úterý 3. září 2013

Recenze: Lioele Triple the Solution BB Cream

Ne, tohle není double post, tohle je recenze "vyupgradovaného" brášky minule recenzovaného BB krému, jehož obal vypadá prakticky stejně, jen stříbrné detaily jsou vyměněny za zlaté. "Trojité řešení" je asi 2x dražší než "více než řešení", takže jsem se rozhodla podívat se mu na zoubek co nejdřív, abych zjistila, v čem je tedy lepší, když za něj platíme o tolik víc.








Co nám k tomu řekne výrobce?

"Jde o multifunkční přípravek, který dodá vlhkost a výživu do vaší denní základní make-upové péče. Hydrataci a výživu dodávají jogurt a hyaluronová kyselina. Tento nedráždivý produkt neobsahuje organické UV filtry. SPF30 a PA++ nejen předcházejí vzniku skvrn, ale i projasňují pleť. Výrobek je světlejší než Beyond the Solution BB krém.

- Důkladně přilne k pokožce díky přísadám z fermentovaného jogurtu.
- Neobsahuje organické UV filtry.
- Přesto skvěle chrání před sluncem.
- Působí proti vráskám a má bělící účinky.
- Svěží a zářící BB krém bez mastnoty."

Jak už jsem řekla, cena je celkem vysoká. Na bbcreamshopu stojí 50 ml 731 korun, na cosmetic-love jej seženete za 24 dolarů (cca 480 korun - nyní sleva na 19,34 = zhruba 400 korun), ovšem u sing-sing-girl na ebay už se dostáváme na více přijatelných 18,70 dolarů, tedy 360+ korun.

Stojí krém za vyšší cenu?

Pokud požadujete vysoké krytí, tak určitě ano.

V následujícím popisu vlastností budu krém hodně srovnávat s Beyond the Solution recenzovaným zde.

Konzistence: Triple je o dost hustší než Beyond, přesto se dobře roztírá. Vzhledem k dobrému krytí vám malá kapka stačí na půl obličeje, já si s ní namazala celý hřbet ruky, ačkoli mi obvykle tohle množství stačí tak na půlku.
Odstín: Opravdu světlejší než Beyond, méně hnědý, víc do růžova/meruňkova (záleží na světle).
Vůně: Opět velmi nevtíravá, já si vlastně ani nepamatuju, jak voní. Měla jsem totiž vzorek v krabičce od levandulového mýdla...
UV ochrana: SPF30 a PA++, takže tak průměr. Údajně v něm nejsou organické filtry, jen anorganické, já se v tom ale nevyznám, takže nevím, čemu to prospívá či škodí. Beyond UV ochranu neměl vůbec.


 

Sjednocení a krytí: Sjednocení velmi pěkné, krytí opravdu skvělé. Tedy myšleno silné, asi nejsilnější, co jsem zatím měla. Dokonce se mi tak líbilo, že bych krému odpustila i vyšší mastnost, která mi u jiných krémů vadila. Zde mi aspoň přišlo, že je k ní dobrý důvod.
Hydratace: Také skvělá, lepší než u Beyondu, ale jak už jsem řekla, krém je dost mastný.
Výdrž: Krém na tváři hezky seděl po celý den, nestékal se. Samozřejmě bylo potřeba jej přepudrovat, a to hned po nanesení, ale s dobrým pudrem nemusíte na záchod odbíhat zase tak často. Já se za den pudrovala celkem 3x, včetně prvního pudrování hned po nalíčení.

Před nanesením
Po nanesení

Před nanesením
Po nanesení
Celkový dojem: Štve mě fakt, že krém vypadá na fotkách hůř, než ve skutečnosti, takže nemají takovou vypovídací hodnotu. Já jsem z něj byla opravdu nadšená, přestože jsem si doteď myslela, že mi mastnější krém nemůže vyhovovat. Kryje líp než spousta make-upů, neucpává póry, večer po odlíčení jsem měla krásně jemnou pleť. Pokud bych si měla vybrat, dám přednost Triplu před Beyondem, i za tu cenu, protože lepší odstín, protože super krytí, protože více funkcí a lepší složení.

2 komentáře:

  1. Vypadá bombově, ale zrovna tento odstín, by mi určo neseděl :D
    Strašně mě zaujal design výrobku ;))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No to asi nesedl... :D Já obvykle chytím aspoň přes léto trochu barvu. Spíš pihy. No ale stejně jsem vždycky největší bledule z party a v zimě mi naši říkají, že jsem bílá jak stěna. Proti tobě jsem ale krásně snědá. ;)

      Vymazat