středa 4. prosince 2013

Boxuji, boxuješ, boxujeme... hlavně na Vánoce (Misshabox!)

O Vánocích nejenže ráda obdarovávám svoje bližní, ale i sebe. Takže ač si říkám, že v poslední době ty Ladyboxy nejsou nic moc, tak jsem si pod stromeček objednala krabičky krásy hned tři.  Po listopadové pauze (ještě že tak) jsem si objednala prosincový Ladybox, protože v něm má být Natura Siberica, od které jsem vždycky chtěla něco vyzkoušet. Tak doufám, že to nebude takové fiasko, jako ten minulý box. Jestli jo, tak se na Ladyboxy vykašlu dlouhodobě (nebo bych objednávala jen Gold edice, pokud by za to stály). Ale tak nějak doufám, že se pod stromeček budou chtít trochu vytáhnout. Posuďte samy:
 
"Závěrečná edice tohoto roku Ladybox prosinec je tady. Co Vás v této sváteční edici čeká a nemine?

Ježíšek pro Vás obletěl svět a přinese Vám pod stromeček kosmetiku z Evropy, Ruska i Ameriky!

Vyzkoušíte nepoznané - letošní novinku z USA, texturovací lak na nehty, aktuální hit ulic New Yorku i bulvárů Los Angeles. Z Evropy se na Vás těší voňavá radost do koupelny, limitovaná edi
ce přípravku ve velkém 270 ml balení a certifikovaná, veganská, dekorativní bio-kosmetika s plným produktem, vyrobená na Vánoce přímo pro zákaznice Ladyboxu. A z daleké ruské Sibiře Vám představíme pečující přípravky, které jsou vyráběné výhradně z divoce rostoucích bylin a jejichž kvalita je zaručena Evropským certifikátem ECO BIO kosmetiky ICEA.

Objednávejte vánoční edici ještě dnes, počet krabiček je jako vždy omezen!

A to by nebyly Vánoce, kdybychom pro Vás neměli připravený dáreček navíc. Kromě kosmetických novinek v několika plných baleních bude ke každé krabičce přibalen speciální štětec na stíny v našich barvách!

Neváhejte a objednejte si pro sebe či pro kamarádku svůj vánoční Ladybox ještě dnes. Posílat krabičky budeme již v polovině prosince a garantujeme včasné doručení do Vánoc, v týdnu od 16. do 20.12.

Sváteční vánoční krabička, světové značky v plných baleních a dárek navíc - to vše se na Vás těší v prosincové edici za pouhých 319 Kč. Využijte také možnosti zvýhodněného předplatného na 3, 6 či 12 měsíců.

Těšíme se s Vámi na Veselé kosmetické Vánoce!

Váš Ladybox

+ logo Natura Siberica "
 
Hlavním důvodem, proč tenhle článek ale píšu je to, že asi před hodinou spustili prodej nového Misshaboxu! S minulým jsem byla hodně spokojená a spousta z vás mi psala, že vás mrzí, že jste ho nestihly. Téhle edice by mělo být víc kusů, takže pokud jste si pod stromeček ještě neudělaly radost, s chutí do objednávání. (Edice vyjde až po Vánocích, takže to není vhodný dárek pro někoho jiného než vás samotné.) Ještě že jsem byla na té předvánoční pracovní oslavě, jinak bych tohle úplně prošvihla, protože bych se na net dostala až zítra.
 
Misshabox je tentokrát o trochu dražší, obsahovat má oproti minulé edici ale jeden plný produkt navíc.

"Cena: 369,- Kč + 30,- Kč doprava = 399,- Kč.

Misshabox - Vaše vlastní kosmetické překvapení z Jižní Koreje.

Pokud jste narazila na "box" poprvé, rádi Vám objasníme, o co se jedná. Koupíte si krabičku s překvapením a na základě výběru našich specialistek Vám dojde dárkové balení s překvapením.

Tentokrát se zaměříme na obličej a jeho krásu. V Misshaboxu najdete 5 plných produktů a navíc vzorečky méně i více známých produktů. To vše za cenu 369,- Kč.

Misshabox je kusově omezen, proto objednávejte a těšte se i Vy na svůj vlastní Misshabox, plný překvapení a dárků kvalitní luxusní korejské kosmetiky MISSHA"

A protože jsem vyhrála už kdysi na podzim slevu na nákup v e-shopu biobeauty.sk, plánuji už delší dobu koupi jejich krabičky krásy - jakmile vyjde prosincová edice. Slibuji si od ní hlavně kvalitní pečující kosmetiku.

