sobota 11. ledna 2014

Rozbalování druhého Misshaboxu!

Ahoj, předně se omlouvám za delší neaktivitu, během týdne jsem byla pryč na školení, takže na blog nebyl čas. Dneska jsem přijela domů a našla jsem zde druhou edici Misshaboxu, tak jsem se zrovna vrhla na rozbalování, abych vám mohla ještě dnes popsat první dojmy. Takže se omlouvám za nepřirozené světlo a blesk, recenze už bude focená za dne.


Očekávala jsem podobně střídmou krabičku jako minule, no v krabičce mě čekalo velmi třpytivé překvapení. Hotová disko krabice. :D Ale mně se fakt líbí, působí elegantně, do základu je stříbrně modrá (aspoň v tomhle světle), pod různými úhly se třpytí někdy jen stříbrně, jindy duhově. Působí na mě opravdu novoročním dojmem a přitom ne přeplácaně či infantilně (problém posledních Ladyboxů). Jo, tahle krabička se povedla.

Bez blesku:



Tradiční "podestýlka" v podobě skládaného balícího papíru, žádná drť.


A tu už je obsah. Všechno má hezké elegantní obaly ladící s krabičkou. Dopředu bylo avízováno, že bude tento Misshabox zaměřen na péči o pleť. Já mám pečující kosmetiku ráda a baví mě na sebe mazat různé krémy, tak jsem byla zvědavá, co bude uvnitř. Překvapila mě úplná absence průvodního dopisu, možná jsem ho v krabičce ale neměla jen já, nevím. Ne že bych si na ty dopisy potrpěla, u Misshy se ale občas fakt hodí, protože popisy výrobků jsou často jen v korejštině, takže vlastně nevím, o co jde, a musím vše dohledávat na jejich e-shopu. No aspoň to bude zajímavější.


Nejprve na mě vykoukly odličovací ubrousky. Ne že bych z nich byla nějak nadšená, micelárka je micelárka, ale ráda je vyzkouším, na cestování se budou hodit. Zrovna na konci ledna jedu "kempovat" na PragoFFest, takže jimi ušetřím místo v batohu a ozkouším je v terénu. Ubrousků je čtyřicet, balení je pěkně velké a uzavíratelné, aby vám nevysychaly.



Dále jsme v krabičce mohly najít další výrobek z řady Time Revolution, tentokrát krém proti vráskám Immortal Youth. Já ho určitě využiju, protože se řídím heslem "když už vrásky máte, nic s nimi nenaděláte", aneb vráskám je třeba předcházet, ne se je později snažit vyhojit. Takže občas nějaké ty anti-age krémy používám. Tohle vypadá na cestovní balení, objem je 10 ml, což mi určitě na nějakou dobu vydrží. V krabičce je letáček s anglickými popiskami, krém by podle něj neměl obsahovat žádné často zatracované chemické sajrajty, jako jsou parabeny či minerální oleje. Na e-shopu jsem jej našla jen v této superdrahé sadě, taky v 10mililitrové verzi.


Tak na tohle se vyloženě těším! Nějaké černé mýdlo jsem chtěla vyzkoušet už dlouho a tohle vypadá skvěle! Přírodní mýdlo na aknózní pleť Black Ghassoul. Akné sice nemám, ale pupínky mě občas ještě trápí, stejně jako mastná pleť a zanesené póry.


Tohle vypadá jako čistící houbička na pleť, možná k tomu mýdlu. Na e-shopu ji nemají, jmenuje se "Natural Soft Jelly Cleansing Puff", v závorce "white clay", což je bílý jíl. Ten sáček je ale čímsi napuštěný (jílem?), takže to možná bude jen na jedno použití, což by byla škoda.


Posledním plnohodnotným produktem je tenhle zdobící lak na nehty, aby bylo v krabičce i něco pro milovnice dekorativky. Jde vlastně o čirý lak (ten můj je ale hodně hodně hustý, snad nebude vyschlý) plný růžových třpytek rozličných velikostí a tvarů. No nevím, já ho asi moc nevyužiju, nehty si nelakuju ani obyčejným lakem, natož tímhle. Ovšem mohlo by to vypadat pěkně, viz obrázky tady. Obrys lahvičky tvoří srdíčko:


A na závěr nějaké ty vzorky:


Jsem moc ráda, že se vzorky neopakují a že jde zase o něco nového. Takhle můžu otestovat další čtyři produkty. Ty dvě malé lahvičky obsahují nějaké mléko a toner z další protivráskové řady Wrinkle Cure, která v e-shopu opět není, takže nevím, vo co gou. V pytlíčcích jsou pak vzorky BB krému, který ještě nemám (super :) ), a obnovujícího krému, oboje se šnečím slizem z řady Super Aqua.


