neděle 26. ledna 2014

Recenze: SKIN79 VIP Gold Super Plus BB Cream (stříbrná plechovka)

A mám za sebou testování druhé slavné plechovky od SKIN79, tentokrát té stříbrné. Nebo podle názvu zlaté? To je asi celkem jedno. Bohužel ani z téhle jsem si na zadek nesedla. Takže si začínám říkat "co na těch plechovkách od Skin všichni vidí". Alespoň na těchhle dvou nejznámějších. Já teda nic moc. Ale přestanu předbíhat.

Foto plného produktu (zdroj)

Prodejce slibuje:
"Luxusní BB Cream s velkým množství složek pro výživu pleti. Udržuje pleť pružnou, hydratovanou, projasňuje ji a bojuje proti vráskám, přičemž zanechává pleť přirozenou a zářivou. Chrání před UVA a UVB zářením, extrakt z kaviáru intenzivně pečuje o pleť.
Zlato, kaviár a olej z mandlí - vyživuje pleť do hloubky, pleť je hladší a odolnější.
Péče o strukturu pleti - představuje zdravou pleť, ingredience udržují správnou rovnováhu pleti.
Vyhlazuje vrásky a projasňuje pleť - změní nudnou a nevýraznou pleť na jasnou a krásnou. Non-stop péče o pleť.
Hydratovaná pleť - přírodní složky jako je Aloe Vera, udržují pleť hydratovanou a krásnou bez pocitu mastnosti.
Spolehlivá ochrana před UV zářením - chrání před UVA a UVB zářením SPF25 PA++."

Cena je podobná jako u ostatních BB krémů této značky, na českých e-shopech necelých 500 korun, na e-bay jej splašíte už od cca 250 korun. To pětikilo je hodně a nemyslím si, že za něj tenhle krém stojí. Proč tedy?

Konzistence: O něco hutnější než u růžovky, zřejmě proto, že má být vhodný pro suchou pleť. Nepůsobí naštěstí přehnaně mastným dojmem.
Odstín: O maličko tmavší než ten růžový, ale pořád dost světlý. Na mé světlé pleti vypadá přirozeně.
Vůně: Opět jemně pudrová, ale tentokrát cítím i nějaké květiny.
UV ochrana: Střední, SPF25 PA++.



Sjednocení a krytí: Je to pořád celkem mizérie. U tohoto jsem měla pocit, že oboje o trošku lepší než růžový bráška, ale když se dívám na ty fotky, tak mi přijde ten efekt stejný jako u růžové plechovky. Spíš tu pleť trochu projasní, než aby ji nějak sjednotil či překryl nedostatky. Vrstvení nepomáhá. Asi chci po těch krémech moc či co...
Hydratace: Lepší než u růžovky, protože je na suchou pleť. Bez krému pod něj bych ho ale stejně nepoužívala, obzvlášť ne teď v zimě.
Výdrž: Tradičně dobrá, nic nestéká, nedělá fleky, vydrží až dovečera. Akorát jsem ho musela častěji přepudrovávat, protože jsem se s ním dost leskla.

Bez krému
S krémem

Bez krému
S krémem

Celkový dojem: Nekoupila bych si, čekám od BB krému něco víc. Bohužel nemám tak dokonalou pleť, aby mi stačilo pouhé projasnění a UV filtr. Takže tento krém ani jeho růžového sourozence si pořizovat nebudu. To už mi mnohem víc vyhovovali všichni jejich méně známí příbuzní, ať už to byl slimák, premiér, oranžáda či oriental

A co na něj říkáte Vy? Vyzkoušely jste?

P. S.: Chce to změnu. Příště testovaný BB krém nebude asijský a bude bio.

12 komentářů:

  1. Nic moc, teda... Já jedu v BB krémech od Misshy, čekám od nich hlavně pořádný krytí a výdrž, značka SKIN79 mě nějak vůbec neláká, nevím proč. :-/ Těším se na ten bio BB krém! ;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Od Misshy mám velká očekávání. :D Tak snad nebudu zklamaná, až ji vyzkouším. Doufám, že bio BB nebude moc oranžový, trochu se ho bojím.

      Vymazat
  2. Úplne s tebou súhlasím. Tieto preslávené verzie som obe skúšala a podľa mňa im chýba to, čo sa od ázijského BB požaduje-krytie.:) Ja mám ale veľmi rada Oriental Gold Plus, ten kryje pekne poďla mňa..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo, ten byl moc fajn. To byl ten s tou tvářenkou ve víčku, ne?

      Vymazat
  3. Já mám asi se všemi BB krémy zkušenosti že prostě moc nekryjí a tak se držím u make-upů a nebo u CC krému NIP+FAB, ten zbožňuju :3

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No já mám s make-upy problém, že mi vždycky přijdou na pleti moc těžké/dělají mi masku a skoro všechny evropské drogérkové jsou na mě moc tmavé. A není to zase něco, bez čeho bych se neobešla, aby se mi chtělo investovat do nějakého dražšího lepšího světlejšího.

      Vymazat
  4. Souhlasím s tebou, tenhle jsem tedy ještě nezkoušela ale růžový ano a bohužel je jen pro ty, kteří nepotřebují moc velké krytí...ale ten oranžový je opravdu moc dobrý a na zimu mi sedí i zelený, který je dost světlý ale taky skvěle kryje :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na zelený a fialový jsem hodně zvědavá, vypadá to, že jsou o něco víc krycí.

      Vymazat
  5. Jelikož natvrdlí prodejci v Evropě prodávají všechno minimálně o odstín tmavší než potřebuju, jsem za Korea-BB horečku jedině ráda. Konečně mi sedí odstín:-). S pletí potíže nemám, tak se mi na nic nic hutného a těžkého stejně patlat nechce. Gold VIP je pro mě ideální. Ten zbytek ať se poctivě stará o pleť :-). Ne, chápu, že někomu nevyhovuje. Já jsem ráda, že mám něco lehkého a dostatečně světlého.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo tak to máš pak opravdu ideální, nedivím se, že ti vyhovuje. Co bych za to dala, kdyby mi tenhle stačil. :D

      Vymazat
  6. Já jsem tedy s tímto spokojená, kupovala jsem ho sestře... a té se po něm pleť i zlepšila. A já ho používám jen když mám pleť bez větších mizérií, když jsem líná se mazat krémem. Proto jsem ho ostatně taky brala. Chtít extra krytí, tak kouknu po něčem jiném :-)

    Za mne ale doporučení i pro smíšenou pleť.

    OdpovědětVymazat