pátek 27. června 2014

Rozbalovačka: Ladybox červen 2014 - prosluněná edice

Po delší době jsem si opět objednala Ladybox, protože mě zlákali na lesk na rty od Inglotu (očekávala jsem teda jiný Inglot produkt, kdybych věděla, že to bude zase do freedom systému, tak bych do toho asi nešla) a stihla jsem akci "objednej tenhle víkend a dostaneš ten a ten produkt zdarma". Obecně si myslím, že teďka se Ladyboxy vyplatí objednávat jen v rámci těchto "náborových" akcí. Zkrátka už celkem pravidelně se dělají lákací akce, kdy vám buď dají výraznou slevu na objednávku během konkrétních dní, nebo něco navíc.


Teď už celkem tradičně opět jemně růžová krabička.




Tentokrát napínají, obsah zakryli letákem. :)
Důvod těžké váhy - sprcháč. :D


Sprcháč Palmolive s makadamiovým olejem a kakaem. Hezky sladce voní. Sprcháč mi zrovna došel, takže nemusím do drogérky. A ač se jedná o levnou značku, mám ji ráda, minulý Palmolive sprcháč, co byl v Ladyboxu, mi opravdu vyhovoval, protože vůbec nevysušoval. Od tohoto čekám něco podobného. Navíc, jak na to koukám, tak v dopise mají napsáno sprchový gel, ale na výrobku píšou, že to je sprchové mléko! To jsem zatím neměla, tak jsem zvědavá. :)


Lesk na rty Inglot do freedom paletky. Hezká červená jahodová barva (na fotce je trochu víc do oranžova, než je ve skutečnosti. Těším se, až ho vyzkouším, zajímalo by mě, jestli bude aspoň trochu krycí (doufám, že jo.) Co mě trochu štve je to, že dělali reklamu na barvu na rty v kelímku od Inglot. A to je zkrátka úplně jiný produkt než tohle.


Lesk/lip tint? od Sleeku, odstín Sexy Malina. :) Co to je? Kde se to tu vzalo? V dopise to není. No ne že bych si stěžovala, taková hezká růžovo-červená barvička s drobnými třpytkami. :) Myslím, že mělo být něco od Sleeku dárkem pro předplatitelky (což já nejsem). Takže že by chyba v Matrixu? (Takových může být klidně víc.)

Nyní se můžete pokochat mojí "zručností". Takhle to dopadá, když si nečtete popisky. 

V boxu měl být i štětec na rty. Byl. Ale myslela jsem si, že ten můj je rozbitý. Štětinky jsem viděla zalezlé uvnitř a nevěděla jsem, jak je dostat ven, myslela jsem si kvůli tomu čudlíku dole, že to funguje jako propiska a že ten můj má prasklou pružinku či co. Tak jsem ho zkusila vytlačit nůžkama, chytla štětinky a tahala, až jsem je vysunula, pak s tím zakroutila a, světe div se, ono to drželo.


Čudlík



Pak jsem si přečetla popisku v dopise, kde píšou, že vršek se má nasadit na spodek a štětinky tím vytlačí ven. A já se s tím tak rozčilovala. :D

Jinak na štětečku je poznat, že to je levná cenová kategorie, syntetické lehce smradlavé štětiny jsou nic moc. Nevím, jestli se mi tím bude chtít jezdit po puse. Ale snaha se cení, zkusit ho zkusím, ostatně vlastní štětec na rty ani nemám.


Báze pod oční stíny od kalifornské značky LASplash. Tohle byl ten avizovaný produkt navíc pro objednávky během jednoho konkrétního víkendu a další důvod mé koupě. Chtěla jsem vyzkoušet další bázi pod oční stíny, protože bez báze já nedám ani ránu. :)


Vzorky šampónu a kondicionéru Philip B (2x15 ml). Na tohle taky lákali, ale už z řečí o testování mi bylo jasné, že půjde o vzorky. Naštěstí jsou trochu větší než sašetky. Vlasové produkty testuju ráda, akorát teda mám dlouhé vlasy, tak snad mi to vyjde aspoň na jedno umytí. Kondiš úžasně voní. Oboje obsahuje mimo jiné bambucké máslo. Za plné balení se platí pěkná pálka, skoro 800 korun. 


