sobota 2. listopadu 2013

Listopadové novinky...

... nebo spíš částečně ještě halloweenské, ale píšu to sem teď, tak už jsou listopadové. :D Říkala jsem si, že do drogerky v listopadu nevlezu, ani Ladybox si neobjednám, abych ušetřila na pár věcí, co opravdu chci. No nechala jsem se zlákat v mém minulém článku v komentářích na tu bázi pod oční stíny ARTDECO. Teda ta už mě lákala delší dobu a v plánu určitě byla, ale někde jinde jsem se dočetla, že na ni mají do konce října v Douglasu slevu, tak jsem tam posledního října vyrazila nakoupit, abych ušetřila. (Ano, také vnímám ten protimluv. :D ) 


Takže jsem úspěšně přežila svůj první nákup v parfumerii, dokonce jsem se nechala zlanařit na členskou kartu, která netuším, k čemu mi bude. Prý dostanu 10% slevu na celý sortiment ke svým narozeninám... no jsem zvědavá, třeba by se mi pak hodila, až mi báze dojde, na nákup nové... jinak je podle očekávání většina sortimentu nad mou finanční úroveň, i když jsem tam teda viděla regál Max Factor a !essence!, kterou jsem tam rozhodně nečekala. Jo abych nezapomněla, báze stála ve slevě 149,- korun namísto běžných 209,- Kč. A jelikož už nějaké stíny od nich mám, můžete čekat v brzké době recenzi báze a srovnání funkčnosti ARTDECO stínů s ní a bez.

No a když už jsem byla v té Vaňkovce, tak jsem samozřejmě šla kolem DMka... a tenhle další nákup se snad dá ospravedlnit, protože jsem kupovala potřebné věci. Ty jsem sice chtěla kupovat až někdy jindy, ale tak mám je do zásoby už teď. Docházel mi antiperspirant, tak jsem si řekla, že si seženu nějaký přírodnější bez hliníkových solí a otestuju, zda se vůbec bez protipotivých složek budu moct pohybovat na veřejnosti. Dost lidí si pochvalovalo deokrystaly, tenhle od Baley stál asi 60 korun, tak jsem si řekla, že když bude k ničemu, mrzet mě to nebude a budu ho mít jen na doma. Tak uvidíme. No ale teda nevím, co je na těch krystalech nehliníkového, když jedinou složkou je ammonium alum, což je taky něco s hliníkem. Biokrystal Purity Vision obsahuje potassium alum, což je prý prašť jako uhoď. Trochu jsem googlila a prý má ten hliník nějaké jiné větší molekuly, co nepronikají kůží (to je zase podle jiných blbost), takže si příště asi radši koupím na zkoušku nějaké deo od Alverde či Lavery, kde hliník není vůbec v žádné formě.

Chilly intima gel jsem si koupila jen kvůli tomu názvu. A slevě na nějakých 70 korun. Lactacyd už mě nebavil a byl o dost dražší. Já vím, že "chilly" znamená něco úplně jiného než chilli, ale prostě mi to jméno přijde vtipné pro intim gel, vzhledem k tomu koření, které označuje jeho homofonum.

No a pak už jsem šla platit a u pokladny stál... stojan s micelárkami L'Oréal, které na mě vyskakovaly z každého druhého blogu, za 99 korun. Vzhledem k tomu, že za ten necelý měsíc jsem se dostala už skoro do půlky balení Dermacol micelárky z Ladyboxu, koupila jsem tuhle do zásoby. Balení se mi moc líbí, je takové elegantní. Pak můžu udělat micelárkový článek Mixa x Dermacol x L'Oréal, ovšem nevím, jestli ho udělám, protože tyhle věci neumím recenzovat, všechny mi přijdou stejné (nemám citlivou pleť, na které by se projevovaly rozdíly).


Doma u našich mě pak čekalo příjemné překvapení. Z Bio Beauty rozesílali nové vzorky. Já myslela, že dostanu vzorečky jen jednou (ty od Mineral Beauty System), no čekala na mě obálka s tentokrát opravdu bio kosmetikou. Ruskou značkou Natura Siberica, která mě fakt láká (ve vzorcích byla zpevňující tělová maska a teplý tělový zábal), a francouzským bio BB krémem od Funny Bee. Už se těším, až všechno vyzkouším.

