pondělí 19. srpna 2013

Dorazila pošta 2 (famous.co.uk)

Na famous.co.uk momentálně probíhá akce "vše za polovic". Protože jsem v červencovém Ladyboxu měla jejich sadu na obočí a moc se mi líbila, rozhodla jsem se pořídit si od nich ještě něco. Abych měla poštovné zdarma, musela jsem udělat objednávku nad 25 liber (international delivery totiž nezahrnuje european delivery, takže pro nás akce poštovné zdarma neplatí). Vyřešila jsem to tak, že jsem vyvěsila na facebooku oznámení a přibrala objednávky asi 5 kamarádek. Hned z toho byla objednávka za 60 liber. :D

Po 10 dnech mi dorazil pořádně vycpaný balík. (Přikládám obrázky, abyste viděly, že se rozbití snaží opravdu všemožně předejít.)




No a zde je obsah, vše bylo po částech zabaleno v bubble wrapu, moje věci jsou všechny v pořádku (kamarádkám jsem do nich nehrabala), ani stíny, ani tvářenka se nerozbily, zrcátka taky v pohodě.


Takže zde výhledově přibude i nějaká ta recenze dekorativní kosmetiky. Konkrétně očních stínů High Five ve variantách Smouldering a After Hours, korektoru na kruhy pod očima Into the Shadows, řasenky I'm Your Curl a tvářenky Shimmer Brick v odstínu Beyonce Shimmer.


Akce trvá pokud vím až do odvolání, začala někdy v červenci, takže neváhejte a využijte ji, dokud to jde. Samozřejmě pokud máte o tuhle kosmetiku zájem. :)

P. S.: Mám zásobu bublinkové folie alias nejlepšího odreagovávače aspoň na měsíc. Juchů!






1 komentář:

  1. Na produkt na úpravu obočí od Famous jsem četla spíš záporný recenze, ale teďka jsem viděla tvoje recenze na stíny a docela se mi zalíbili možná je někdy zkusím :)

    OdpovědětVymazat