A to je vše, přátelé. Tenhle Misshabox mě docela překvapil, čekala jsem jiné věci, ale zároveň mě hodně potěšil, protože pleť si hýčkám ráda a už se moc těším, až všechno vyzkouším.

A jaké jsou Vaše první dojmy z nového Misshaboxu?

15 komentářů:

  1. Taky jsem dneska dostala Misshabox a spokojená jsem moc. Zrovna ten efektový lak mi udělal velkou radost a zvláštní houbička jakbysmet. :-) Jen škoda, že to mýdlo už doma mám... ale co, další do zásoby se hodí. :-D
    Deník fotografky

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě, nebo jím můžeš někoho podarovat. I když třeba já jsem skrblík, když dostanu něco, co se mi líbí, podruhé, tak si to radši syslím, než abych to poslala dál. Pokud teda nehrozí expirace. :D

      Vymazat
  2. Páni, tak to je super:) Zrovna o tom černém mýdle jsem nedávno četla a hrozně mě láká, určitě ho chci vyzkoušet:) A je to teda úplně někde jinde, než nějaký Ladybox, protože ty produkty jsou fakt zajímavé:) Lak je krásný!

    OdpovědětVymazat
  3. Já tam ten prúvodní dopis měla, takže ti ho tam asi zapoměli dát :-/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Asi zapomněli no, už jsem ho viděla nafocený na jiných blozích. Co už... :D Myslela jsem si, že jsem ho třeba přehlédla nebo je zastrčený v tom papíře, ale takovou tvrdou kartičku bych nepřehlédla.

      Vymazat
  4. Ahoj, taky ho mám doma:) Ta houbička je konjac - víc třeba tady:
    http://sofastars.blogspot.cz/search/label/Konjac%20sponge
    Podle mě je napuštěný nějakou desinfekcí a před použitím bych ho rozhodně propláchla:)

    OdpovědětVymazat
  5. Tohle vypadá moc dobře :) já jsem nad boxem váhala, ale nakonec neobjednala.

    OdpovědětVymazat
  6. Som zvedava na tvoje nazory na mydlo ale najma na tu hubku, lebo na nu som uz pred casom pozerala a doteraz neviem ci to ma nejaku "napln" ktora sa vymyje alebo ci je dolezity skor material - aj ked teraz vidim ze asi tam ta napln teda je :D Vyzera to zaujimavo :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. V tom dopise prý píší, že to je 90 % přírodní houba a 10 % jíl. Tak i když se to vymyje, tak ta houbička snad zůstane. :)

      Vymazat
  7. Brunwen, tobe zapomneli dodat pruvodni popis, mne zase vymenili produkt...ja mam misto jilove cistici houbicky, houbicku s uhlim, popis v dopise vsak na jilovou.
    Houbicka nicim napustena neni, ona se vytvari z rostliny, google mi tvrdi, ze konjac je produkt z brambory, zele konzinstence. A je dokazany blahodarny vliv dijy obsahu mineralu a zivin. Ty se tedy po pouziti jaksi nevyplavi, nadale zustavaji. Jilova je na citlivou plet, ja vyfasovala na problematickou a mastnou. Samotna houbicka mi dost peipomina ze zakladky ty "fujtajblaky" a to dokonce i tou vuni.
    Jinak se da pouzit nekolika zpusoby...bud jen s vodou nebo s cisticim prostredkem. Ne vsak peelingem, trha houbicku.
    Po prvnim pouziti ztuhne a pri opetovnem namoceni zmekne.
    Pekne prosim toho vim vic, neb jsem kvuli jine hoube byla nucena nastudovat nekolikero ificialnich clanku, postupu a zahranicnich recenzi.

    OdpovědětVymazat