úterý 22. prosince 2015

Rozbalovačka: Podzimní Mystery Box od Sunny's Body Products + Black Friday Shiro haul

Jak jste asi mohli pochopit z této recenze halloweenské krabičky s pečující přírodní indie kosmetikou od Sunny's Body Products, jejich produkty mě hodně baví, hlavně kvůli skvělým vůním. Podzimní mystery krabička mi konečně dorazila (resp. já jsem konečně dorazila domů, kde na mě už dva týdny čekala), takže jsem se včera vrhla na rozbalování!


Koncept mystery boxu byl následující:

Sanaz alias Sunny vytvořila 8 limitovaných podzimních vůní. Do každé krabičky pak vybrala 7 různých produktů ze své nabídky (momentálně zahrnující 11 výrobků) a do každého dala jinou z oněch 8 vůní. Takže jste dostali 7 vůní z 8 ve vám dopředu neznámých produktech. Box stál 25 dolarů + poštovné, což je méně, než stála halloweenská krabička, jež obsahovala 10 produktů za 34 dolarů.

Obsah mého boxu.
Candies nesmí chybět. Já dostala 3 pumpkin spice hrudky, které byly moc dobré - zvenku tuhá kořeněná dýňová pasta, uvnitř mléčný krém jak z kinder čokolády. :P



Balzám na rty Pralines & Cream - s příchutí pralinek a smetany. Cestovní balení, 4,5 ml.


Olej na nehtovou kůžičku Sweater Weather - s vůní jalovcových bobulí, šalvěje, eukalyptu, dřeva, sladké máty a melounu (? - dew). Plné balení, 10 ml.


Krém na ruce White Pumpkin & Lilac - s vůní šeříku, azalky, dýňových semínek, koriandru, skořicového cukru, vanilky, ambry, cedru a pižma. Cestovní balení, 30 ml.


Zázračný balzám Cornucopias & Gourds - s vůní hřebíčku, sušených bylinek, chryzantém, spadaného listí a čerstvě nasekaného dřeva. Plné balení, 15 ml.

Líbí se mi, jak má Sunny barevně sladěné i ty pásky, kterými obaly přelepuje, aby obsah po cestě nevytekl. :)


Peeling na ruce Pumpkin Marshmallow - s vůní kardamomu, skořice, maršmelounů, vařené dýně, vanilky, podmáslí, karamelu a grahamových krekrů. Cestovní balení, 30 ml.

Balíček obsahoval i lžičku na snězení nabírání scrubu. :)


Máslo na ruce Spiced Pumpkin Latte - s vůní mléka, másla, kávy, dýně, skořice, muškátového oříšku, javorového sirupu a čokoládového krému. Cestovní balení, 30 ml.





Intenzivní kúra na nehtovou kůžičku Pumpkin Cornbread - s vůní sladké dýně, kukuřičné mouky, hřebíčku a skořice. Plné balení, 15 ml.


Jelikož mi v minulém boxu velmi voněla vůně Dark Fae, která byla v olejíčku na nehtovou kůžičku, a jelikož mi Sunny na můj dotaz napsala, že jí ještě nějaká vůně zbyla, nechala jsem si z ní namíchat plné balení tělového mléka. Při současném kurzu dolaru to moc levně nevyjde (120 ml za 10 dolarů), ale chtěla jsem to vyzkoušet, jestli bude vůně tak pěkná i v jiném médiu, takže jsem to riskla. Uvidíme, jestli se mi to vyplatilo (zde platí, že čím těžší balíček, tím vyšší poštovné). Takže toto mléko nebylo součástí mystery boxu.


A na závěr už jen nezbytná vizitka:



Když to shrnu, tak jsem vlastně dostala kompletní péči o ruce, kterou SBP nabízí. V balíčku jsem neměla tuhý balzám na celé tělo, tuhou sprchovací pěnu a tělové mléko. Shodou okolností se ale zrovna tyhle tři produkty, které Sunny do mého boxu nezařadila, nejrychleji spotřebovávají, takže na mně určitě nešetřila. Trošku mě mrzelo, že jsem místo balzámu na rty nedostala jejich novinku - želé na rty, které jsem ještě nevyzkoušela a které měly v balíčku některé jiné zákaznice, ale jelikož SBP balzám na rty je super, tak si nemůžu stěžovat. Už se nemůžu dočkat, až všechno otevřu a očichám. :) 

Momentálně je v prodeji zimní krabička!

__________________________________________________________

Taky mi došla moje první Black Friday objednávka, a to hned ta největší od Shira, tak jsem si řekla, že vám ji taky ukážu, když už jsem v té rozbalovací náladě. Tohle je poprvé, co mi Shiro došlo v krabici, ne jen v nadité obálce. :D


Měli opravdu krásný balící papír, ten do obálky nedávají, takže jsem ho viděla v Shiro objednávce prvně:


Kokina nesměly chybět. Caitlin a Sunny zjevně nakupují u stejné značky, od Sunny jsem měla dýňové hrudky a od Caitlin fialovou čokoládovou. :)


Tentokrát moje objednávky zaplnila hned dva pytlíky, ne jeden. V jednom byly oční stíny stíny v kalíšku, v druhém všechno ostatní (lesky, vzorečky, pudry).


