sobota 13. prosince 2014

Rozbalovačka: Ladybox listopad 2014 - pečující

Jo, říkala jsem, že si Ladybox už nikdy nepořídím (několikrát), a ten poslední koupila v červnu, ale víte, jak to chodí. Docházel mi sprcháč a krém na ruce a podle nápovědy měl být v Ladyboxu cestovní Crabtree & Evelyn, tak jsem do toho zkrátka šla s tím, že i kdyby mě z boxu zaujal jen ten C&E, tak mi to vadit nebude, a že třeba nebudu muset jít do drogérky pro sprchový gel....

Jen jsem se dlouho nemohla rozhoupat k zaplacení, takže jsem nestihla datum expedice a box mi přišel až tenhle týden.

Klasicky růžová krabička.

Časák zadarmo, mívají ho vždycky v čekárně u mé doktorky.




Po vyndání sašetek jsem se vážně lekla, že mi půlku věci neposlali, naštěstí krém na ruce a sérum byly schované na dně.


Ano, byl tam sprcháč. :D Nemusím do drogérky. :D Konkrétně od značky Anatomicals, takže mě nepřekvapují reakce "už zase". Ale mně to ani nevadí... Měla jsem v Ladyboxu kdysi jasmínovo-růžovou variantu, nic extra co se hydratace týče (spíš vysušoval, ale mě vysušují všechny sprcháče) a vůně taky nebyl můj šálek čaje, ale hranaté balení s pumpičkou je neskutečně praktické a obaly mi přijdou vtipné. Recycleman rules. O téhle variantě nevím, co si myslet. Nemá specifickou vůni, jen je označena jako "krvavá". Někdo ji přirovnal k vůni osvěžovače záchodové mísy... něco na tom bude, ale voní mi víc než jasmín+růže. Obsahuje peprmintový olej, citron, aloe vera gel a vilín, neobsahuje parabeny.

Plné balení, 300 ml, 119,- Kč.





Oční krém L'Ambre s olivovým olejem byl také avizován dopředu, ráda ho vyzkouším, až mi dojde Natura Siberica. Kromě všeho možného z oliv obsahuje i extrakt z levandule. Neobsahuje silikony, ale bohužel na konci složení naleznete parabeny. No snad mě neubude, vzhledem k tomu jak malé množství na malou část těla je potřeba. Zkoušela jsem krém na hřbetu ruky a je hrozně příjemný a krásně jemně voní, takže se na něj těším.

Plné balení, 15 ml, 149,- Kč.

Balení mají výrobky L'Ambre vždy moc pěkné. Bok krabičky.




Slibovaný Crabtree & Evelyn krém na ruce Gardeners. Voní mi trochu po levanduli a po měsíčku, hezky ruce hydratuje, což by i měl, když je pro ty zahradou namáhané (které nemám, ale neva). Žádná 100% příroda to rozhodně není, já ale chtěla i tak C&E už dlouho vyzkoušet, tak teď mám možnost. Z nechemických složek mě ve složení zaujaly makadomový olej (na druhém místě po vodě), bambucké máslo, extrakt z rozmarýnu lékařského, šalvěje lékařské, okurky seté, terčovky otrubičnaté (druh lišejníku) a myrha.

Cestovní balení, 25 g, 190,- Kč.




Bezoplachový hydratační balzám Schwarzkopf Bonacure Moisture Kick voní naprosto nádherně, klidně bych si takovou koupila voňavku. Ale asi jej oželím a podaruji, protože vlasy jsou to jediné, na co se teď snažím jít stopro přírodně, bez silikonů a SLS, a výsledky se mi zdají dobré. Ale dřív bych z možnosti vyzkoušet tento balzám měla určitě radost, takže do boxu je to podle mě dobrá volba.

Cestovní balení, 30 ml, 399,- Kč za 150 ml = cca 80 korun.






Rozjasňující sérum Skin&Co Roma Sicilian Light. Neznám, netuším, co v tom je. Takže jsem googlila a zjistila, že bylo i v americkém Birchboxu, má obsahovat vitamin C a kolagen. Oficiální stránka s produktem zde, i se složením (zaujal extrakt z okry, pupečníku asijského, puchratky kadeřavé - druh ruduchy, tedy mořské řasy, a absence parabenů, obsahuje ale dimethicone). Zkoušet budu opatrně, protože sérum chladilo (pálilo?) už na ruce. Vůně je neidentifikovatelná, ale nevtíravá.

