pátek 27. listopadu 2015

Black Friday je tu!

Tohle je jen takový krátký update post, abyste mi nevyčítali, že jsem vám něco zamlčela. ;) Největší americký nákupní svátek - černý pátek - je právě dnes, takže je ta nejlepší doba nakoupit dárky pro sebe a své bližní na vašich oblíbených zahraničních e-shopech. Slevy mají snad skoro všude, třeba na populárním feelunique, většinou trvají až do pondělka, tzv. Cyber Monday.

Já chci ale upozornit na skvělé slevy v mých oblíbených indie obchodech:

  • sleva 20 % na všechny produkty od Shira a spřízněné, Shirem distribuované značky Detrivore Cosmetics (nutno zadat v košíku kód "BLACKWEEKEND2015")
  • k nákupu nad 25$ dostanete automaticky zdarma plné balení exkluzivního očního stínu The Anguished Sighs of Retail Employees (jde koupit i samostatně)
  • sleva 20 % na vše kromě full-sized setů (kód "BF20")
  • k nákupu nad 30$ dostanete automaticky zdarma minibalení tekuté rtěnky Lip Theory v novém odstínu Hybrid (růžovofialová se zeleným leskem)
Následující značky jsem na blogu ještě nerecenzovala, ale mají velmi dobré hodnocení a já už od nich taky nakoupila:

3. Notoriously Morbid (populární jsou zejména jejich tekuté matné rtěnky Mystic Mattes):
  • sleva 30 % na celý sortiment (kód "NMBF15")
  • exkluzivní Black Friday kolekce v limitovaném množství kusů (bacha na to, těch What We Make In The Shadows setů je na prodej jen 75, takže brzo zmizí)
  • ke každé objednávce zdarma vzorek připravované Mystic Matte v odstínu "Hello, My Name Is Thrash Boat" (foto zde a zde)
  • za každých utracených 50$ (po slevách, bez poštovného) dostanete kupón se slevou 10 % na příští nákup
Pokud na třpytivé a barevné oční stíny moc nejste, doporučuji specialistu na matné neutrální stíny:

  • 20 % sleva na lisované oční stíny (klasické vyjmutelné pany do magnetické paletky)
  • 30 % sleva na tvářenky, pudry a bronzery
  • ruší se sypké oční stíny, takže k nákupu jednoho si můžete vybrat druhý zdarma
  • k nákupu nad 50$ dostanete automaticky zdarma plné balení exkluzivního třpytivého očního stínu Gateways
  • k nákupu nad 75$ je poštovné (i mezinárodní) zdarma
  • není potřeba zadávat žádné kódy
Uf, snad jsem na nic nezapomněla. :) Tak pěkné nakupování, já už to stihla u všech čtyř zmíněných obchodů. :)

12 komentářů:

  1. Ha, ha.. Mě nakupování trvalo všeho všudy půl hodiny i s dotazem, zda mi to pošlou do Čr. :-) Ale je fakt, že nakupuju spíš skromě a už jsem přesně věděla, co chci..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já měla taky seznam, akorát jsem toho chtěla hodně... :D No a u Shira jsem nakupovala naposledy, předtím jsem nakupovala na těch dalších obchodech a řešila problémy s kartou. Zjistila jsem, že mám nastavený nízký limit na internetové nákupy, chtěla to změnit v internetovém bankovnictví, jen abych zjistila, že mi to hlásí, že nemám k účtu přiřazenou žádnou kartu. Tak jsem v šest ráno volala na helpdesk, tam mi řekli, že kartu přiřazenou mám, že je tam asi nějaká chyba, museli mi zvýšit limit manuálně... no byla to celkem "sranda". Fakt to chvíli vypadalo, že své pečlivě plánované nákupy nebudu vůbec schopná uskutečnit.

      Vymazat
  2. Na back friday jsem se těšila, ale nakonec jsem docela zklamaná, nic jsem neulovila.. Chtěla jsem hlavně čistící kartáček ulovit ve slevě, ale ani od philipsu a ani od Braunu nebyl nikde ve slevě ani na Amazonu, tak už mě ta chuť na nakupování nějak přešla :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A co na tom Feelunique? Tam měli hodně slev na různé beauty mašinky.

      Vymazat
  3. A ja dnes konecne poprve nakoupila u Shira, vyuzila jsem navic slevoveho kodu, timto moc dekuji za info o nem:)!!na shiro kosmetiku si me nalakavala jiz dlouho,tak jsem dnes objednala dokonce 25malych vzorku ocnich stinu a jeden highlighter,uz se nemohu dockat,az dorazi:)!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Brunwen:), mohla bych Tě prosím ještě požádat o informaci, jak se dá se stíny v pytlíčkách pracovat? Dokážu stíny nanášet přímo z něho, nebo bys mi doporučila přesypat ho do kalíšku? (Na což je ještě podotázka, zda stačí kalíšky bez sítka?:) Jak vidíš, celou noc mi to vrtalo hlavou:)). Měj hezký den!

      Vymazat
    2. Tak doufám, že se ti budou stíny líbit, vždycky jsem trochu nervózní, když si někdo něcok koupí na moje doporučení. :)

      Určitě můžeš stíny nanášet přímo z pytlíčku, dokonce je to snad lehčí než z kalíšku, protože nehrozí, že se ti z něj snadno vysypou. Je to takový ten uzavíratelný pytlík. Stíny se určitě dají skladovat i v kalíšku bez sítka, někteří to dokonce preferují a ze Shiro kalíšků si sítka vyndávají. Je fakt, že některé stíny se dokáží pod sítkem zadrhnout a nejdou vysypat, musím je pak vyšťourávat jehličkou.

      Vymazat
    3. tak jo, zůstanou v pytlíčkách.., děkuji Ti za odpověď!

      Vymazat
  4. Tak jsem taky udělala svoji první objednávku na Shiro. Vybíráním a čtením tvých recenzí jsem trávila celé dnešní ráno :D Snad jsem vybrala dobře. Děkuji za seznámení s pro mě neznámou značkou :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Není zač, doufám, že budeš s nákupem spokojená. :)

      Vymazat
    2. Vybrala jsem si pro mě naprosto potřebné odstíny, věřím ve spokojenost :)) Za jakou dobu tak objednávky chodí? Platila si někdy clo? Děkuji za odpověd! :)

      Vymazat
    3. No teď to může trvat dýl, i měsíc, protože je spousta objednávek. Teďka zkouší nový systém - banner v záhlaví stránky, který ukazuje, na kolikáté jsou objednávce. Obvykle jakmile mi přijde mejl, že jsem přišla na řadu a objednávku mi už odeslali, tak mám balíček doma většinou do týdne až dvou (poté co odletí z Kalifornie). Zásilka by měla mít sledovací číslo, které se dá kontrolovat na stránkách USPS. Clo ani DPH jsem nikdy neplatila. ;)

      Vymazat