Random fact no. 1: Posunutí času mě štve. Nemám ráda dlouhé tmavé večery, mám pak pocit, že nic nestíhám a den je hned pryč. No a vzhledem k tomu, že je pošmourno, můžu fotit maximálně do 3 odpoledne, protože pak už ani na tom mém stole pod střešním oknem není nic vidět. A já umělé osvětlení na fotkách nerada.

Random fact no. 2: Musím sehnat do čtvrtka plavky. Nevíte o nějakém kvalitním obchodu s plavkama v Brně, kde je budou mít i teď?

Random fact no. 3: Listopadový Ladybox neobjednávám, nápověda mě nijak nezlákala. Posuďte samy:

"Stylová listopadová edice s produkty Lambre či MeMeMe v prodeji!

Listopadová edice Ladyboxu je právě v prodeji. Tento měsíc na Vás opět čekají exkluzivní produkty od světových značek v krásném podzimním balení!

Objednejte si listopadovou krabičku ještě dnes a těšte se na testovací i plné produkty dekorativní kosmetiky, pečujících přípravků a francouzského šarmu! Edice také přináší novinku až z dalekých Himalájí.

Navíc budou ve třech boxech schovány bonusové produkty od jedné z nejžádanějších značek našich zákaznic - NARS Cosmetics!

Neváhejte a objednejte si svůj listopadový Ladybox ještě dnes. Krabičky poletí do světa od 22.11.

Krásná krabička, plné produkty, novinky a trendy značky - to vše se na Vás těší v listopadové edici za pouhých 319 Kč. Využijte také možnosti zvýhodněného předplatného na 3, 6 či 12 měsíců.

Nechte se překvapit listopadovou stylovou krabičkou.

Těšíme se s Vámi na nové testování!

Váš Ladybox"

*následují loga NARS a MeMeMe*

Zajímalo by mě, zda pořád plánují onu limitovanou deluxe krabku...


A co Vy? Co nového pro Vás přinese listopad? :)

14 komentářů:

  1. Na bazu od artdeco sa chystam aj a akonahle.miniem tu od Urban Decay...skoda,ze som nnestihla tuto akciu.Aj ja som sa prvotne ostala prekvapena,ked som zistila,ze krystaly su vlastne hlinik,tak som googlila aj ja a docitala som sa rovnako ako ty, ze su to molekuly,ktore sa nedostavaju hlboko do pokozky,a tak neupchavaju pory. Tak hadam to tak musi byt,ked to ty kokso tolko firiem s bio a prirodnou kozmetikou ich vyraba.Ci nasla si nejaky clanok co to vyvracia? Lebo vsak ja tiez krystal pouzivam, tak som zvedava...inak aj mne prisla vzorecka funny bee len nocneho:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No já jsem to pochopila tak, že byla nějaká studie, která říkala, že v tkáních žen s rakovinou prsu našli zvýšené množství hliníku z těch solí. Jenže tomu zase jiní oponovali, že to nebylo průkazné testování, že netestovali, jestli ten hliník mají i zdravé ženy.

      No a to, že u krystalů jsou molekuly větší a neprojdou, prý tvrdí výrobci a nikdo to netestoval pořádně. Odpůrci tvrdí, že jakýkoli hliník na těle musí být svinstvo, protože tam nepatří, ale není žádný průzkum, co by prokazoval, že deokrystaly škodí. Takže asi tak, to jsem se dozvěděla za půl hoďky googlení.

      Vymazat
    2. Tu je to celkom fajn vysvetlené http://www.bionatural.sk/blog/prirodny-deodorant-kamen-alun/#.UnlU6XBLPqM hoc tam nie je nič nové, ale teda , že by sa to nemalo dostávať do krvi a do tela s ostáva len na povrchu....u mňa je pravda, že s obyč. deodorantom sa potím, čo mi vadí...aj keď nesmrdím...a s týmto sa nepotím ani nemrdím:D....aj keď na leto sa sa pre istotu uchýlila k Rexone, na zimu mi zas stačí kryštál...som zvedavá aká bude potom táto balea:)

      Vymazat
    3. Fakt je i proti pocení? To zní zajímavě...