Kosmetická taštička od Dara bags. Na facebooku jsem viděla spoustu stížností, že některé tašky jsou malé a některé velké. Já dostala asi tu velkou, haluz. Je velká jako Ladybox, zakryla celé dno. Všechny svoje šminky do ní na dovolenou nezabalíte, není to kosmetický kufřík. Ale na schování všech šminků, co budete potřebovat během dne na případnou opravu líčení, bohatě stačí. Nebo do ní můžete dávat něco úplně jiného. Dokonce se mi líbí i barvy a vzor, což byla celkem loterie, protože jich mají moc a do boxů šly náhodně. Až na tu mašli, ale tu prostě odpářu a basta. Co jsem zatím viděla u jiných, tak se mi strašně líbila tahle (tu si snad koupím na psací potřeby - safra, na e-shopu momentálně není :( ).

Roští bylo tentokrát tyrkysové.

Já jsem s boxem nakonec hodně spokojená, protože využiju prakticky všechno. I když má box zmíněné mouchy, koupě nelituju a přijde mi po dlouhé době jako fajn edice. I když asi bych nebyla tak spokojená, kdybych tam neměla ty dva produkty navíc.

Co říkáte na červnový Ladybox? Objednaly jste?

28 komentářů:

  1. nee, neobjednávám, už mě to neláká. docela mě překvapuje ten Inglot, furt mi chodily maily, že tam bude barva v kelímku a teď tohle? to bude naštvaných :D
    jinak ten štětec má být z přírodních štětin ne? aspoň to tak píšou... tak by mě teda zajímalo, z čeho je :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No jo, na jejich facebooku je z toho zase pěkný poprask. Nečekala jsem, že bude tolik lidí naštvaných. Já ty nápovědy četla už celkem dávno a v první chvíli mi to ani nedošlo, že je něco špatně. A ona je to stejná aféra jako s Hauschkou, ne-li horší (tady je těch nespokojených asi ještě víc). Jsem ráda, že na mě pro jednou vyšla zase ta lepší varianta boxu.

      Vymazat
    2. Jééé, tak já se jdu zas pro zajímavost podívat na jejich FB (ale dávno už jsem odlajkovala). To mě zajímá, když se něco někde děje :-D
      Jinak mě u nápovědy napadl hned Freedom systém, ani nevím proč, ale brala jsem to automaticky. Taštičku máš moc pěknou a nezlobila bych se za ní, jinak ale za mě boxy už ne :)

      Vymazat
  2. Já to poprvé pošlu zpátky, zajímaly mě hlavně ty věci na vlasy a jsou pidi, doufala jsem aspoň v cestovní balení, když na to tak lákali..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Fakt? A to jde vrátit?
      Já už tak nějak počítám, že když napíšou "vyzkoušíme" nebo "otestujeme", tak to budou vzorky. Nebo když neřeknou konkrétní produkt, ale tak hromadně jako "vlasová péče".

      Vymazat
    2. Vrátit to jde, samozřejmě nepoužité. Ale asi zacvakám poštovné. No ale to už je jedno, aspoň se mi tu nebudou povalovat nepoužitelné věci.

      Vymazat
  3. Dostala jsi krásnou taštičku, já vyfasovala tu úplně prťavou. Fakt jsem z tohoto vydání děsně rozladěná a naštvaná. Objednávala jsem hlavně kvůli taštičce a barvě na rty v kelímku od Inglotu a nic z toho. Hrůza. Už fakt nikdy více

    Radu - Giveaway o Benefit Sugarlicious

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To chápu. Já jsem to tentokrát fakt vychytala. Ale nemít tam ty dva produkty navíc, tak asi budu taky rozladěná. Takhle je mi skoro blbé, že mám z krabičky radost, když vidím, kolika lidem to zase nevyšlo.

