sobota 31. října 2015

Rozbalovačka: Halloweenská krabička s pečující přírodní indie tělovou kosmetikou (Sunny's Body Products)

Svět indie kosmetiky se netočí jen kolem dekorativky, existuje i řada populárních nezávislých výrobců parfémů a pečující kosmetiky. Já docela dlouho odolávala, chtěla jsem se další díře na mé peníze vyhnout. Nakonec jsem se ale nechala zlákat dvěma svými oblíbenými zahraničními nehtovými blogerkami ke koupi speciální halloweenské krabičky krásy od Sunny's Body Products.

Sanaz, jež stojí za značkou Sunny's Body Products, původně vyráběla indie laky na nehty (odtud název internetové domény obchodu), postupně ale přešla na péči o lakováním namáhané ruce a celé tělo. V její nabídce tak naleznete krémy, másla a peelingy na ruce, balzámy a olejíčky na nehtovou kůžičku, ale i tělová mléka, tuhé sprchové pěny a ošetřující produkty na rty. Lákadlem je zejména (většinou) zcela přírodní složení a hlavně dlooouhý seznam vůní, ve kterých si její produkty můžete objednat. A příznivá cena.

SBP navíc vydává čtyřikrát do roka sezónní krabičku limitovaných vůní, ve které najdete od každého produktu v její nabídce jeden kus, v plném nebo velkém cestovním balení. Skvělý způsob, jak vyzkoušet celý sortiment této kosmetiky. Popisy vůní u halloweenské krabičky zněly tak zajímavě a lákavě, že jsem neodolala. Stála mě 34 dolarů + 12 za poštovné, dohromady tedy něco přes tisícovku, což ale vychází na něco málo přes stovku za jeden produkt (i míň, odečteme-li poštovné). Cena mi tedy přemrštěná nepřijde. Podotýkám, že krabička je už vyprodaná, opět je třeba sledovat jejich Facebook, pokud chcete tu příští ulovit. A co tedy bylo v té halloweenské? 





Sladkosti jako dárek navíc vždycky potěší. :)


Ačkoli nebyla krabička ničím vystlána, všechny produkty dorazily v naprostém pořádku, nikde nic nevyteklo, protože Sanaz vše přelepuje (odlepitelnou) lepící páskou, která na obalech nezanechává žádné otravné lepivé zbytky. Ačkoli jsou obaly samy o sobě naprosto obyčejné, domácí halloweenské etikety se zvláštním designem pro každý produkt je hezky ozvláštňují a funkčnosti balení nemám co vytknout.



Tuhá mycí pěna Conjuring - s vůní citrusů, neroli, fialek, bylinek a pudrově květinového pižma, 30ml cestovní balení. Mělo by to být něco jako tuhá sprchovací pěna od Soaphorie.





Máslo na ruce Cursed s vůní jablek, koření a "bublinek" (asi kvasící ovocné šťávy, třeba moštu či cideru), cestovní 30ml balení. Mělo by jít o hutné máslo vhodné na použití přes noc.





Peeling na ruce Sinister s vůní melounu, mandarinky, pomerančového květu, jasmínu, růže, vanilky a pižma, cestovní 30ml balení. Jde o cukrový peeling na ruce, ale určitě bude použitelný na celé tělo. 





Zázračný balzám Wicked s vůní kouře, dřeva, pačuli a s květinovými a "šumivými" (effervescent) podtóny, cestovní 15ml balení. Prý vůně pro odvážné. :D Oukej. Mělo by jít o tuhý posilující balzám na nehtovou kůžičku (případně jiné suché části celého těla).





Krém na ruce Haunted Graveyard s vůní pomeranče, grepu, broskve, pižma, švestek a růžových okvětních plátků, cestovní balení (množství nepřečtu). Klasický tekutý krém na ruce vhodný na nošení v kabelce.




Tělové mléko All Hallow's Eve s vůní skořicových listů, šumivými (effervescent) tóny, grepem, vanilkou a pižmem, cestovní 30ml balení. Klasické tělové mléko v praktické lahvičce s vyklápěcím víčkem a strašidelnými dýněmi na obalu. :)






Tělový balzám Book of Shadows s vůní citrusů, granátového jablka, lesního ovoce, mučenky, zimolezu, směsi květin, cukrových fialek, cukrového melounu, hrušky, vanilky, pižma a santalového dřeva. Cestovní 4,5ml balení. Uf. To je dlouhé složení vůně. Mělo by jít o balzám na suché části těla a tuhý parfém v jednom, vhodný na cestování.






Balzám na rty Ghostly - mix mentolu a připáleného cukru. Cestovní 4,5ml balení (ale velké jako klasický balzám z drogérky). Balzámy mají svůj vlastní seznam vůní, resp. příchutí.






