pátek 6. září 2013

Recenze: Into the Shadows Undereye Concealer (Famous)

Když už jsem dělala tu hromadnou objednávku u Famous Cosmetics, tak jsem si řekla, že za tu cenu bych si měla pořídit konečně nějaký korektor na kruhy pod očima. Netrpím na žádné velké tmavé oblouky, ale stíny pod nimi určitě mám, tak mě zlákalo stříbrné balení tohoto výrobku. Navíc když stál jen 2,49 libry... Na rovinu ale přiznám, že jsem z něj byla zklamaná. Byl totiž úplně jiný než jsem čekala.













Balení je, jak už jsem řekla, velmi pěkně stříbrné, ale vsadím se, že se jako u ostatních famous výrobků barva brzo oškrábe. Korektor má velmi jemný štěteček příjemný na dotek. K aplikaci je potřeba otočit dnem a napustit tak krycí tekutinu do štětečku. Ještě že jsem si četla před koupí pár zahraničních recenzí, jinak bych se asi lekla, že mám dávkovací mechanismus rozbitý. Točila jsem a točila a točila asi 2 minuty, z korektoru se ozývalo jen takové divné lupání a ze štětečku pořád nic nelezlo. No nakonec se kapka korektoru objevila a šlo se na to.

Jemné štětinky se samozřejmě tekutinou slepily a zaschly. Můžete štěteček omývat nebo se na to vykašlat jako já.
Takhle na ruce vypadal korektor normálně. Je sice trochu tmavší, mají jen jeden odstín, ale to prý jiným blogerkám nevadilo, tak jsem si řekla, že mu dám šanci a přesto objednala.


Po rozetření na mě ale vesele pomrkávaly stříbrné třpytky... asi mají odrážet světlo či co, ale mě teda nijak extra nenadchly. Na oku naštěstí nebyly až tak vidět, ale přece... obešla bych se bez nich.

Na fotce nejsou třpytky tak výrazné, ve skutečnosti jsou viditelnější a je jich víc

Krytí bohužel taky nebylo nijak úžasné, možná proto, že je korektor dost řídký. Na mé světlejší kruhy stačil jakž takž, pochybuji, že by vyhovoval ženám, které mají kruhy opravdu výrazné. Jak vidíte z fotky dole, okolí očí mi zabarvil do žluta, proklamovaná neutrálnost barvy se tedy nekonala.


Naštěstí po přetření BB krémem se žlutý odstín i třpytky trochu ztratily a mé oči vypadaly celkem normálně. Ovšem nemám pocit, že by mi korektor nějak výrazně zlepšil vzhled.

(Na téhle fotce jsem fotila BB krém, ne korektor, takže oko není ve středu.)
Celkový dojem: Korektor určitě spotřebuji, ale znovu si ho nekoupím.

Jaký korektor používáte vy? Dáváte přednost tekutým nebo hutnějším krycím produktům?

2 komentáře:

  1. Very beautiful effect ;)

    I follow you beautiful blog. I hope you will follow me back and I will wait for you in my blog www.gabusiek.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  2. Máš krásný blog, takže s radostí sleduji! :)

    OdpovědětVymazat