sobota 18. února 2017

Swatch gallery: Minikolekce od Shiro C. - Pluto, Leonardo, Haddaway a Torienne

V dnešním článku vám ukážu spoustu očních stínů (a pár lesků na rty), které nejsou součástí stálých velkých Shiro kolekcí, zejména půjde o (bývalé) limitované barvy měsíce, které ale zatím můžete stále sehnat!, což je určitě plus. :D Pozitivní rozdíl oproti mým jiným článkům o již nedostupných limitkách. :D

Všechny swatche na ruce jsou vlevo přes Urban Decay Primer Potion, uprostřed rovněž přes něj a navíc přes lepítko Pixie Epoxy, vpravo přes bílou tužku NYX Milk. Na očích používám prostřední kombinaci UDPP a Pixie Epoxy.

Jinak se omlouvám za nestálé světelné podmínky, ale v zimě se tomu člověk zkrátka nevyhne, to bych to mohla do jara rovnou zabalit. :(


Pluto a Charon


Jedna z limitovaných barev měsíce (dále jen "COTM" - color of the month) navržená zákaznicemi byla barva inspirovaná Plutem. Caitlin k ní vytvořila i sesterskou barvu inspirovanou měsícem Pluta Charonem. Oboje jsou lip-safe, takže jsem si z nich nechala udělat lesky na rty na přání. Jediná věc, co mě na tomto setu rozčiluje, je, že na obalu Charonu není Charon, ale náš Měsíc. :D Předpokládám, že sonda New Horizons už ke svému cíli v době vytvoření obou barev dorazila, když je její fotka na kalíšku Pluto stínu, takže mohli použít i fotky Charona. Momentálně jsou obě barvy pro svou popularitu k zakoupení v sekci The Sandbox na stálo (až do odvolání).





Still Not a Planet
limitovaná barva měsíce, nyní dostupná v sekci The Sandbox

Screenshoty ze stránky produktu.
"Broskvově růžový třpyt s výrazným měděno-zlatým leskem a tyrkysovými třpytkami."
Použitelná na rty.



Popsala bych ji jako tělovou růžovou s modrými třpytkami. Na fotkách v prosvětlené místnosti je teplejší, ve stínu ale skoro studená béžovorůžová.



Na rtech v podobě lesku pak vynikne její teplá složka:




The Largest Moon of Still Not a Planet
limitovaná barva měsíce, nyní dostupná v sekci The Sandbox

Screenshoty ze stránky produktu.
"Narůžovělá taupe s intenzivním tyrkysovým leskem a měděno-zlatými třpytkami."
Použitelná na rty.



V kalíšku šedivá, na očích tmavě hnědá až taupe s výrazným opalizujícím smaragdově zeleným leskem s drobnými zlatými třpytečkami. Kromě obrázku na víčku mě rozčilují oficiální popis a fotky tou tyrkysovou. V mém kalíšku nic tyrkysového není, ani omylem. Prostě ne-e, nechápu, jak se jim ji podařilo na oficiální fotky dostat.



Na rtech je to správná divnobarva, ten lesk si představte ještě výraznější a zelenější.




______________________________________________________


Leo DiCaprio Trio


To tak jednou někoho napadlo postesknout si prostřednictvím COTM nad Leovým oscarovým neúspěchem. A už se to vezlo, každý rok v oscarovém měsíci jedna barva inspirovaná Leonardem. :) Něco pro milovnice neutrálních odstínů. Díky jejich popularitě pak byly rovněž zařazeny do stálé nabídky v sekci Sandbox, dokonce i jako minikolekce s malou slevou.


No Oscar for Leo DiCaprio
limitovaná barva měsíce, nyní dostupná v sekci The Sandbox

Screenshoty ze stránky produktu.
"Kovová bronzová s kousky fialové a červené."
Použitelná na rty.



Metalická teplá středně hnědá s růžovými třpytkami, které vytváří skoro souvislou růžovou vrstvu, a se zlatým leskem. Mně bohužel ze všech tří Leo stínů držela na očích nejhůř.




