neděle 6. května 2018

NM VC únor 2018: "TGS with Notoriously Morbid" (Studio 30 Rock)

Po Novém roce jsem jedno ze svých dvou předplatných od Notoriously Morbid zrušila, a sice Vanishing Cabinet. Ponechala jsem si levnější rtěnkové Mystic Monthly, i když je v něm míň produktů. Ovšem říkala jsem si, že když bude možnost a něco mě předem zaujme, občas si nějaký měsíc koupím. V únoru bylo možné se zapsat bez čekací fronty a zrovna avizovali, že bude v balíčku tekutá rtěnka, tak jsem si limitovanou Mystic Matte nechtěla nechat ujít. Udělala jsem dobře? To můžete posoudit z tohoto článku. :)


Únorové předplatné bylo inspirováno komediálním seriálem Studio 30 Rock. To mi nic neříká, z obsazení znám jen Aleca Baldwina, ale v USA je zřejmě s ohledem na počet epizod a nominací na ceny Emmy dost populární. Balíček obsahoval oční stín, rozjasňovač, tvářenku a rtěnku, takže od každého něco. :)




Good God, Lemon
sypký oční stín / loose eyeshadow


"Třpytivá cínová s modrozelenými třpytkami."

"A shimmery pewter shadow with blue/green sparkles."


Oficiální popis stín celkem vystihuje, je to metalická tmavě šedá s výrazným zelenomodrým leskem, výraznějším než tady na fotkách. Překvapivě nositelný tmavý odstín.

Vlevo na bázi Too Faced Shadow Insurance, uprostřed na bázi TFSI a lepítku Pixie Epoxy od Fyrinnae, vpravo na tužkostínu NYX Milk.
The left swatch is over Too Faced Shadow Insurance primer, the middle one is over TFSI and Fyrinnae's Pixie Epoxy, the right one is over NYX Milk jumbo eyepencil.

Naneseno na bázi Too Faced Shadow Insurance a lepítko Pixie Epoxy od Fyrinnae.
Applied over Too Faced Shadow Insurance primer and Fyrinnae's Pixie Epoxy.


Never Too Late for Now
sypký rozjasňovač / loose highlighter


"Rozjasňovač v barvě šampaňského s třpytivým zeleným leskem."

"A champagne highlighter with shimmery green shift."


Tenhle rozjasňovač hází zlatozelené odlesky, ale mám pocit, že má trochu bílošedivý základ, který je z pohledu zepředu vidět jako světlý pruh na lícních kostech, když ho nanesete víc (rozuměj dost na to, aby byl vidět). Docela blbé. :( Asi půjde z domu.






My Way till Payday
sypká tvářenka / loose blush


"Tvářenka růžová jako růže sama použitelná i jako oční stín."

"A rosy pink blush that can double as an eyeshadow also."


Ať žije barbínovská růžová. :D Super pigmentovaná tvářenka, kterou musíte nanášet opravdu opatrně po troškách, rozetřít jde ale dobře, do slušivého odstínu. Na oči jako stín ale moc nedoporučuji, moc nevydrží, špatně se roztírá a působí docela děsivě.




Tímhle jsem jeden den strašila svou rodinu. :D

Naneseno na bázi Too Faced Shadow Insurance.
Applied over Too Faced Shadow Insurance primer.


Kidney Now
matná tekutá rtěnka / matte liquid lipstick


"Světlá až středně tmavá červenohnědá."

"Light-medium to medium red brown Mystic Matte."


S tou červenohnědou bych úplně nesouhlasila, myslím, že na mně má docela výrazný fialkově mauve nádech. Finiš je zcela matný, trochu jsem měla problém s rovnoměrností nanesení. Když jsem někde dala o trošku silnější vrstvu, už se to projevilo na tmavosti odstínu. Chce to mít lehkou ruku a snažit se spíš o tenkou vrstvu, pak je rtěnka opravdu slušivá; tlumená, přesto dostatečně výrazná.


Nemyslíte? Tady se mi aplikace podařila víc:


Po této edici jsem předplatné opět zrušila, teď si ale brousím zuby na to červnové, které by mělo být deluxe narozeninové a obsahovat jeden multichromatický odstín, takže snad bude dostupné i pro nepředplatitele.

Co na rtěnku říkáte? A znáte seriál Studio 30 Rock?

1 komentář: