úterý 17. září 2013

Dorazila pošta 3 (BioBeauty.sk)

Pokud vás láká bio kosmetika se solí a bahnem z Mrtvého moře Mineral Beauty System, balzámy Figs&Rouge, francouzská pleťová bio kosmetika Funny Bee, přírodní ručně vyráběná italská mýdla či různé značky provensálské kosmetiky, doporučuji vám slovenský e-shop BioBeauty. Momentálně probíhá akce, kdy při free registraci obdržíte vzorky kosmetiky zdarma, a to i v ČR. Tady jsou ty, které dorazily mně.


Všechno jsou to vzorky kosmetiky Mineral Beauty System, vyráběné v Izraeli, netestované na zvířatech. Konkrétně jsem obdržela:

- Celodenní zvlhčující krém pro normální a smíšenou pleť (tady) - trefa do mého typu pleti!
- Přírodní minerální tělové mléko s UV filtrem (zde)
- Tělový máslový krém s vůní mléka a medu (tu) - zrovna ten výrobek, který jsem chtěla od téhle značky nejvíc vyzkoušet - i co se vůně týče. :)

Už se těším, až všechno otestuju. :)

E-shop prodává za 10 euro i vlastní krabičku krásy, která je podle mě opravdu hodně povedená, starší vydání můžete vidět u slovenských blogerek, např. u Katky nebo Danky.

Ještě jednu věc musím e-shopu pochválit, a tou je komunikace se zákazníky. Majitelka na facebooku často postuje soutěže a slevové akce, nedávno probíhala na jejím blogu giveaway. Na podněty, které se měly zasílat v rámci soutěže, osobně odpovídala. Když mi žádné vzorky slíbené za registraci do dvou týdnů nedorazily, poslala další. 

Jedinou nevýhodou pro nás je poměrně vysoké poštovné do ČR, přestože bylo nedávno sníženo. Momentálně se jeho výše odvíjí od váhy zásilky:

"milé dámy, chceli by sme Vám dať do pozornosti znižené poštovné do ČR pri platbe vopred prevodom na účet - do 100g - 2,90 €, do 500g - 4,90 €, do 1kg - 8,90 €..Pre zásielky nad 1 kg ostáva platný cenník UPS..krásny večer prajem" (facebook e-shopu, 8. září)

Beauty box spadá obvykle do kategorie nad půl kila. Půllitrová tělová másla a mléka asi taky váží dost. Takže se vyplatí objednávat v akci nebo hromadně a poštovné si rozdělit. Já v poslední soutěži vyhrála cenu útěchy - voucher na slevu 5 euro, takže před Vánoci určitě něco nakoupím a díky voucheru si srazím cenu na normální, jako by bylo poštovné klasická stokoruna.

6 komentářů:

  1. Díky za skvělý tip :-) hned se půjdu taky zaregistrovat :-) eshop je velice lákavý :)

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj, jak dlouho trvalo než ti vzorky přišly?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Odesílané byly 12. 9. :)

      Vymazat
    2. Tak to je fajn, já jen, že někde ti ty vzorky zdarma dojdou třeba za měsíc:) Tak abych věděla jak dlouho budu čekat:)

      Vymazat
  3. Hmm, eshop neznám, ale asi se s ním velice brzy seznámím! :) Produkty vypadají moc pěkně..

    http://wonderfull-today.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  4. fiha to je super, akcia! ja mam od nich telove maslo a to je uzasne!

    Pozyvam na MEGA BIELENDA GIVEAWAY:
    http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2013/09/bielenda-super-mega-giveaway.html

    OdpovědětVymazat