      Vymazat
  4. taky budu vracet - za tu cenu si koupím raději kosmetickou taštičku od Dary ve své barvě :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tyjo, tak to těch vracejících bude asi opravdu dost. Zajímalo by mě, co s těma boxama pak budou dělat.

      Vymazat
    2. Přece to pak budou dávat za předplatné, jako bonus a nebo udělají speciální hyper super edici pro velký úspěch:)

      Vymazat
  5. Mně to přijde hrozné. Tím, že máš vlastně navíc Sleek a tu bázi se to dorovná do nějakého dobrého průměru, ale jinak je to fakt slabota.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo, když se nad tím zamyslím, tak máš pravdu. Z lesku do paletky namísto kelímku, sprcháče, naprd štětečku a dvou malých lahviček bych asi taky do stropu nejásala. I když mám ještě tu velkou taštičku...

      Vymazat
  6. Díky tomu lesku už by to vypadalo lépe no, báze nepoužívám, tak ta je mi šumák a taštičku máš moc hezkou :)
    Beauty of pink

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mně přišla taška zprvu průměrná, ale když jsem se dívala na net na ostatní, tak si říkám, že ji mám v porovnání s některýma fakt pěknou.

      Vymazat
  7. Chtěla jsem objednat kvůli taštičce, ale když jsem si pak uvědomila, že mi nemusí přijít zrovna líbivý vzor.. Dobře jsem udělala :) Raději si ji koupím sama podle vlastního výběru..
    <"Wonderfull Today">

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já se na taštičku radši moc netěšila, protože můj styl oblékání je spíš rockový, takže mi po prohlédnutí e-shopu bylo jasné, že na 99 % to bude mimo. Bez té mašle tu tašku ale využiju, v líčení mám ráda fialovou a zelenou. Anebo ji dám do giveaway, asi by se nějaká narozeninová hodila.

      Vymazat
  8. Ja som si ešte ladybox neobjednala, ale naozaj o tom rozmýšľam :D
    Pozývam ťa na moju giveaway :)BellesFleurs

    OdpovědětVymazat
  9. Takže po tomto ladyboxu končím.Byl hrozně chudý a kosmetika taková,jako bych si ji kupovala v drogerii.Docela mě zklamal,ale taštička tomu aspoň dodala trochu lesku.

    OdpovědětVymazat
  10. Původně mi bylo hrozně líto, že jsem si box tentokrát musela odpustit, přitom se mi líbily všechny věcičky v nápovědách a čekala jsem, že přijdu o něco fakt velkého, ale po tom co jsem viděla videa a fotky toho co přišlo, jsem tak ráda, že jsem neobjednala, byla bych neskutečně zklamaná. Taštičku jsi dostala pěknou, ale lákat lidi na šampon a kondicionér v takovém množství a na kelímek od inglotu a pak přijde tohle... to je nehoráznost. Myslím, že si teď budou muset hodně přilepšit aby neztratili zákazníky.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No jsem zvědavá, jak dopadne příští box. Já jsem byla s boxem sice spokojená, ale zjevně jsem byla v menšině.

      Vymazat
  11. tu tasticku co sa ti paci predava majitelka na FB strankach LB =) inak ten lesk som si vsimla ze vacsina nechape preco ho ma
    Ela

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem jí psala a říkala, že si ji asi nechá.

      Vymazat
  12. Jsem zvědavá na tu bázi a pak ty vlasové vzorečky..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo, já taky. :) I na ty lesky se těším. Chce to najít nějakou starou paletku, do které bych ten Inglot nalepila.

      Vymazat
  13. Box se mi moc nelíbí, vlastně bych byla pěkně naštvaná kdyby mi došel. Já jsem si ho púvodně chtěla taky koupit, ale nesnáším inglot. Příští si asi taky kupovat nebudu, jelikož se bojím, že tam bude stejná maska, co už jednou byla a byla příšerná. Tak nevím kdy :-(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A co jsi měla za masku, že byla příšerná? Ten box jsem totiž měla taky, tak jsem zvědavá. :)

      Vymazat