neděle 6. října 2013

Malý říjnový new in (MUA a dárečky z RoyalReportu)

Říkala jsem si, že se dvěma boxy k otestování si tenhle měsíc nesmím kupovat žádnou kosmetiku, abych to všechno stihla ozkoušet a navíc i zmenšila svoje vzorkové zásoby. No nakonec to tak úplně nevyšlo. I když tentokrát za to vážně nemůžu. Teda skoro.

Když narazím na netu na nějakou pěknou giveaway, vždycky se jí účastním. Objevila jsem díky tomu několik skvělých blogů, no random mě nemá rád a ještě jsem nic nevyhrála. Teda abych to uvedla na pravou míru, účastním se pokud jsou přiměřené podmínky, ceny se mi líbí a blog taky. Třeba teď jsem narazila na jednu giveaway (nebudu jmenovat), kde bylo nejen požadavkem sledování přes GFC a Fb, ale i pozvání všech přátel na fb stránky a hlasování pro blog v Blogerce roku. To už mi přijde vysloveně trapné, ať jsou ceny sebelepší.

Občas narazím i na nějakou dobrou soutěž na facebooku. Ať už si myslíte o MUA kosmetice cokoli, propagaci mají zvládnutou na jedničku a já jsem ráda za jakoukoli kosmetiku zadarmo, kterou můžu vyzkoušet. Co spojuje tyhle trochu nesouvisející výroky? Na facebooku MUA právě probíhá promo akce, začla na 85 000 fanoušků, při každé další tisícovce se vyhlašuje giveaway na specifický produkt (50, resp. 100 kusů). Stačí kliknout na link, vyplnit adresu a doufat, že vás vylosují. Já samozřejmě stránku poctivě sledovala a klikala, no žádný e-mail informující mě o nějaké výhře mi nedošel.

Až mi najednou přišel balíček. To je divné, nic jsem si neobjednala. A už vůbec ne z Anglie (vidím Royal Mail). Když jsem balíček otevřela, čekala v něm na mě krásná stříbrná řasenka. Až pak mi došlo, že jsem vyhrála v jedné z MUA giveaway. :) Navíc výrobek, který jsem od nich sama chtěla vyzkoušet, levné řasenky se totiž v kvalitě od těch dražších zas tolik neliší. Tahle mě lákala nejvíc a chtěla jsem si ji koupit, takže dobrá náhoda. :D Už jsem ji začala testovat a musím říct, že funguje skvěle, jedna z nejlepších řasenek, co jsem měla.



Původně jsem si chtěla v trafice koupit další číslo Ultimátního komiksového kompletu (stojí dvě stovky), protože jsem si myslela, že vyjdou Marvel Zombies, ale vyšla She-Hulk, což mě zas tak nezaujalo. Jak jsem tak jezdila očima po regálu, pohled mi padl na časopis zastrčený úplně nahoře. Zaujal mě, a tak jsem si poprvé koupila jeden a ten stejný výtisk časopisu dvakrát. Navíc časopisu, který bych si jinak nikdy nekoupila, protože rozhodně nejsem jeho cílová skupina. Jde o RoyalReport, což je lifestylový magazín pro horních deset tisíc, aneb jak by řekla moje babička "časopis pro prachaté". Doteď jsem si ho ve stánku nikdy nevšimla, no možná to bude tím, co se dočítám v editorialu: "vracíme se do plošné distribuce", "jistě uvítáte možnost získat svůj Royal i na stáncích, ne jen formou předplatného".

V časopise, který má mimochodem i svou ruskou verzi (hmmm, proč asi....), naleznete články o klasických statusových symbolech. Luxusních špercích, hodinkách, autech, cestování, technických hračičkách, ale i módě a kosmetice. I v samotném časopise se dočtete, že "je jistým symbolem Vašeho postavení a je-li viděn na Vašem pracovním stole, v jednací místnosti Vaší společnosti nebo jednoduše na televizním stolku u Vás doma, bude znát, že si vážíte svého života...". No já si ho teda rozhodně nikde vystavovat nebudu, protože by si známí akorát tak ťukali na čelo, na co si to hraju. :D Pokud se ale rády pokocháte pohledem na věci, na které valná většina z nás nikdy nebude mít nebo jste prostě jen zvědavé, o co jde, tak tady si můžete přečíst starší čísla zadarmo.




Z důvodu nedostatku čtiva jsem si časopis, jak asi tušíte, nekoupila. Zaplatila jsem 2x79,- korun proto, abych získala dvoje stíny ARTDECO, které normálně stojí 175 korun jedny. Ve stáncích je měli v různých odstínech, já viděla tyhle dva a ještě jedny třpytivé hnědé, ale hnědých stínů mám už dost, tak jsem si vybrala tyhle. Odstín 605 je taková metalická ocelově šedá, 665 je třpytivá šedo-modro-fialová, která vypadá v reálu moc hezky, tak snad stíny budou stát za ty peníze. Normálně bych si je nekoupila, ale takhle... navíc byl v časopise i vzorek nové vůně od Cartier, takže jsem jim to tam zkrátka nemohla nechat. :) Pokud mi to nebude vonět, poputuje druhý vzorek do plánované giveaway.




Jestli byste chtěly tyhle stíny a vůni také vyzkoušet, tak pospíchejte, časopis je totiž zářijový, tak nevím, jak dlouho ještě bude v prodeji. Já se každopádně po něm budu dívat vždycky, jestli tam nebude takových dárečků víc. I když je pravděpodobné, že tohle byla speciální akce na nalákání čtenářů, když šlo o první číslo na stáncích.

A co Vy? Účastníte se giveaway? Koupily byste si časopis jen kvůli přiloženému dárku?

4 komentáře:

  1. Já asi za rok co se účastním giveaway jsem vyhrála celkem tři a z toho mi jedna výhra nikdy nepřišla a už mi je jasné, že ani nikdy nepřijde. Ale ostatní výhry byly skvělé a vždy mi udělaly radost. Tobě k výhře gratuluji a snad řasenka bude dobrá.

    OdpovědětVymazat
  2. jů, gratuluji :) Musím začít pořádně koukat na ten MUA FB:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky! :) Za pokus člověk nic nedá, údaje poskytuje jen takové, co by musel dát při objednávce.

      Vymazat