Still No Oscar for Leo DiCaprio
limitovaná barva měsíce, nyní dostupná v sekci The Sandbox

Screenshoty ze stránky produktu.
"Třpytivá luxusní narůžovělá šampaňská."
Použitelná na rty.



Metalická tělová růžová, vlastně takové třpytivé růžové zlato.




Finally an Oscar for Leo DiCaprio
limitovaná barva měsíce, nyní dostupná v sekci The Sandbox

Screenshoty ze stránky produktu.
"Rozjasňující bledé studené zlato s teplejším žluto-zlatým leskem a červenými a měděnými třpytkami."
Použitelná na rty.



Můj leonarďácký favorit, světlá šedohnědá/taupe silně kontrastující s výrazným teplým medovým leskem, s růžovými třpytkami. :)



A tady jsou všichni krasavci vedle sebe pro srovnání (video zde):



______________________________________________________________


What Is Love?
minikolekce z Valentýna 2016, dostupná zde


Loňské valentýnské trio, které je stále dostupné ve stálé nabídce, inspirované hitovkou z devadesátých let. Tu písničku mám ráda, přestože klip je docela peklíčko... no prostě devadesátky. :D


Baby Don't Hurt Me

Screenshot ze stránky produktu.
"Plně krycí švestkovo-mauve-šedobéžová s jemným perleťovým finišem."




Na mně tmavý švestkový lesk s jemným zlatým třpytem, plně krycí, chovající se spíše jako tekutá rtěnka. Jednoznačně jeden z nejpovedenějších Shiro lesků. Ovšem na někom je prý až moc do šeda (asi se víc projeví ta greige složka). No já mám velice bledé rty a na nich vypadá v tenké vrstvě takto:


Dvě vrstvy:



Don't Hurt Me

Screenshoty ze stránky produktu.
"Sexy kouřová zčernalá švestkovo-měděná s jemnou růžovou svrchní vrstvou."
Použitelná na rty.



Pro mě tmavě hnědá s výrazným růžovofialovým leskem, celkový dojem je tmavě švestkový.




No More

Screenshoty ze stránky produktu.
"V kalíšku je to decentní broskvová se zlatým třpytem, podle světelných podmínek a podkladu se mění až ve výraznou růžovou v barvě jahodové cukrové vaty."
Použitelná na rty.



Průsvitný stín, který bych samotný na oči asi nedala. Je to prakticky jen opalizující růžová, na světle do meruňkova, ve stínu do fialova, co na fotkách moc nevynikne. Její lesk je tak 3x výraznější a růžovější.


Přes neutrální oční stín.
_____________________________________________________________________


The Bear and The Maiden Fair
neboli Torienne minikolekce, dostupná do června 2017 zde


Torienne je ship, o kterém fanoušci Hry o trůny nevěděli, že ho potřebují, ale když se toliko v hlavách tvůrců seriálu zrodil, tak si všichni uvědomili, že je naprosto geniální a že si ho rozhodně zasloužíme. :D A jo, nikomu, kdo seriál nezná, tohle nebude nic říkat a ani vygooglení "torienne" vám neosvětlí, proč je tohle duo očních stínů tak skvělý nápad. ;)


The Bear
limitovaná barva měsíce, dostupná do června 2017 zde

Screenshoty ze stránky produktu.
"Divoký shluk žlutých, oranžových a červených třpytek. Na lepící bázi (viz obrázek) je hodně oranžová, ale na sušším podkladu či na jiném očním stínu vytváří průsvitnou třpytivou vrstvičku, abyste se cítili políbení ohněm. Harr!"
Použitelná na rty.



Tento stín inspirovaný Tormundem má poloprůsvitnou barvu, něco mezi meruňkou a krvavým pomerančem se spoustou růžových a měděných třpytek a občasným zábleskem něčeho zlatého. Přes NYX Milk vůbec nefunguje a já tedy měla problém nanést jej i v rovnoměrné vrstvě na víčko sám o sobě. Nakonec jsem pod něj dala meruňkový oční stín a až přes něj dala Pixie Epoxy a Tormunda.



