pondělí 3. srpna 2015

Letní kosmetický new-in

Dlouho tu nebyl žádný chvástací článek, což bude i tím, že jsem utrácela víc za dovolené než za kosmetiku. I když... no spíš jsem nakupovala po jednotlivých kusech ne až tak zajímavé věci, takže k nafocení nějakého většího nákupu jsem se dostala až teď. V článku tedy určitě nejsou všechny novinky, co mám doma, a bude spíš jen tak orientační, co tu snad někdy v budoucnu uvidíte.


Poslední větší nákup z drogerií. Vidět můžete už obligátní barvu na vlasy a malé náušnice (jediný typ šperku, co nosím). Na Mixu jsem měla slevový kupón - 25 %, tak jsem koupila do zásoby micelárku. Mají jich už víc druhů a zbavili se pitomého dávkování s pumpičkou. Na radu Zdenule jsem si pořídila přírodní intimgel biopha i cestovní sadu šampónu a kondiše od Alverde. Myslela jsem, že je načnu na dovolené, ale nedostala jsem se k tomu. Z nových alverdích limitek jsem si pořídila jen tohle přírodní deo s vůní citronové trávy a šalvěje na doma, kde nechci smrdět, ale nevadí mi, když se zpotím, takže na sebe nechci zbytečně mazat hliník. Jiné limitky mě svou vůní nijak nezaujaly. Zato jsem si od Alverde pořídila ještě dva "barevné balzámy" neboli lip creamy, které pochválím už dopředu, jsou super (recenze bude). A nakonec Color Tattoo... měla jsem kupón na 1+1 zdarma do DMka a v Rossmannu stály asi 120 korun jedny. Tak jsem se rozhodla naskočit na ten bandwagon po hlavě a pořídila si rovnou čtyři (tzn. dosud jsem neměla žádné). A zatím to vypadá na pěkný fail...



V červnu taky měli konečně zase akci 2+1 zdarma na thebalm.cz. Tak jsem se, toužíc po co největší slevě, plácla přes kapsu, a koupila si rovnou všechny tři paletky, po kterých mé srdce toužilo: velkou rockovou paletku obsahující 12 očních stínů, tvářenku, rozjasňovač a dvě rtěnky Balm Jovi, paletku nude očních stínů Nude Dude (pokračovatelku populární Nude 'tude) a paletku šesti krémových tvářenek/rtěnek How 'bout Them Apples?, kterou jsem měla zadarmo (a ušetřila sedm stovek). Ještě jsem ani jednu nenačala, protože jsem si řekla, že nejprve musím zrecenzovat to, co už mám nafocené a rozpoužívané. Tak jsem zvědavá, jak dlouho mi to vydrží.


A když už jsme u té dovolené... z Francie jsem si přivezla svou první high-end rtěnku. Sice se dá sehnat i u nás, ale přišlo mi to víc ospravedlnitelné utratit za ni eura, kterými jsem šetřila, ale která jsem počítala, že tam stejně utratím. A je to prostě Francie. :)


A v neposlední řadě jsem vyhrála tenhle super nabitý balíček v giveaway u Nikol. Největší radost mám samozřejmě z dekorativky (články o ní versus o péči jsou u mě na blogu v poměru tak 3:1), ale všechny tři krémy mě příjemně překvapily svým složením, takže se určitě budou hodit. Ještě jednou děkuji! :)

Tak to je zatím vše. Na cestě mám i nějaké indie objednávky, takže indies z mého blogu jen tak nezmizí, a taky budu muset doplnit svůj arzenál přírodní pečující nedrogérkové kosmetiky, takže přes léto mi určitě ještě něco přibude. A teď ta důležitá otázka, která je jedním z důvodů, proč tyhle články píšu:

Co Vás v článku nejvíc zaujalo? O čem chcete, abych napsala nejdřív? A co pěkného jste si přes léto pořídily Vy?

14 komentářů:

  1. já ten Essence krém na obličej taky používám, složení není vůbec špatné a jsem s ním překvapivě spokojená... kdo by to byl řekl :) těším se na recenzi paletek a rtěnky, samozřejmě!

    OdpovědětVymazat
  2. Na to alverdí deočko jsem koukala taky... nezkoušela jsi ho už náhodou? Docela by mě zajímalo, jestli se vyplatí ho kupovat. Jinak z recenzí by mě nejvíc zajímaly paletky theBalm :-)
    S CT jsi rozhodně neprohloupila, žes to vzala takhle ve velkým. Fialová je sice trochu slabší, ale ostatní odstíny jsou super! (můj nejoblíbenější je tyrkysový a taupe)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Voní fakt pěkně, já bych si ho koupila klidně jen kvůli tomu, moc nestojí. Ovšem vůně není zase takový držák a po holení štípe.
      No já mám právě pocit, že jsem pěkně prohloupila. Nedrží mi ani jedno! A skoro ta barva prstem ani nejde přenést, se mi po víčku spíš jen tak maže. Máš nějaký nanášecí typ? Nebo jsem vychytala všechny odstíny, co jsou na nic, a drží jen ty tvoje?

      Vymazat
    2. Mě šmouhatěla jen ta fialová a trochu ta světle modrá, ostatní jsou fajn. Nejlepší držák je ale tyrkysová, bronzová a taupe. Nanáším normálně prstem, ale vždycky dávám pod ještě bázi, kterou nechám chvíli zaschnout. Moc je neroztírám, spíš vklepávám a vrstvím s takovým poctivým nánosem na prstu :-)

      Vymazat
    3. To je pech, zrovna ty, co nemám. :D No řídila jsem se tvými radami, ale stejně mi na očích nevydržely a začaly se slévat dřív než po osmi hodinách. :(

      Vymazat
    4. Já jsem z CT taky nebyla nadšená, a to jsem měla nejvíc chválený bronzový odstín :( další už bych nekoupila, přijde mi, že nejsou stavěné na mastnější víčka ... A neosvědčil se mi ani jako báze pod stíny (taky hodně doporučováno), což asi jen potvrzuje, že pro mastňáky tyto stíny fakt nejsou :(

      Vymazat
  3. Hezké, hezké, líbí se mi zase úplně všechno a přemýšlím, jestli taky náhodou nepotřebuji tu cestovní sadu od Alverde :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ještě jsem ji nezkusila, ale prý je fajn. :) A stojí pár korun, tak proč ji nezkusit. :)

      Vymazat
  4. To je novinek, už se těším na ty recenze od Essence! :) Jinak od Alverde jsem ještě nic nezkoušela, ale asi budu muset :).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Něco je fajn, něco míň, já mám asi štěstí a umím si celkem dobře vybrat, takže těch horších alverde produktů jsem vyzkoušela jen pár.

      Vymazat
  5. Ahoj, mě nejvíc zajímá vše od Balm a paletka stínů a na obočí od Essence:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, ráda tě tu opět vidím. :) Díky, pokusím se něco naswatchovat. :)

      Vymazat
  6. Ahoj, mna zaujima dalsi nazor na znacku BioPha :) ..uz dlho po nej v DM pokukavam :)

    OdpovědětVymazat