středa 27. července 2016

Novinka: Rtěnka a lesk na rty z limitované kolekce Natural Brightness od Alverde

DMko přišlo s další alverdí dekorativní limitkou a já jsem tu s rychlorecenzí a s prvními dojmy, než to bude všechno fuč a já na dovolené. :)

- dvě paletky očních stínů,
- jednu tvářenku,
- sypký rozjasňující a bronzující pudr ve štětci,
- tři odstíny rtěnek a
- tři odstíny lesků na rty.

Mé zhodnocení jednotlivých produktů v obchodě:
- pigmentace paletek je tragická, nepotřebujete ani jednu,
- tvářenka je strašně světlá a křídovitá, spíš jako pudr,
- pudry ve štětcích nemám ráda,
- rtěnky vypadají fajn, 10 je na mě moc světlá, skoro korektorová, čokoládová 30 už na ruce pruhuje, rovnoměrně a pěkně vypadá jen 20 - beru ji,
- lesky na rty vypadají pěkně, ale krom 30 jsou všechny strašně světlé - teda 10 jsou jen průhledné třpytky a 20 světlounké mléčné cosi - beru 30 (spíš z blogerských důvodů).

A tyto dva produkty vám dnes blíže představím v tomto článku.




Rtěnka v odstínu 20 Nude Plum


Předně musím Alverde pochválit balení. To mívají u limitek vždycky pěkné, ale tohle útlé slonovinové se jim podle mě echt podařilo. :) Na obalu je potisk připomínající mi květenství lipnice (trávy).




Samotná rtěnka má kulatý průřez, se kterým se mi ale rty vykreslují asi nejlíp, protože má ostrý okraj. Rtěnka krásně jemně vanilkově voní a má velmi příjemnou a hydratační konzistenci. Není vůbec voskovitá, jako rtěnky v pár posledních alverďáckých limitkách, a nanáší se rovnoměrně. Odstín má být jemná švestková, asi se tak dá popsat, spíš je to ale načervenalá středně výrazná barvička (v reálu trochu výraznější než na fotkách), která bude podle mě slušet spoustě žen, protože je hodně univerzální a office-friendly. Ve skutečnosti zaujme asi víc než z fotek. Výdrž na rtech je na poměry značky velice slušná, samozřejmě se při jídle a pití stírá celkem snadno, ale není problém o sebe promnout rty a zbytek barvy opět rovnoměrně rozetřít. Nežmolkuje při tom a neflekatí.





Lesk na rty 30 Sweet Nude


Balení je opět docela elegantní (a vlastně celkem retro), nevýhodou je jeho zaoblenost - lesk si nikam nepostavíte. Obsah se nanáší pacičkovým aplikátorem vyšší třídy - je menší a hebčí než tradiční drogérkové aplikátory a má uprostřed prohlubeň, ve které se drží více barvy, takže vám na nalíčení celých rtů stačí jedno namočení.




Samotný lesk je středně řídký a plně krycí, opět krásně voní po vanilce. Na rtech se bohužel trochu slévá do vrásek, na běžnou vzdálenost to ale není vidět. Odstín vypadá v tubičce jako narůžovělá nude, mně ale přijde teplejší a lehce do meruňkova.



Celkově si myslím, že koupí těchto dvou produktů v uvedených odstínech - pokud vás zaujmou - neprohloupíte, obzvláště rtěnka se moc povedla. Cena byla tradičně kolem stokoruny.

Viděly jste v obchodech již tuhle limitku? Zaujala Vás?

8 komentářů:

  1. Super článek!!! No já právě tu limitku nakonec minula, z těch stínů a tvářenky, což mě zajímalo nejvíc ,jsem měla stejný dojem jako Ty, na rtěnky ani lesky pomalu už nekoukám, jak jsem studený typ málokdy tam mají něco pro mě s modrým podtonem, ale rtěnka nevypadá špatně teda, na lesky mám vysoké nároky, takže asi taky nepotřebuju :-D. Užij si krásně dovolenou!!!!!

    OdpovědětVymazat
  2. Tyjo, tak mi se zrovna balení u rtěnky ale vůbec nelíbí, přijde mi takové hrozně obyčejné :D Jsem ráda, že oba produkty chválíš, ale tentokrát se budu držet a nekoupím si nic :)

    OdpovědětVymazat
  3. no jako tahle limitka mě nezaujala vůbec, snad jen tvářenka a to mě přešlo ve chvíli, když jsem si ji dala na ruku, páč to vypadá fakt jak křída nebo divnej pudr. škoda, jinak se mi proužky líbily :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Odstíny vypadají zajímavě, ale mě prostě žádný rtěnky, natož výrazný, nesluší.. :( Ale aspoň ušetřim no :D

    OdpovědětVymazat
  5. ak k nám dorazí,tak omrknem.celkovo je stojan poloprázdny,tak som zvedavá.oni radšej objednajú sprcháče s cukrovou vatou brrrrr

    OdpovědětVymazat
  6. Já jsem chtěla pudr ve štětci, neb je právě ráda mám, ale oba se děsně třpytí. Tkž světlý jsem zavrhla a tmavý chtěla jako bronzer, jenže už nikde nebyl, béé. :(

    OdpovědětVymazat