The Maiden Fair
limitovaná barva měsíce, dostupná do června 2017 zde

Screenshoty ze stránky produktu.
"Nádherná pravá safírová modř, sytá a hladká, drahokamové kvality. Skoro matná, jen s malým náznakem saténového modrého lesku pro dodání větší hloubky."
Nepoužívat na rty.



Stín inspirovaný Brienne je zářivá sytá safírová (ultramarínová) modrá (podle její domoviny). Finiš má saténový, ale základ je spíše matný, takže funguje dobře i bez Pixie Epoxy, na Milku je světlejší, víc pastelová. Připomíná mi tropické moře a barvu střech na ostrově Santorini. Přes celé víčko bych si ji asi netroufla použít, jako výraznou letní linku ale klidně. Což jsem udělala, protože jsem prostě chtěla zkusit skloubit tyto dva kontrastující oční stíny dohromady. Snad jsem měla větší úspěch, než jaký by měl vztah těchto dvou mých oblíbených seriálových postav. :D


Modrý stín smíchaný s Inglot Duraline. Bohužel než jsem tohle všechno na sebe napatlala, sluníčko mi začalo svítit přímo do pokoje, takže jsou fotky dost teple laděné... :(


A to je dnes vše. V příštím Shiro článku snad konečně dokončím Harry Potter kolekci.

Vybraly byste si z těchto produktů? Zaujal Vás některý?

11 komentářů:

  1. Tak brzy jsem nový článek nečekala, ale jsem ráda. Mým favoritem je tentokrát ten modrý stín inspirovaný Brienne, barva i finiš jsou dokonalé, jen mě mrzí, že nepatří mezi použitelné na rty. A nakonec, mohu-li být tak smělá, dá se někdy očekávat giveaway dekorativních kosmetických přebytků, jako byla ta s tělovou péčí, kterou jsem tehdy prošvihla?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Myslím, že to je kvůli těm ultramarínům ve složení.
      Giveaway bude, jen jsem pořád neměla čas sednout si nad kosmetikou a prohrabat se jí. Mám ji totiž všechnu v Brně, ale na víkendy jezdím pryč a přes týden mi času moc nezbývá. Ale teda bude to spíš rozdávačka konvenční kosmetiky, které se právě kvůli mé indies obsesi nedostává dost lásky, jestli se těšíš na Shiro a tak, tak tě obsah giveaway asi spíš zklame. Něco tam bude, ale málo, nemám důvod se toho zbavovat, když jsem vlastně spíš už takový sběratel. :)

      Vymazat
    2. Je mi to jasné, ale zklamaná nebudu ani tak, obecně preferuji kosmetiku z druhé ruky, protože mám dobrý pocit z toho, že nebyla vyhozena a někdy tak najdu nečekané oblíbence.

      Vymazat
  2. Já mám No More a Finnaly an Oscar for Leo DiCaprio. První mám moc ráda, vypadá báječně a dobře se mi s ním pracuje. Leo... je zklamání, protože mi ty třpytky u něj přijdou dost velké a když se s ním líčím, jsou všude okolo. Podobný problém mám třeba u Cake!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na tobě musí vypadat No More nádherně! :-)

      Vymazat
    2. Mně na lepítku celkem dobře drží, navíc ho nanáším jen poťupkáváním na střed víčka, ne do záhybu, kde by ho bylo nutné blendit tahy štětcem, takže to není taková hrůza. :)

      Vymazat
  3. Tak si říkám, jestli přece jen nejsou ty články o nedostupných limitkách lepší.. Protože Leovo trio nemám a teď ho asi potřebuju! :-)
    Torienne jsem prostě musela mít, i když to pro mě nejsou běžně unositelné barvy (ale krásné, o tom žádná).
    Don't Hurt Me mě původně podle obrázku vůbec nezaujala (jakože taková teplá lesklá hnědá), až jsem ho viděla v reálu myslím u Sabči/Agabruchy a musela ho mít taky. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Neboj, nedostupné věci tu budou taky. :D :D Teď mi konečně přišel obří haul všech možných limitek i nelimited od Notoriously Morbid. :D

      Vymazat
  4. Krásne farby :) a velmi zaujimava kozmetika, doteraz som o nej vobec nepocula
    LIFE IN PICTURES BY LU

    OdpovědětVymazat