Pěstící olej na nehtovou kůžičku Dark Fae s vůní ylang ylang, jasmínu, růže, se zelenými akcenty, pižmem a vanilkovou ambrou. Plné 10ml balení.


Jediná věc zabalená v bublinkové fólii:



Intenzivní olejová kúra na nehtovou kůžičku The Witching Hour s vůní skořicové kůry, pižma, černého čaje, pačuli, jasmínu, konopí a bergamotu. Plné 15ml balení ve skleněné lahvičce s kapátkem.

A nakonec - jak bývá u indie značek dobrým zvykem - vizitka:


Celá halloweenská nadílka pohromadě:


Už se moc těším, až vám vše zrecenzuji, i když bohužel neumím moc popisovat vůně. :(  Vše už jsem načala a řeknu vám, tyhle věcičky jsou vážně super, asi mě vyléčily z potřeby kupovat každou alverďáckou limitku jen kvůli vůni (ale zase mi vytvořily novou závislost, takže ne že bych si tím moc pomohla).

Co na krabičku říkáte? Šly byste do indie pečující kosmetiky? 
Vlastně je to takový vyšší level DIY kosmetiky. :)

P. S.: Je Halloween a hele na ten počet návštěv mého blogu! Zlejší číslo už asi nenasbírám. :D



15 komentářů:

  1. Chtěla bych si to "očuchat" :) Obaly jsou krásné

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To asi jo no. :) V recenzi zkusím popsat, jak na mě vůně působí, ale neslibuju, že se mi to povede. :)

      Vymazat
  2. Všetko vyzerá výborne! A cena je celkom v pohodičke, skúsim vyhliadnuť ďalšiu krabičku asi :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Další klasický seasonal box bude vánoční, ale Sanaz chystá už na příští týden novinku, a to podzimní mystery box. Nebude tam od každého produktu jeden, bude jich 7 náhodných s náhodně vybranými podzimními vůněmi (jejich seznam je na jejich fb), takže by obsah měl být pro každého překvapením a taky bude levnější.

      Vymazat
  3. Já bych si taky moc chtěla přičuchnout! Škoda, že nefunguje Google Nose. :-D
    Gratuluju k extra ďábelskému počtu zobrazení! :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji. :) Google Nose. :D Ten by se někdy hodil. :D

      Vymazat
  4. Krabička se mi moc líbí, samé krásné věci v krásných obalech

    OdpovědětVymazat
  5. Ja na boxy moc nie som, ale znacka ma zaujala. Len sa bojim pozriet na ich stranky, pretoze by to asi nedopadlo dobre :) Tie vone produktov v tejto krabicke maju dost vela zloziek a podla popisu si ich vobec neviem predstavit. Do indie telovej kozmetiky by som kludne isla.
    Ja si teraz uzivam prirodny balzam na pery s uzasnou vonou Sugar plum. Normalne sa kazdy vecer tesim, ze si nim pred spanim natriem pery ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A od koho ten balzám je? Název zní fakt dobře. :)
      Ty vůně mají tolik složek proto, že jsou většinou třívrstvé jako parfémy, takže by měly mít hlavu, srdce a základ, podrobnější rozpis jsem si šetřila na recenzi, tak jsem je tady jen vyjmenovala. :) Zkusím pak popsat, co ve vůních převažuje a jak působí. :)

      Vymazat
    2. Je to balzam Jazzberry cosmetics. Pozri si facebookovu stranku. Odporucam aj mydla ;) Balzam na pery vonia uzasne. Ten moj je dost tuhy, ale mne to vyhovuje, pretoze mi aspon vydrzi na perach celu noc. Ked sa rano zobudim, stale je tam. Neznasam, ked sa v noci zobudim a mam suche pery, pretoze mi balzam nejakym zahadnym sposobom niekam zmizol z pier. Urcite su tie balzamy aj v inych vonach ;)

      Vymazat
    3. Od ní jsem dostala mýdlo, ještě čeká na svou příležitost. Na fb jsem se dívala, oni fungují jen na soukromou objednávku bez e-shopu?

      Vymazat
  6. Tak to vypadá naprosto perfektně, jsem nadšená! :-)

    OdpovědětVymazat
  7. Jako vypadá to moc pěkně. Taky bych si takovou krabičku klidně pořídila. :-) Ale předěláváme teď bydlení, takže na to nejsou moc peníze. Člověk se snaží prostě šetřit všude, kde to jde a nějak moc si nevyhazovat z kopýtka. Kdo ví, co bude na podzim. A prostě zátěžové koberce do pracovny a dílny potřebuju víc, než krém. :)

    OdpovědětVymazat