neděle 27. července 2014

Rozbalovačka: Lip Factory Beauty Box - June 2014 - padesát na padesát

O Lip Factory boxu jsem už psala, jde o americkou krabičku krásy plnou převážně dekorativní kosmetiky. Krabičky zasílají do celého světa, v USA je jejich cena 22 dolarů, mezinárodně 32 dolarů. Více se můžete dočíst zde. Jak asi víte, předplatné jsem měla zakoupeno jen na dva měsíce a tohle je ta druhá krabička. Tentokrát se mi trefili do vkusu tak na půl (holt riziko kupování dekorativky naslepo).




Zde je průvodní dopis, ceny výrobků mi přijdou opět poměrně přehnané, ale pokud se za tolik peněz opravdu prodávají, tak můžete vidět, že se box čistě matematicky pořád vyplatí. Hodnota obsahu 92 dolarů.





Lesk na rty ModelCo (16 dolarů).
Jde o populární australskou značku, bohužel mi bylo hned jasné, že se u mě lesk moc dlouho neohřeje. Tohle je pro mě asi nejhorší barva, co můžu dostat, studená bledá růžová. Nějak si nedokážu představit, komu by mohla slušet. Možná nějaké snědé krásce nebo někomu s tmavými rty. Já nejsem ani jedno, jsem bledá s mrtvolně světlými rty. Přitom praktické balení se zrcátkem se mi moc líbí. No nic no, asi poputuje do giveaway.



Černá linka v tužce, také ModelCo (18 dolarů).
Typická kajalka s ořezávátkem ve vršku, údajně obsahuje bambucké máslo. Protože už černou tužku mám, druhou nepotřebuji, takže ji opět podaruji. Ale obecně tento typ produktu užije skoro každá z nás, takže je fajn, že je do boxů dávají.


Oční stíny Girlactik Beauty (19 dolarů).
Konečně něco, co mi sedlo. Girlactik je losangeleská značka, o které jsem dosud neslyšela, řadí se ale podle všeho mezi ty "lepší". Takže jsem opravdu zvědavá, barva se mi moc líbí, stejně jako narůžovělé balení. Jen se do toho strašně blbě leze.






Sérum na rty Befine (10 dolarů).
Tak tohle si určitě taky nechám. Péči o rty zkouším ráda. Mělo by jít o přírodní kosmetiku, obsahující heřmánek a výtažky z řepy.



Konturka na rty 29 Cosmetics (23 dolarů).
V té největší krabičce byla normální konturovací tužka na rty. :D Celkem jsem hleděla na tu cenu, pro mě je to no name značka, ale zjevně má jít o něco luxusnějšího, lehce snobského. Značka je pojmenována po dálnici 29, která vede známým kalifornským vinařským regionem Napa Valley. Veškerá kosmetika obsahuje extrakty z hroznových jader, které mají zabraňovat stárnutí. OK. Já bych normálně z takhle tmavé konturky rozhodně nejásala, ale pak jsem si uvědomila, že by se mi mohla hodit k těm výrazným tmavým Shiro leskům, které něco proti rozpíjení opravdu potřebují. Takže se nakonec asi šikne. :)






Posilovač nehtů Palladio (6 dolarů).
Hmmm... tak ten opět nevyužiju. Já si zkrátka nejsem schopná na nehty cokoli dávat, nebaví mě to, i když posílit je by se mi hodilo. Škoda že jsem nedostala ten sunscreen lak, ten mi přišel zajímavější. Nebo škoda, že jsem nedostala něco úplně jiného. Myslela jsem, že se laky z USA (jde o floridskou značku) do zahraničí zasílat nesmějí. Některým zákaznicím místo laku zasílali něco jiného.


Toť vše. Další poněkud dražší experiment u konce. Jsem ráda, že jsem si mohla tuhle krabičku vyzkoušet, znovu do ní ale nepůjdu (radši si budu šetřit na dovolenou). Pro našince je přece jen dost drahá (pro Američanky pakatel). 

