středa 4. června 2014

Májový new in

Už to chtělo nějaký článek, že jo. Chystám celkem rozsáhlou recenzi kosmetiky Kivvi. Já vím, je teď všude, ale třeba vás zaujme názor, který nebude zas tak nadšený jako u jiných blogerek. Takže dneska jen krátce o tom, co dalšího můžete čekat u mě na blogu v blízké budoucnosti.

Moje novinky za květen (moc toho není, snažím se omezit kosmetické výdaje):


Jako mnozí jiní jsem se zúčastnila Shopping Fever. Utrácela jsem ale hlavně za oblečení, takže na chození po parfumerkách nezbývala ani energie, ani peníze. Takže jsem využila jen drogérkové kupóny.


Malé náušnice z Baťy, přesně takový stříbrno-černý styl mám ráda.
Akce 1 + 1 zdarma od L'Oréalu. Koupila jsem si limitku rtěnky a k tomu gelové linky (nějak jsem vytěsnila, že dělají i pečující kosmetiku, takže mě nenapadlo vybírat i z ní). :-D



Jo, koupila jsem si další Yves Rocher rtěnku (akce sleva 40 %). Jako bych jich měla málo. (Mimochodem už je na cestě další...).


Řasenku jsem zapomněla nafotit společně s ostatním. Akce 20% sleva (myslím) na Maybelline řasenky v Rossmannu.


Tohle mi došlo od čtenářky Veroniky (ještě jednou díky!). Černá kajalka UNE z LoveLula.com (žádnou kajalku jsem neměla). A v tom kalíšku není balzám, ale trocha báze pod oční stíny Urban Decay. Mám rozfoceno velké srovnání s bází Artdeco.



A tohle už je denní krém, který jsem vyhrála ve slovenském e-shopu biobeauty.sk. Jde o francouzskou BIO značku Funny Bee, hodnota asi 40 euro, což bych sama za krém asi nikdy nedala, o to větší jsem měla z výhry radost. Aspoň můžu vyzkoušet, jestli krém za ty peníze stojí. Poctivě se s ním mažu už asi tři týdny.


Tak to jsou moje novinky za květen.

O čem byste si rády přečetly nejdřív?

11 komentářů:

  1. Ty rtěnky vypadají úžasně. A ty naušničky! :) Už se těším na tu Kivvi recenzi - je s ní poslední dobou velký boom, tak jsem zvědavá, jestli vážně stojí za to :)
    - Elma

    OdpovědětVymazat
  2. těším se na recenzi toho krému :) a z té Shopping Fever jsem využila akorát L'Oréal, koupila jsem si dvě micky, sice jsem koketovala s Doutzen, ale nakonec vyhrálo racionální já :D

    OdpovědětVymazat
  3. To vypadá dobře, už se těším... Ale jakožto ne moc se malující človíček mě asi nejvíc zajímá ten bio krémík od Funny Bee :)

    OdpovědětVymazat
  4. Rtěnky vypadají nádherně, moc se mi líbí barvy a přemýšlím, jakto, že se mi ta Loreal nějak nelíbila v drogerce, ještě se na ni půjdu podívat.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ona vypadá na pohled nic moc, ale na ruce to byla pěkná švestkově laděná nude, tak jsem po ní skočila. :)

      Vymazat
  5. Linky a krémik. Ja som mala niekoľko vzoriek z Funny bee a krémy boliaspoň čo sa týka tých prvotných dojmov fajn) problémom bolo, že vôbec nevoňali, takže som si to natieranie vôbec neužívala, tak som zvedavá na celkovú recenziu....

    OdpovědětVymazat
  6. Já jsem zvědavá, jak ti sedla báze:)

    OdpovědětVymazat
  7. Co ty s těma rtěnkama od YR pořád děláš :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Když ta nově objednaná byla v blogsale za 65 korun, bylo mi líto ji tam nechat. :D

      Vymazat
  8. Wow, ty náušnice a YR rtěnka vypadají božsky. A ten dáreček od čtenářky je super, na bázi jsem pak hooodně zvědavá. :)

    OdpovědětVymazat