úterý 25. února 2014

Recenze: Vzorky očních stínů z Game of Thrones a Minecraft kolekce (Shiro Cosmetics)

Abych měla pauzu od všech těch hobitích stínů, rozhodla jsem se vyzkoušet vzorky, co jsem dostala od Caitlin zadarmo k nákupu. A musím říct, že se mi opravdu trefila do vkusu. Game of Thrones kolekci jsem si plánovala pořídit, Minecraft stín byl v mé oblíbené fialové. Zároveň šlo ale o odstíny, které se mi fotily doteď asi nejhůř, zkrátka se mi nepodařilo přesně zachytit, jak vypadají ve skutečnosti, což je škoda.

___________________________________________________

Screenshot (art by Robert Hendrickson)
John Snuh knows nothing, except for the Lord's Kiss, and what a castle looks like.

Studená zimní šedobílá, se zářivým ledovým shimmerem. Použitelná na rty.

Odstín inspirovaný postavou Jona Snowa (český překlad bojkotuju), nebo spíše Zdí. Jak já světlé odstíny nemusím (protože mi nesluší), tak tenhle je fakt krásný a opravdu mi tu Zeď připomíná. Jde o namodralou bílou s výrazným „aqua“ leskem, který místy přechází až do zelena a žluta. Zkoušela jsem ho smíchat s neShiro stíny, ale to moc nevydržel. Sám o sobě mi na pohyblivém víčku nesluší, takže samostatnou výdrž nemůžu posoudit. Používat ho budu jen na určité „highlighty“ na nepotící se místa. Vlevo tradičně s bází Artdeco, vpravo s bází Artdeco a Pixie Epoxy.






__________________________________________________

Screenshot (art by Robert Hendrickson)
Does loyalty mean nothing to you?

Sytá zemitá hnědočerná třpytící se zelenou rodu Mormontů. Nepoužívat na rty.

Inspirací je další moje oblíbená postava, Ser Jorah Mormont. V odstínu jsou barvy rodu Mormontů – hnědá a zelená. Podle popisu jsem čekala něco podobného jako The Last Homely House, ale stín vypadá úplně jinak. Podobnější už je trollí kůži v Not Drawing-Room Fashion, ale jen mírně. Jde vlastně o velmi tmavou hnědou s lehce zeleným, studeným leskem. Dobře se nanáší (jemně mletý) a hodně vydrží. Na fotkách ta zelená není moc vidět.











__________________________________________________

Screenshot (art by Matt Oswald)
Tmavá hnědo-švestková s jasnými bílými a modrými třpytkami. Nepoužívat na rty.

Na tuhle jsem se hodně těšila, fialové stíny miluju. Na ruce vypadala ta fialová opravdu nahnědle, byla víc teplá. Třpytky tam jsou vidět, ale jsou velmi drobné, nic přehnaného. Na oku mi barva přišla místy až domodra, ale to jen na první nanesení.






Naneseno nasucho, pod obočím je Jon Snow.





Napodruhé mi nestihl uschnout štěteček, tak jsem hrábla do pytlíku navlhko a nestačila jsem se divit. Bylo to, jako bych štětcem nanášela tekutý fialový kov s myriádou malých bílých a modrých třpyteček. Okraje jsem rozmazala s pomocí neShiro fialovorůžového stínu. Líčení vydrželo celý den a mně se tak líbilo, že jsem toho dne v práci skoro nic neudělala, protože jsem půlku dne strávila hleděním do zrcadla. :D Tenhle odstín si určitě v budoucnu pořídím ve větším, ta čtvrtka lžičky, co je ve vzorku, stačit nebude.

Bohužel fotky mokré aplikace nemám, jen tyhle mobilní mazanice:





A na závěr všechny stíny pohromadě, rozdíly mezi aplikací s Pixie Epoxy (vpravo) a bez (vlevo) tentokrát nejsou skoro žádné.


Po drhnutí prstem:


Který odstín je Váš favorit? Můj ten poslední.


6 komentářů:

  1. Taky ten poslední :) Ten je překrásný.

    OdpovědětVymazat
  2. Ohhhhh, ten s Jonom Snowom je megaa :D (Mozem zboznovat J.S. aj napriek tomu ze cely serial/knihy kompletne ignorujem? :D Ale ten herec je fakt zlaty :D)
    Inak mne sa velmi pacia zemite hnede ktore maju taky neobvykly shift - modry, zeleny ci fialovy - tieto vyzeraju fakt dobre:D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je chyba, že je ignoruješ. :D Jsou super a vhodné i pro ty, co jinak fantasy neradi. Ale vsaídm se, že tě do toho nutí kde kdo, takže přestanu. :D Jo, je zlatý, kdybys ho chtěla vidět někde jinde, tak teďka někdy by měly jít do kina Pompeje, kde bude jako správný chlap z antiky pořád běhat polonahý. I když se obávám, že film sám o sobě bude blbina. :D

      Vymazat
    2. Mne fantasy az tak nevadi, skor to, ze je to teraz take mega popularne a ja mam taku hipstersku averziu voci trending veciam (kym nie su kultove ako LotR etc:D):D:D
      Noo a toto su presne veci ktore mi treba povedat aby som sa o nieco zacala zaujimat :D Takze Pompeje, pisem si...:D:D

      Vymazat
    3. :D
      No já se obvykle tím, že je něco trendy, odradit nenechám, když vím, že by se mi to líbilo. A začala jsem to sledovat, když to ještě tak trendy nebylo. No a pak jsem si radši přečetla knížky, ty zas tolik lidí nepřečetlo, většina jen kouká na seriál. A jsou fakt skvěle napsané, v angličtině jsou i mnohem levnější. No a já pak můžu hledět na seriál s tím škodolibým úsměvem, že vím, co přijde, a sledovat šokované tváře mých přátel. :D

      asi takhle - klik

      Vymazat