Ale mám doma ještě jednu novinku, za kterou jsem nemusela platit vůbec nic. :) Pravidelně se účastním soutěží na facebook stránkách e-shopu feelunique.com. Vždycky jsem si myslela, že je vyhrávají jen rodilí angličtí mluvčí. Až jsem vyhrála jednu komentovací! Vybrali mě z 500(!) komentářů a dárek mi fakt přišel. Sice jde o značku, kterou vůbec neznám, ale kdo nemá rád kosmetiku zadarmo, že ano. :) Proto nemám štěstí v lásce, letos to je moje už asi čtvrtá výhra v giveaway. :D

Jde o multifunkční paletku Safari Nights (29 liber) od londýnské značky Wild about Beauty. Škoda že je svým barevným spektrem poněkud mimo můj typ, přes léto ji ale snad využiju.


Co je proboha "ultra dewy glow stick" za produkt? Jo to má být asi rozjasňovač...
Design je moc pěkný.
A obsah taky.


Co říkáte na krabičku? Zaujal Vás některý z produktů?

16 komentářů:

  1. Krabička je rozhodně zajímavá, ale využila bych z ní tak půlku. Jinak se mi ale moc líbí ta vyhraná paletka, ta je přesně podle mého vkusu:)
    Já jsem si teďka objednala memebox, ten je myslím korejský.. tak jsem na něj zvědavá. Měl by mi přijít v září.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo, o těch jsem už taky slyšela. :) Akorát jich je myslím strašně moc druhů, tak mě trochu odrazuje ten velký výběr. A taky se snažím kupovat pleťovku spíš přírodní, což ta korejská moc není... každopádně dej vědět, když si vzpomeneš, jak jsi s ním spokojená. :)

      Vymazat
  2. Krabička by mě nechala chladnou, ale ta paletka vypadá moc pěkně :)

    OdpovědětVymazat
  3. Tak mi se libi jak obsah boxiku, tak i tvoje vyhra. A musim se priznat, ze trochu zavidim vyhranou paletku, ja mam na souteze docela smulu a nevyhravam. Ale tobe vyhru moc preju, paletka je krasna a uzij si ji :-)

    Maru

    OdpovědětVymazat
  4. wow, paletka je krásná, gratuluju :) jinak obsah boxu mi přijde celkem zajímavý, ale tede ta konturka v takové mega piksle... proč proboha :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tož Amérika. :D Čím větší, tím lepší a luxusnější. :D Né, pardon, dělám si srandu.

      Vymazat
  5. Mě teda zase ta krabička za tu cenu přijde předražená, to bude ale i tím dovozem a tak :). Ale určitě je dobré vyzkoušet i cizí značky, nejvíce mě asi zaujal ten balzám na rty s tou řepou a to sérum na nehty :). Jinak k paletce gratuluji, já zatím nevyhrála nic a to už jsem se dost účastnila, nejhorší na tom je, že ani to štěstí v lásce ne a ne přijít! :D. Paletka je moc hezká, jak designově, tak barvičkama. Bude někdy recenze?? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě ano, jakmile budu mít trochu víc volného času. :) Na stole se mi válí tolik nové kosmetiky, kterou jsem ještě neotevřela... musím konečně zrecenzovat to, co už mám nafoceno a ozkoušeno, abych se mohla posunout dál.

      Vymazat
  6. Tak toto je tá paletka čo si vyhrala, pekná, gratulujem :) Čo sa týka krabičky, tá ma nejak nezaujala, i keď ja som zaťažená na prírodnú kozmetiku :) Ale aj keby nie, vyše 30 dolárov za takýto obsah by mi bolo ľúto dať.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky. :) No jo, holt do zahraničí se to už tak moc nevyplatí... to by muselo člověku barevně sedět cokoli.

      Vymazat
  7. mna by potesilo vsetko vyzera to uplne super!

    OdpovědětVymazat
  8. Tak o této krabičce slyším poprvé a zaujal mě její obsah. A vyhraná paletka je krásná. Barvičky se budou hezky kombinovat.

    http://missalexy.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  9. Tak mi se strašně líbí ta tmavá tužka na rty!! Doufám, že o ní uvidím ještě nějakou recenzi s fotkami na rtech, protože to musí být nádhera. :3 Já tyhle tmavé a výrazné barvy opravdu zbožňuju

    OdpovědětVymazat