neděle 14. prosince 2014

Žíznivé bahno: Maska GlamGlow ThirstyMud

Cestovní balení hydratační verze slavné masky GlamGlow jsem dostala jako dárek k nákupu v Douglasu na Dny Marianne.  Na výběr byla ještě klasická černá čistící verze, já ale sáhla po té méně známé hydratační, protože mám hydratační masky ráda. A jaká je?





  • Líbí se mi pokyny k použití. Rovnoměrně rozetřete. Nechte na obličeji nebo setřete po jaké době chcete. :) Takže způsob použití je jen na vás. Já si dávala masku na obličej asi na hodinu, někdo si ji nechává přes noc. Možná by pak účinky byly lepší, ale já bych si ji setřela o polštář, protože spím na boku.




  • Nemá blátivou konzistenci, ale gelovitou. Zbarvení hnědé, s tmavšími zrníčky, které ale nejsou na dotek nikde cítit.
  • Nejlepší na celé masce je její vůně. Nemohla jsem se rozhodnout, jestli z ní víc cítím kokosky, karamel nebo jablečný štrůdl.



S maskou
S maskou
  • Po nanesení vytvoří maska na obličeji tenkou průhlednou trochu lepkavou vrstvu. No zkrátka sedí vám na tváři gel, který se vsákne jen trochu. 
  • Zanechává na obličeji chladivý pocit - jako byste se namazaly něčím peprmintovým. 
  • Já masku po použití oplachuji - právě proto, že se do kůže nevstřebá a ta pořád trochu lepí.

Po smytí masky po uplynutí jedné hodiny
Po smytí masky po uplynutí jedné hodiny
  • A teď tedy k účinkům. Asi takhle: čekala jsem víc. Nevypozorovala jsem žádný rozdíl ve vzhledu mé pleti před a po. Pocitově mi přišla jako jakákoli jiná hydratační maska, co jsem zkoušela, žádnou zvláštní schopnost bych jí nepřisoudila. Naopak mi přišlo, že někomu se suchou pletí by ani nemusela stačit, takže dost nechápu ty oslavné recenze na internetu. Že by s ní všechny ty ženy vážně ležely celou noc, namazané centimetrovou vrstvou? 
  • Zkrátka ne, za tuhle masku bych 50 liber za 50 gramů nedala. Nepřesvědčila mě, že tam ta přidaná hodnota je, vyčnívala jedině pěknou vůní a chladivým efektem, a to je pro mě málo.
Nadávám si, že nemám i fotku před. Asi jsem ji omylem smazala. Mám jen fotku části tváře, když jsem fotila oko pro recenzi odličovače a pak si dala masku. Takže tady je aspoň část tváře před nanesením masky:



A na závěr složení. Té sladké vůni se už nedivím, hned ze začátku vidím výtažky z jablka, kokosu a zázvoru.



Vyzkoušely jste některou z GlamGlow masek? 
Pokud vím, tyhle miniatury rozdávají celkem často, takže jsem určitě netestovala sama...

13 komentářů:

  1. Ja som skúšala tú čiernu, pleť pekne vyčistila, stiahla póry, ale príšerne štípala, hoc pleť nebola podráždená alebo začervenaná....takže sama by som ju nekúpila

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Teda, vážně? Tak to by mi asi celkem vadilo. Ani tady z toho chladivého efektu nejsem nijak odvařená, obzvlášť když masku smývám, dostane se mi do očí a pak mě zebou oční bulvy. :D

      Vymazat
  2. Ja som si myslela ze modra je tiez bahno :D Mam ciernu, a rovnako ako slecna nadomnou mozem potvrdit ze sialene stipe ale inak nerobi nic zle, po pouziti je plet ako baby butt avsak mam pocit ze taky ucinok ma kazda bahnova maska... :D ale vonia krasne, citrusovo :D celkovo je super ale nestoji za tie peniaze

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak tu bych taky ráda zkusila, třeba někdy příště.
      Jo jo, čekala jsem bahýnko, ale kaolín je ve složení až skoro v poslední třetině...

      Vymazat
  3. Zaujímavé, rada skúšam nové masky, o tejto som ešte nepočula :)
    rada by som ťa pozvala na môj blog, kde práve prebieha vianočná Giveaway o 2 balíčky plné 20 super cien :)
    #myBeautygram

    OdpovědětVymazat
  4. Mě tyhle masky nelákají, nelíbí se mi složení a jsou podle mě považované za něco víc než jsou, takže bych také vyzkoušela jen kdybych dostala jako dárek :) Jediná hydratační maska co má bomba efekt je jakákoliv alginátová profesionální ty jsou dokonalé :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Alginátové? O těch jsem ještě neslyšela... máš o nich něco na blogu? :)

      Vymazat
  5. great review, I like it :)
    lets follow eachother! let me know if you want to follow, I will follow you back :)

    - www.angelaah91.blogspot.nl

    OdpovědětVymazat
  6. neskúšala som žiadnu, ale ako čítam recenzie, tak ani o nič neprichádzam:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To asi ne, no. :) Určitě je to zajímavý zážitek vyzkoušet si něco takhle "luxusního" (hlavně cenou) a slavného, ale jedině, když tě to nic moc nestojí. :)

      Vymazat
  7. No to si mě moc nepotěšila. Potřebovala bych nějakou hoooodně hydratační masku, protože teď z těch dvou dnů, co byla zima mám pleť na dotyk jako by byla samej strup (nic viditelnýho), ale dost mě to bolí, takže hydratovat, hydratovat, hydratovat.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mně se moc líbila vyživující maska s tvarohem a medem od Le Chaton, co byla v jednom starém Ladyboxu, i trb si ji pochvalovala, akorát nevím, jestli by stačila na vysušenou pleť.

      Vymazat