      Vymazat
  2. Bázi od Artdeca mám asi půl roku a žádnou lepší (a že už jich bylo), jsem zatím nevyzkoušela. :-) Antiperspiranty bez hliníku jsem zavrhla, vůbec mi nefungují, protože se potím hodně a omezí to jedině Driclor nebo Rexona Maximum Protection. :-( Vzorečky Natura Sibericy ti trošku závidím, mám od nich noční masku a je skvělá, chci vyzkoušet i něco dalšího! :-D Na plavky bych doporučila A3 Sport ve Vaňkovce, měli by je tam mít celoročně.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ten A3 sport ale asi nebude moc levný, že? Já bych potřebovala tak kolem tisícovky... někdo mi radil Litex...

      No já už tak nějak tuším, že to nebude ani nic moc pro mě. Se spocenýma kruhama v podpaží do práce chodit nechci.

      Vymazat
  3. jenom jsem se v té pauze od LB utvrdila - zase dekorativka a ještě ke všemu zase odporné Lambre. a MeMeMe mě taky nijak neláká...
    ta NS maska je dobrá, ale je docela prča to aplikovat, doporučuju, když nikdo není doma :D a všechny ty micelárky jsem zkoušela, tu od Dermacolu sice používám jenom na obličej, ale měla jsem od nich ještě jednu a byla super, přišla mi i lepší než Bioderma. momentálně mi přijde nejlepší na L'Oréal, i když třeba Mixa rychleji odlíčí moje nánosy řasenky, tak mi začíná trošku vadit ta vůně a občas mírně lepí.
    jo a ten krystal mám taky, nechápu moc, k čemu je, potím se po něm úplně normálně, tak na co ten hliník, žádný deo efekt nevidím (ne že bych vyloženě smrděla, ale necítím se moc dobře), takže ho používám akorát po holení na podrážděnou pokožku (něco jako kamenec pro chlapy)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to s tím krystalem neslyším moc ráda. :D Ale žádný extra účinek jsem nečekala...

      Vymazat
  4. to ti přišly ty vzorečky jen za registraci?:O
    Ta L'Oréal micelárka mě taky čeká, ale nerada mám v koupelně tunu stejných přípravků, takže pro ni poletím až dopotřebuji tu od Mixy.
    Ladybox mě opět moc nezaujal, takže jeho nabídku přecházím každý měsíc s chladnou hlavou, ačkoli šampon a balzám z minulého vydání mě celkem chytly, neboť aspoň byly bez silikonů. Ze začátku to byl celkem boom, ale přijde mi, že nadšení všech postupně upadá:D
    TheHugeLover

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zkus se tam taky registrovat, přišly mi zadara. :)
      Já mám zásoby vždycky v pokoji ve skříni. :D
      Ladyboxu asi dochází partneři...

      Vymazat
  5. Krystal jsem si koupila a mě teda nevyhovuje. Jsem zvědavá jestli tobě bude. Rozhodně mě ale zajíma podrobnější názor na bázi :-) takže už se těším na článek :) Mě listopad přinese akorát o rok víc, a doufám že i nějaký hezký kosmetický úlovek :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zatím co jsem dva dny zkoušela, tak to vypadá dobře. I když ne úplně na 100 %. Po 10 hodinách už se mi trochu záhyby na víčku potí. Možná to je ale jen o tom vychytat správné dávkování.

      Vymazat
  6. Taky jsem si koupila ten gel Chilly a teda strašně mě nevyhovuje, dost mě pálí, už bych si ho znovu nikdy nekoupila, naštěstí jsem si ho pořídila jen v cestovním balení:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Už jsem taky zjistila, že jsem udělala chybu, když jsem si nepřečetla, že je s mentolem... :D nevím, kdo vymyslel, že je super, když má ženská pocit, jako by cucala hašlerku opačným koncem...

      Vymazat