sobota 5. října 2013

Rozbalování první edice Misshaboxu

Jak už možná víte, nepřišel mi tenhle měsíc jenom jeden beauty box. Podařilo se mi ukořistit i jeden z omezeného množství Misshaboxů. Objednat šel jen s dovozem Českou poštou s platbou předem na účet prodejce a došel mi ve stejný den, co jsem si vyzvedla Ladybox.


Takhle byl box zvenku zabalen, byla v pouhém plastovém pytlíku, žádná dvojitá krabice jako u LB, ale boxu se nic nestalo. Že bych měla 23. krabičku?


Krabička samotná je moc pěkná, papírová, matná, v jasně růžové barvě se zlatým raženým lemováním a nápisem Missha. Tohle minimalistické balení se mi moc líbí, přijde mi jako taková klasická papírenská práce. Rozhodně si ji někde vystavím radši než popsané reklamní ladyboxácké krabice. Zespod je nápis Made in Korea, takže je asi i krabice dovezená, což mě překvapilo.




Uvnitř nalezneme jako první průvodní dopis s fotkou korejských krásek, tisknutý na normálním papíře. Je nám v něm představen koncept značky, z druhé strany nalezneme seznam výrobků i s gramáží, cenou a popisky.


Obsah mého Misshaboxu
Box měl obsahovat 4 plnohodnotné produkty, vždy po jednom pečujícím na tělo, vlasy, pleť a dekorativku. Co v něm nakonec bylo?


Péče o vlasy: Sprej na ochranu vlasů před účinky slunce, moře a častého fénování. Mohl být myslím v oranžové, modré a červené verzi (fresh flower, green aqua a sweet fruits), já dostala tu květinovou. Trochu jsem se bála toho, že tam bude něco stylingového, protože to bych nevyužila. Moje obavy se částečně potvrdily. Ke slunci a moři se už letos asi nedostanu, vlasy si nefénuji. No v popisce se píše, že vlastně má tato "mlha" sloužit k hydrataci vysušených vlasů, což se myslím hodí kdykoli. Budu ji tedy používat jako zvlhčující a vyživující vůni na vlasy.


Péče o tělo: Krém na ruce s účinky proti stárnutí. No tak ten má úplně skvělé balení! Austrálii zbožňuju. :) Díky zářijovým krabičkám mám najednou krémy na ruce dva, ač jsem dřív neměla žádný. Takže tenhle strčím do kabelky, protože líp vypadá, Kiss My Face budu používat na doma. Tenhle krém má vůni citronové trávy, v boxech byla ještě zelená hroznová varianta.


Dekorativní kosmetika: Oční stíny. Já dostala kovově lesklé hnědé, skoro až měděné. Hezký podzimní odstín, i když hnědých stínů mám dost a docela se bez nich obejdu. Jde opět o balení do freedom systému, asi si na to budu muset u beauty boxů konečně zvyknout. Tady ten sofistikovaný plastový obal ale jde znovu zavírat, takže v něm budu stín skladovat i nadále. Mimochodem nemáte nějaký tip, z čeho udělat domácí paletku, do které bych si všechny tyhle freedom věcičky nalepila? Ať to můžu nosit na jednom místě.



Péče o pleť: Time Revolution - The First Treatment Essence. Tohle zní opravdu dobře, prý jde o "malý kosmetický zázrak", kterého se prodalo přes milion kusů. Jestli to chápu správně, jde vlastně o sérum, které použijete na čistou pleť před aplikací krému. Má umocňovat jeho účinky a samo působit velmi blahodárně. Obsahuje 80% fermentovaný extrakt z kvasnic, žádnou parfemaci, parabeny či minerální oleje. Vhodné i pro přecitlivělou pleť. Já bych si sama něco takového nikdy nekoupila, protože u mě séra patří do kategorie "zbytečný luxus", ale moc ráda ho vyzkouším, třeba mě přesvědčí o opaku.



Kdybyste se v pleťové kosmetice Missha nevyznaly, tak tady máte menší mapu. :D

No a to jsou slibované 4 plné produkty. Co bylo v krabičce dál?


Jednorázová pleťová maska, plné balení (to ani jinak nejde).S bavlnou a medem, vyživující a hydratační. Už se na ni těším. :)



Vzorky BB krémů. Ty jsem tam úplně čekala. Tyhle dva jsou nejznámější, bohužel už oba mezi svými vzorky mám. Oboje je v odstínech 21 a 23, no 23 na mě bude určitě moc tmavý. Já mám Perfect Cover ve vzorcích 13 a 21. No teď mám tedy všechny základní odstíny (PC 13, 21, 23), stejně jako u Signature Real Complete, který se dělá jen ve 21 a 23. Tak aspoň budu mít zajímavější vícebarevné recenze.



A malý dáreček navíc. Původně jsem myslela, že je to placka, no naštěstí se z toho vyklubalo malé zrcátko. :D

Celkově se mi krabička moc líbila, utracených peněz nelituju. Pokud budu moct, tak si objednám i příští (hlavně pokud to stihnu), protože ta by mi mohla vyhovovat ještě víc. Vzorky tam snad budou takové, co ještě nemám, stejně tak z dekorativky tam bude muset být něco jiného než stíny.

Na závěr přidávám menší srovnání velikostí obou krabiček.



A co Vy? Zaujal Vás Misshabox?


4 komentáře:

  1. páni, no tak ta vypadá vážně dobře:)

    OdpovědětVymazat
  2. Mě se moc líbí, strašně bych ho chtěla, snad se mi poštěstí u příštího vydání...

    OdpovědětVymazat
  3. Budeme všechny společně doufat, že příštích krabiček bude víc. :D Protože pochybuju, že se mi podaří vychytat to i příště. Online 24/7 nejsem.

    OdpovědětVymazat
  4. já jsem s ním moc spokojená, zatím zkouším to sérum a sprej na vlasy a jsou super! já si teď dám od krabiček pohov, protože mám všeho fakt moc, musím to začít pořádně testovat a už hlavně nevím, kam pořád s těma pikslama :D

    OdpovědětVymazat