hnědý stín od essence.







A co Vy? Máte nějakého oblíbence či "oblíbence", který by Vás přiměl ke koupi očních stínů, které byste jinak nebraly, tím, že by byl na jejich víčku? :)

P. S.: Nedávno jsem objevila zahraniční blogerku Nancy, která nakupuje kosmetiku od řady indie brands a tvoří zábavné barevné geekovské líčení. Přestože se mi teda nelíbí počet reklam na jejích stránkách, tak podobně postiženým, jako jsem já, doporučuju.

6 komentářů:

  1. Moc ti to sluší, k tvým očím jdou stíny perfektně:)

    OdpovědětVymazat
  2. prekrasna farba! mne sa ale ten obal moc nepaci, ale ta farba to zachranila :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo no, u těch indie značek musí člověk počítat, že to bude s obalama slabší, tenhle mi přijde ale vtipný. A ty kelímky mají opravdu bytelné, dobře se šrubují, takže se neotvírají a nerozsypou, což bývá někdy problém klasické drogerkové kosmetiky - nejde se do ní dostat anebo naopak se sama otvírá.

      Vymazat
  3. ja z toho odpadnem :D chudák nicolas

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Právě vydali i kolekci lesků na rty s Nicolasem s názvem Cages through the Ages. Tak si říkám, jestli by je třeba nemohl soudit o peníze, kdyby chtěl...

      http://www.shirocosmetics.com/pages/cagesthroughtheages.htm

      Vymazat