sobota 16. června 2018

2x rozbalovačka: Čarodějnický Emporium Beauty Box a Agent Carter kolekce od Bésame

#nejlepšíčástdnejsoubalíčky Co je lepší, než když vám dojde dlouho očekávaný balíček? Když vám dojdou hned dva! Prvním z nich byla šestá edice Emporium Beauty Boxu od Femme Fatale, jejíž tématem byl okultismus. Protože jsem tu info o krabičce psala už pětkrát, tentokrát ho přeskočím (kdyžtak mrkněte sem) a vrhneme se rovnou na obsah krabičky. Ta minulá jednorožčí byla super, téhle se podle mě přesto podařilo ji trumfnout.






Další vizitky do sbírky:



A nějaké ty sladkosti:





Cestovní balení tělového mléka Belladonna od ginger&waldo: "orientální směs pomerančů, růže, karafiátu a pačuli s nádechem vanilky".





Duochromatická tvářenka Witchy Woman od Femme Fatale Cosmetics: "Studená růžová s fialovým podtónem a jemným červeným leskem, který přechází do zlaté, dopadá-li na něj světlo pod úhlem."






Oční stín Hekate od Corvus Cosmetics: "kouřová šedohnědá s výrazným fialovým odleskem".





Vzorek parfémového oleje Ouija od Wild Hybrid: "Stařené pačuli, silice absolue z větvičníku slívového, hřebíček, bílá ambra, květy champacy a šeříku, tilandsie, leštěné dřevo a burbonská vanilka."





Hydratační lesk Hydra Glaze v odstínu Planchette od Glamour Doll Eyes: "pastelový odstín cukrové vaty s červeným iridiscentním leskem a s příchutí máslového krému".





Oční stín Witching Hour od Darling Girl Cosmetics: "půlnoční modrá se stříbřitě zeleným leskem a měděnými třpytkami".








Fixační/osvěžující sprej Bell, Book and Candle od Apocalyptic Beauty s vůní šalvěje a heřmánku.



Obsah se mi líbí, protože jsme dostaly dva větší nedekorativní produkty s krásnou vůní, další zajímavou vůni od Wild Hybrid, dva super měňavé oční stíny a tvářenku + příjemně vonící a hydratující leskobalzám. Doufám, že stejně dobrá bude i příští edice, která má podobné téma - "kouzla a lektvary" (tedy neoficiálně Harry Potter). :)


_________________________________________________________

Druhý balíček byl mnou dlouho očekávaná kolekce od Bésame Cosmetics inspirovaná seriálem Agent Carter. Seriál je zasazen do Marvel Cinematic Universe a vypráví příběhy ze života Peggy Carter, kterou můžete znát jako lásku Kapitána Ameriky z jeho prvního filmu. Špiónsky laděná kolekce je oficiální spoluprácí Bésame s Marvelem a Disneym (pod který filmový Marvel spadá) a bohužel je omezená pro americký trh, mně se k ní ale přece jen podařilo dostat, a pokud by se vám hodně líbila, jde samozřejmě využít různých zasílatelských služeb, které vám vytvoří americkou adresu, na kterou si tyto produkty objednáte, a pak si je přepošlete k nám. Jen to pak vyjde ještě o něco dráž.



Další výtisk Bésame Bugle:





Design mají prostě parádně vychytaný:



Kolekce zahrnuje repliku "uspávací" rtěnky Sweet Dreams ze seriálu, kompaktní pudr se symbolem seriálové tajné organizace SSR s šifrou pod víčkem a cestovní paletku očních stínů v podobě historického britského cestovního pasu. :)



Naživo je to ještě větší paráda, to se mi jen tak neokouká. :)

1 komentář:

  1. Agent Carter collection je naprosto dokonalá! Mají to opravdu vymakané a jde poznat, že je to dělané srdcem a s velkým nasazením. Už se moc těším na swatche!
    Z první rozbalovačky jsem zvědavá na duochromatickou tvářenku, takovou věc ještě nemám a bojím se, že ji budu potřebovat ;-)

    OdpovědětVymazat