středa 19. října 2016

Somebody To Love - Tribute Trio inspirované Queen od Notoriously Morbid

Notoriously Morbid Cosmetics se postupně stává značkou, u které nakupuji nejčastěji, protože se vždycky nechám nachytat na jejich extra limitované edice. Podotýkám, že ochotně, protože jejich limitky jsou super. Například jejich tzv. tribute tria. Jde o trojice produktů inspirované různými hudebníky, které se občas objeví na jejich stránkách (momentálně v nabídce žádné není). Mě letos zaujalo trio Somebody to Love inspirované legendárními Queeny obsahující dvě balení očních stínů a průsvitný lesk Cosmic Gloss, které stálo pouhých 12 dolarů. 

Škoda, že když se ke mně tyhle nákupy dostanou, je už zbytečné psát na ně recenze, protože jsou vyprodané většinou během pár hodin, ne-li minut (rekord byl letošní halloweenský set, který se mi podařilo ukořistit - 25 kusů vyprodaných do 2 minut). Ale tak když už jsem ho otevřela, tak jsem ho nafotila...





Baroness



Baroness se v kalíšku tváří vínově, ale má výrazný oranžovoměděný lesk. Na podzim ideální.

Vlevo: Urban Decay Primer Potion, uprostřed: UDPP + Pixie Epoxy, vpravo: NYX Milk.
Kovový lesk se mi sice v záhybu hned po nanesení setřel, to ale není při běžném pohledu vidět a během dne se stíny už dál prakticky nehnuly.



Naughty Nanny



Naughty Nanny je lehce průsvitný šedivý oční stín, který je však nabušený hromadou fialových třpytek a hází výrazné růžovo-fialové odlesky. Díky tomu je prakticky nevyfotitelný a na fotkách vypadá o dost nudněji, než jaký je ve skutečnosti.

Vlevo: Urban Decay Primer Potion, uprostřed: UDPP + Pixie Epoxy, vpravo: NYX Milk.
Tady se mi trochu podařilo zachytit tu růžovou...


Super Sonic Woman



Super Sonic Woman je jeden z cosmic glossů od NM - průsvitných lehce zbarvených lesků na rty se spoustou třpytek (nevím proč, ale momentálně žádný v prodeji není). Tenhle je narůžovělý s modrými třpytkami a jahůdkovou vůní (jako jahůdky od Joja). Zkoušela jsem ho vrstvit na matné rtěnky od NM, ale překvapivě se mi nejvíc líbí samostatně, na mystic mattes mi nepřišel dost výrazný. Hezky voní, nelepí, rty hydratuje a i přes průsvitnost jde nanést rovnoměrně a třpytky se neslévají do vrásek rtů.




Co užitečného se dá z tohoto článku dovodit? Pokud Vás tahle limitka zaujala, doporučuji Vám sledovat soukromou fb skupinu pro fanoušky značky, všechny limitky jsou tam ohlašované dopředu a na konci roku se v ní bude hlasovat o to, které z limitovaných produktů za celý rok 2016 budou zařazeny do stálé nabídky. Můžete tedy hlasovat i pro tyhle Queen produkty. :)

P. S.: K názvům jsem přiřadila písničky, jimiž jsou inspirovány, takže tenhle článek můžete využít jako hudební okénko. :)

8 komentářů:

  1. Wow, Baroness je nádherná! ♥ Takové barvičky můžu. Díky za tip netip :D

    OdpovědětVymazat
  2. ten bordový tieň so zlatým nádychom je neskutočný! presne taký zháňam :)
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak já budu hlasovat, aby jej zařadili do stálé nabídky. :)

      Vymazat
  3. Oba dva stíny mají naprosto božský odstín :) O téhle značce slyším poprvé.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mám tu zatím články hlavně o jejich matných rtěnkách. Doporučuji kliknout na štítek. :)

      Vymazat
  4. Ten lesk je tak divný až se mi líbí. :D Stíny jsou taky krásné, ale já jsem dost stínová, tak mě to ani nepřekvapuje.. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem taky nečekala, že se mi bude líbit, na světlé lesky moc nejsem, ale nedělá ze mě mrtvolu, za což má plus. :)

      Vymazat