Tradá! Nechyběl jediný objednaný vzoreček, všechno, co jsem objednala, došlo v naprostém pořádku, za což má Shiro tým můj obdiv.


Objednala jsem si celou novou Harry Potter kolekci: vpravo nahoře minibalení 20 očních stínů (nálepky bývají jen na plných baleních, ale můžete si je ze stránek obchodu stáhnout a vytisknout, Caitlin to nevadí, proto to tam prý dává), nalevo od nich 3 lektvarové lesky na rty (zelený mnoholičný jsem si nechala namíchat v plném krytí, nejsem troškař), ještě víc nalevo nahoře mléčná a bílá čokoládová žabka (čili bronzer a rozjasňovač) a pod nimi spešl lesky - máslový ležák, obchodová verze Bertíkových fazolek a na zakázku dělaná vrstvená mnohobarevná verze Bertíkových fazolek (v obchodě ji neprodávají, Caitlin je občas dělá na zakázku členkám fb skupiny, je nákladná na čas, takže nejde vyrábět hromadně). 

Vpravo dole mám ve vzorcích celou Minecraft kolekci, kterou bohužel od Nového roku ruší. Nejde totiž nafukovat nabídku do nekonečna, takže jednou za čas je nejmíň prodávaná "stálá" kolekce zrušená. Tak jsem chtěla mít od každé barvy aspoň ten pytlíček. Dva odstíny, které mi přišly nejvhodnější na denní nošení, jsem si koupila i v minibalení - to jsou ty dva osamocené kalíšky vlevo. Vedle nich je plné balení spešl Black Friday stínu s úžasným nadšeně se tvářícím Simonem v elfím oblečku. který byl dárkem zdarma k objednávce. Uprostřed v plastovém pytlíku jsou čtyři vzorky zdarma - největší radost mám ze vzorku the Tower od Detrivore, ten vypadá fakt super.

Uf. Vážně nevím, kdy tohle všechno zrecenzuju, když mám ještě spoustu jiných indie restů. Zvažuju, že dám prioritu těm Minecraft stínům a nafotím do konce roku aspoň nějaké swatche, když už pak nebudou k dostání? Pravděpodobně ještě chvíli jo, budou doprodávat zbytky, ale zaručeně objednatelné jsou jen do Silvestra. Plnohodnotný článek s líčením bych asi fakt nestihla, to bych nesměla dělat přes vánoční volno nic jiného...

Mimochodem už jste viděli limitovanou barvu měsíce prosince...? *umírá smíchy*

7 komentářů:

  1. Panebože panebože! Vy jste se s tím shirem zbláznily! Mě už čekají více než měsíc u Sabči harryho stíny a teď jsem ještě viděla Fairy Harry, a potřebuju nutně lesk na rty :D A mimochodem ten setík na ruce je moc hezký, dost se mi líbí. A na odkaz ani neklikám, ať neutrácím :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak já jsem do Shira zblázněná už nějaký ten pátek a velké objednávky jsou u mě pravidlem. :D Ale snad se tu brzy objeví i jiné indie značky.

      Dneska odpoledne jsem všechna SBP mazadla otevřela a ty vůně jsou zkrátka k sežrání!

      Vymazat
  2. No snad po Novém roce přijde moje objednávka. Bohužel jsem měla během Black friday čas až v sobotu večer, takže bylo hodně objednávek přede mnou :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já ji odeslala právě hned v pátek ráno, jen co se akce rozběhla. Ale zatím pořád čekám na další 3 balíčky z jiných obchodů.

      Vymazat
  3. Viac ma beru Sunny's Body Products :) V poslednej dobe som zatazena na rucne robenu telovu kozmetiku, bazlzamy na pery a mydla. Tie vone musia byt uplne uzasne. Za balzam na pery s vonou Pralines & Cream a maslo na ruky Spiced Pumpkin Latte by som vrazdila :) Vazne sa bojim otvorit tu stranku, pretoze to nedopadne dobre. Ale uz to vidim, ze v novom roku urobim nejaku objednavku. Da sa platit Paypalom? Tesim sa na recenzie.
    Prajem vsetko najlepsie k zajtrajsim narodeninam :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, dá, ale nesmíš se registrovat na Storenvy, ale jen zaplatit jako host. Nechápu proč, ale Storenvy chce údaje karty, zato když platíš jen jako host bere to i PayPal. Ten balzámek je moc fajn a i to Latte mi voní. Ale některé jiné vůně po rozetření voní fakt zvláštně, takže asi úplně se všemi kamarádi nebudeme. :D Konkrétně se zázračným balzámem a peelingem... asi nejsem dostatečná milovnice dýní. :D Zato White Pumpkin & Lilac a Sweater Weather bych na sebe klidně lila místo parfému, fakt úžasné vůně, škoda, že se drží u těla a fakt se nerozlinou do okolí...

      Děkuji moc za přání! :)

      Vymazat