neděle 17. srpna 2014

Recenze: Rozjasňovač Mary-Lou Manizer (theBalm)

Dnes to bude spíš obrázkové.


Jedním z příznaků blogeritidy je, že najednou potřebujete produkty, které jste dřív nikdy nepotřebovaly. Třeba rozjasňovač. Ne že bych ho používala denně, ale občas se k líčení šikne. No a jeden z nejvíc opěvovaných je ten od theBalm, se slečnou Mary-Lou na obalu. Když byla na jaře na českém e-shopu thebalm.cz akce 2 + 1 zdarma, tak jsem si nemohla pomoct, chtěla jsem další odstíny tvářenky Instain a přihodila k nim i tento pudrový rozjasňovač jako bonus. A rozhodně mě to nemrzí.

TheBalm je jedna z mých nejoblíbenějších značek (vedle indies od Shira) a zatím mě nikdy nezklamali. Oční stíny i tvářenky jsou super a nejinak je tomu i v případě Mary-Lou. Typický vtipný retro/pin-up obal, který je i bytelný, s praktickým zrcátkem a kvalitním produktem uvnitř.



Zadní strana krabičky

Je to celkem macek.
A blbě se do něj leze, zavírání je opravdu bytelné.

Praktické zrcátko.
Pudru je opravdu hodně, má krásnou zlatavou champagne barvu, která ale není vůbec žlutá/teplá, takže sluší i studeným bledulím. Stačí ho nanést jen trochu a budete se - subtilně - třpytit celý den. Žádné velké třpytky, se kterými vypadáte jako diskokoule. Jen jemná přirozená záře (samozřejmě musíte mít lehkou ruku). Vzhledem k poměru množství, které je uvnitř, a množství, které spotřebujete na jedno použití, mi vystačí asi napořád, takže je to určitě dobře investovaná pětistovka.

Na sluníčku:






Foťák mi na něj nechtěl ostřit...


Silná vrstva nanesená prstem pod různým osvětlením:






A zde už je nalevo od předchozího swatche rozetřeno na hřbetu dlaně normální množství štětcem doztracena... lesk je opravdu jemný, někdy skoro není vidět.



Třeba tu:





Já si Mary-Lou opravdu nemůžu dost vynachválit, od té doby, co ji mám, se mé ostatní rozjasňující produkty válejí v koutě (naštěstí jich moc není). Časem možná dokoupím i růžovou sestru Cindy-Lou, ta by se mohla ke studenému líčení hodit ještě víc.


Co Vy a rozjasňovače? Používáte?

20 komentářů:

  1. Mám ho a zbožňuju... Vedle NARS v odstínu Copacabana je to můj nejčastěji používaný rozjasňovač,naučila jsem se rozjasňovače používat denně jako běžnou součást líčení a odpravdu to udělá hodně:-)

    OdpovědětVymazat
  2. Jak jsi napsala, rozjasňovače jsem začala používat až díky blogu.. a jo, je to super vychytávka, kterou používám téměř denně:) Rozjasňovače od the Balm bych jednou hrozně ráda vyzkoušela. Na pohled je mi mnohem bližší Cindy-Lou, ale i Mary-Lou nevypadá vůbec špatně, jen prostě studenější tóny jsou mi sympatičtější:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo, Cindy tehdy myslím ještě neměli. Nebo byla možná vyprodaná. Anebo mi přišla růžová už moc. :)

      Vymazat
  3. Tiež ho mám a bezmedzne zbožňujem.:) Patrí medzi moje najobľúbenejšie produkty z dekoratívky vôbec..
    filozofiaženskejkrásy

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vidím, že to je vážně oblíbenec spousty žen. :)))

      Vymazat
  4. nějak jsem si na ně ještě nezvykla :) a i když je Mary děsně profláklá, tak se mi rozhodně víc líbí Cindy! a souhlasím, theBalm má úžasné věci, nejradši bych měla všechno...

    OdpovědětVymazat
  5. Balení to má tedy moc pěkné :) Škoda, že nepoužívám rozjasňovače, krom tedy pod obočí.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dají se použít třeba i jako oční stíny. Pod obočí by asi byl třpytivý až moc.

      Vymazat
  6. Ten je skvělý a mám ho moc ráda. Na mém blogu probíhá *GIVEAWAY* o bělící pásky na zuby od CREST, přijď se podívat a zasoutěžit!♥ Budu moc ráda, když se přidáš :) Blog ϐook of ϐeauty
    Máš moc hezký blog a těším se na další recenzi.:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji za pochvalu a pozvání, určitě to omrknu. :)

      Vymazat
  7. ja mám obdobia, kedy používam a potom ich zase úplne vypúšťam:)

    OdpovědětVymazat
  8. Obal je krásný, jejich obaly se mi fakt líbí :) Barva rozjasňovače je krásná
    veru-life.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  9. Konečne dnes prišiel aj mne. Láska na prvý pohľad. :)

    OdpovědětVymazat
  10. Krása.. Já si od nich taky něco plánuju koupit (rozjasňovač, tvářenku nebo bronzer). Akorát vždycky když se mi líbí nejvíce obal, tak se mi nelíbí barva produktu a naopak :D

    OdpovědětVymazat
  11. Tu akci jsem taky zaregistrovala, ale nic jsem si nepořidila, jelikož jsem se bála, že mi značka nebude vyhovovat. Moc se mi líbí jejich obaly.

    OdpovědětVymazat
  12. Pořád přemýšlím,jestli do některého z rozjasňovačů této značky investovat,nebo jestli si ještě nějákou tu dobu vystačím se stínem co má shimmer a třpytky xD :).

    OdpovědětVymazat