Edit: Neříkej hop, dokud nepřeskočíš. Prosincová Bio Beauty krabička prý nebude. :( Tak si pořídím asi až tu lednovou...
 
Někdy se říká, že co si člověk neudělá sám, to nemá. Takže i kdyby se na mě letos na Vánoce všichni přátelé a rodina vykašlali (což doufám, že se nestane), tak stále dostanu aspoň tři balíčky s překvapením. Myslete si o krabičkách krásy, co chcete, já si myslím, že se aspoň na ty Vánoce vyplatí, přestože na ně už delší dobu nadávám. Každý by měl dostat na Vánoce nějaké to překvapení, navíc se většina těchhle společností snaží s vánoční edicí vytáhnout. Takže si myslím, že největší jistotu kvalitního obsahu budete mít právě v tuto roční dobu.
 
A co Vy? Plánujete si pod stromeček nadělit nějaké kosmetické překvapení?

12 komentářů:

  1. Ahoj, ten biobeauty box vypadá pěkně, ale to poštovné je zřejmě víc než dalších 10 euro a to už se pak fakt nevyplatí, ne?
    Veronika

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, no právě to poštovné je tam celkem nic moc. Nedávno to trochu slevnili a odstupňovali podle váhy balíčků. Pokud by sis třeba objednala jen něco do čtvrt kila, platila bys 2-3 eura. Já dostala právě slevu 5 euro k nákupu, takže se mi o to ta cena sníží. Takže můžu mít krabičku za 10 euro + poštovné asi 8 minus 5 euro, takže 3. Celkově by mě to tedy mělo stát necelé 400. Bez slevy se to ale moc nevyplatí, hlavně větší objednávka. Jedině objednat pro kamarádky a poštovné si rozdělit.

      Vymazat
    2. Ona právě na jednu objednávku jde jen jedna krabička:( No nic, aspoň Missha to jistí:)

      Vymazat
    3. Aha. Tak to je nanic. I když jde to zorganizovat, kdyby si´třeba kamarádky chtěly koupit přímo nějaké výrobky, ne krabičku.

      Vymazat
  2. Děkuji za informaci, hned jsem si koupila MisshaBox.

    OdpovědětVymazat
  3. já jsem tentokrát Misshaboxu odolala, i když zněl hodně lákavě. fakt mám všeho strašně moc a pořád jenom jeden obličej :D jsem moc zvědavá na recenzi!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já překvapivě všeho moc nemám. Celkem dost jsem toho spotřebovala (co se péče týče), dokonce jsem teď musela dokupovat. Dekorativku, co nepoužívám, plánuju rozdat.

      Mimochodem poté, co jsem si koupila bázi od Artdeca, tak jak byly v MUA boxu ty trio oční stíny, tak s tou bází jsou úplně luxusní. Neskutečné barvy, které mi fakt sluší, a výdrž třeba i 10 hodin. Takže bych asi měla updatovat recenzi MUA Ladyboxu... :D

      Vymazat
  4. já jsem kvůli texturovaným lakům a dodatečným rozdání dárků (kdybych na někoho zapomněla) prosincový ladybox zakoupila. Jinak Misshabox, o tom žádná, byla jsem mezi prvními, kdo koupil :-)

    Teď spíš jezdím v dárkových sadách :-D A ne, nemyslím tím ty šílenosti, co se prodávají po hypermarketech. To pravidelně dostávám pod stromek a sem alergická...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No všimla jsem si na facebooku, že už Misshabox máš. :D

      A jaké dárkové sady se ti líbí? Potřebuji inspiraci pod stromeček...

      Vymazat
    2. Jezis, tech ale je :-)

      Napriklad v sephore sada 3x laky Orly, za 590kc, jestli mas o2, lze na ne vyuzit sleva 25%, to mas hned 443.

      Pak ma LovelyHair zlevnene stetce a sady svych stetcu. To stoji za zminku.

      Jordana a Milani meli vcera akci 50% off a navic meli darkovy sady ve trech cenovych kategoriich.

      Darkove sady s alkoholem taky nejsou k zahozeni :-)

      Znama ted brala par darkovych sad z oriflame, v nakupce je to za vice nez priznive ceny.

      No a pak treba z ebay darkova sada 5stetcu na makeup a 5 stetcu na oci, cca za 350.., k tomu houbicka... Kvalitou srovnatelne zatim i s real techniques nebo s peti stetci, alespon ty na makeup urcite.

      Vymazat
    3. Aha, no tak na laky a štětce mě moc neužije, ale Milani a Oriflame zní fajn. :)

      Vymazat