Vzorek, 5 ml, 47 dolarů za 30 ml = cca 8 dolarů = cca 175 korun.




Maska se zeleným jílem a mátou na mastnou pleť Cattier. Tak na tu se opravdu těším, asi jsem sto let za opicema, ale jílovou masku jsem ještě nezkoušela. Navíc jde o v boxu novou značku s certifikátem ECOCERT. 

Plné balení (jednorázová maska), 12,5 ml, 208,- za 100 ml = 26,- Kč.





Jako bonus byly na seznamu uvedeny a v boxu zařazeny vzorky make-upu Max Factor Skin Luminizer v odstínech 50 Natural a 75 Golden. Opravdu oceňuji, že je Ladybox zařadil jako bonus a ne jako řadový produkt, a taky dávám palec nahoru za zařazení dvou odstínů. Třeba mi ten světlejší bude.

Vzorky, 2x 2 ml, 434,- Kč za 30 ml = cca 58 korun.




Jak jste si asi všimly, rovnou jsem přidávala hodnotu obsahu, recenzi boxu jako celku totiž neplánuji. Jestli mě něco zaujme, dostane to samostatnou recenzi. Přibližná hodnota obsahu tohoto boxu tedy je 797 korun (pořízen za 339,- Kč). 

Listopadový box se podle mě povedl, nevyužiju jen ten balzám na vlasy, ale to jen kvůli svým osobním preferencím, moc dobře vím, že Ladybox obvykle přírodní kosmetiku neobsahuje. Líbilo se mi, že kolem této edice nevypukla žádná blbá kauza, všechno proběhlo, jak mělo. Dopředu prozrazené produkty byly v boxu v odpovídající velikosti balení, dostalo se na všechny. Já vím, tohle by měla být samozřejmost, ale v minulosti tomu tak nebylo. Je fajn vidět, že se u Ladyboxu polepšili. Na novost značek sice většinou rezignují, vždy se ale v boxu v poslední době nějaká ta novinka objevila.

Doufám, že stejně vydařená bude i prosincová edice, protože tu jsem si objednala taky. 
SPOILER!!! 
Mám totiž ráda krémy na ruce a v zimě jich spotřebuju celkem dost, v příští krabičce má přitom být plné balení vanilkového Figs&Rouge. Doma mám cestovní pomerančové, takže chci rozšířit sbírku. Doufám tedy, že bude v každé krabičce a že se nebude opakovat fiasko s Dr. Hauschkou. 

Jo a pokud vás Ladybox moc nebere a máte radši přírodní kosmetiku, objednala jsem si i prosincovou edici slovenské BioBeauty krabičky, která by mi měla dorazit co nevidět. Takže v dohledné době čekejte další dvě rozbalovačky.

A když už jsme u těch krabiček... dneska jsem balila výhry do giveaway a po víkendu poputují k vítězkám. :) 

Rozmazáno naschvál. ;)

A co Vy? Objednaly jste si k Vánocům nějakou krabičku, nebo už jdou mimo Vás? Těšíte se na Vánoce?

P. S.: Prokrastinační tip - objevila jsem blog Love for Lacquer, kde jsou úplně nááádherné fotky indie laků na nehty. Nad některýma se vážně rozplývám, a to si nehty nelakuju a laky jdou obvykle mimo mě. Pokud se chcete pokochat a profláklé značky jako OPI, China Glaze a spol. vás už neberou, doporučuji. Škoda, že příspěvky na tom blogu nelze nějak filtrovat podle témat...

8 komentářů:

  1. Hi! Thank you so much for the wonderful shoutout! You are so sweet! xoxo

    OdpovědětVymazat
  2. Taky jsem v nějakém záchvatu objednala prosincový Ladybox, i když už ho nějaký čas nekupuju. A čeká mě druhý Memebox (#81 1st Anniversary Box), první se mi dost líbil - viz třeba tady:
    http://www.chocolateandlipstick.com/2014/10/memebox-lucky-box-10-unboxing-first.html#.VIyUxHus3ao

    OdpovědětVymazat
  3. Pěkný obsah :). Mě by nejvíce potěšil krém na ruce a oční krém
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  4. Až na ten oční krém, se mi líbí všechno. Box už jsem třičtvrtě roku nekupovala, a myslím, že právě nastal čas si ho zase pořídit a už se na něj moc těším :-)

    OdpovědětVymazat