neděle 24. listopadu 2013

Recenze: SKIN79 Super+ Triple Functions Vital BB Cream (oranžová plechovka)

Třetí testovaný BB krém od SKIN79 a musím říct, že tenhle mi byl fakt sympatický, už jen pro tu křiklavou oranžovou. Má být protivráskový, vyživující, se silným UV faktorem a taky s vitaminovým komplexem. Jo a má mít přírodnější složení, což nevím, jestli je pravda, protože má tradičně ultradlouhý výpis ingrediencí na obalu. Hodit by se měl pro normální až mastnou pleť, pro suchou údajně moc ne.

Foto plného produktu (zdroj)
U nás jej seženete (40 gramů) na bb-cream.cz za zhruba 500 korun, pokud se nebojíte riskovat, tak na ebay můžete ušetřit až dvě stovky, protože tam se prodává i za 300 korun (třeba tady a tu).

Konzistence: Krém je velmi lehoučký, jako nějaký řidší denní krém. Na pleti ho prakticky vůbec necítíte, což se mi na něm líbilo. Není ani příliš mastný, tekutost totiž není dosažena přidáním více olejů než je zdrávo.
Odstín: Hodně světlý, takže mi skvěle sedl (to málo barvy, co jsem získala za léto, už vyprchlo). Nemá šedivý nádech jako jiné světlé BB krémy.
Vůně: Opravdu zvláštní, nevím k čemu ji přirovnat. Když jsem k němu poprvé přičichla, neudeřila mě do nosu vůně vonící jako "něco", ale vůně, co vyvolává vzpomínky. V tu chvílí se mi vybavila dovolená s našima u moře v Chorvatsku před 10 lety. :) Takže tak nějak mi voní.
UV ochrana: Ultra vysoká, SPF50+, PA+++.



Sjednocení a krytí: Střední, krytí možná trochu slabší díky konzistenci, dá se ale dobře vrstvit. 
Hydratace: Pro mou mastnější pleť dostačující, pro suchou by asi fakt nestačil. I co se hydratace týče mi připomíná denní krém.
Výdrž: Tradičně stabilní, jako u většiny asijských BBček, co jsem zkoušela. Zkrátka když si ho ráno nanesu, večer ho zas odlíčím. Neotírá se, neztrácí se, neslévá se při fyzické námaze do vrásek.

Bez krému
S krémem

Bez krému
S krémem

Celkový dojem: BB krém je pro změnu z kategorie oněch lehkých, míň krycích BBček, ale mně přišel moc fajn. Líbilo se mi, že na pleti nebyl cítit, dobře zmizíkoval póry a přesto je neucpával. Opět si nejsem jistá, jestli si po dozkoušení vzorků koupit lehké nebo těžší, ale víc krycí bíbíčko. :D Každopádně tenhle krém můžu doporučit všem, co mají třeba trochu mastnější pleť jako já, ale nepotřebují krýt větší nedokonalosti a preferují pocit nezatížené pleti.

A co na něj říkáte Vy? Zkoušely jste nějakou "plechovku" od SKIN79?

8 komentářů:

  1. Já furt kolem těch SKIN79 tak nějak kroužím a nemůžu se rozhodnout:D Mám hodně suchou pleť, tak se docela bojím, aby to nebyly zbytečně vyhozené peníze, protože když jsem koukala na stránky a chtěla BBčka na suchou pleť, následně se mi stejné krémy ukázaly i v kategorii pro normální:/
    The Huge Lover

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já se obávám, že se moc BBček jen pro suchou pleť nedělá. Ale často pokrývají širší spektrum typů pleti, takže se podle mě nevylučuje, aby krém seděl suché i normální pleti. Jen se samozřejmě pod něj musí dát ten správný denní krém.

      Vymazat
  2. tenhle se mi od Skin79 pozdával nejvíc, barevně mi seděl dobře, ale hrozně mi zvýrazňoval šupinky a jakékoliv pupínky :( já jsem momentálně hodně spokojená s Perfect Coverem od Misshy (i když teda zas takový perfektní krytí to není :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na Perfect Cover se hodně těším, ale zařekla jsem se, že první otestuju ty od Skin79. :)

      Vymazat
    2. A taky už jsem si všimla, že šupinky zvýrazňuje. :/

      Vymazat
  3. Tenhle bb krém právě zkouším, ale pro mě nic moc, přijde mi, že se z něj strašně lesknu. U mě zatím vede ten zelený.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já se svou mastnější pletí jsem se leskla s každým, co mi přišel pod ruku. Tak nějak nepočítám, že najdu nějaký, se kterým bych tenhle problém neměla.

      Vymazat
  4. díky za tip :))
    Budu ráda, když se zúčastníš v mé
    Giveaway o šperk Swarovski

    OdpovědětVymazat