čtvrtek 1. září 2016

Decluttering 1/2: Kosmetické "chcete mě?" pečující

Zdravím všechny své čtenářky, pokud mi tu tedy ještě nějaké zbyly. :) 

Jak jste si asi všimly, blog si užívá prázdnin. Je tomu tak z několika důvodů: 1) mám pořád co dělat, hodně jsem jezdila po výletech a dovolených, chodila ven... zkrátka trávila čas jinak. 2) Mám pocit, že to tak má přes léto většina lidí, takže blogy stejně nikdo nečte (i když blogování jde podle mě k šípku celkově, všechno se přesouvá na youtube a instagram). A to samozřejmě snižuje motivaci psát. 3) Momentálně mě navíc trochu trápí moje hlava/oči, nevydržím se dlouho koukat do počítače. Ale jelikož se právě nudím doma s neidentifikovanou virózou, nahodila jsem sem aspoň tenhle článek.

Trochu jsem třídila svou kosmetickou sbírku a dala bokem věci, bez kterých se obejdu, resp. které nestíhám spotřebovat. Byla by přece škoda, kdyby se mi tu jen tak válely, nebo se dokonce zkazily. Pokud máte zájem, můžete je adoptovat. :) Tohle je první ze dvou giveaway, pečující, příští bude dekorativní. Ostatně dosáhla jsem 100.000 návštěv svého blogu, tak se to teď i hodí. :)

Všechny produkty, které může jedna z vás vyhrát, byly už otevřené, to mějte na paměti. Takže je na vás, zda vám to vadí nebo ne, nikoho do účasti nenutím. Většina produktů je ale skoro plná a žádný z nich samozřejmě není zkažený. Samozřejmostí je, že budou všechny očištěné, a např. z balzámů odstraním opotřebovanou vrstvu a vydezinfikuju je.



Obsah se může ještě změnit, pravděpodobně něco přibyde. V balíčku ale určitě naleznete např. již neprodávanou tělovou limitku Alverde, jejich řadu péče o pleť s bachovkami, která mi nesedla. několik krémů na ruce a balzámů na rty (např. i Soaphoria), taky něco od mé oblíbené indie značky Sunny's Body Products, protože toho mám od nich moc (rozdávám spíš "jedlé" vůně), a kupu vzorků (u těch jediných nemohu zaručit použitelnost, nikdy nevíte, jak dlouho je v různých obchodech mají, než vám je dají).

Jo, nejvíc mám krémů na ruce a balzámů na rty, proto je jich v balíčku víc. Samozřejmě nemusíte využít všechno, něco můžete také poslat dál nebo i vyhodit, pokud vám to nesedne, zlobit se nebudu (patrně se to ani nedozvím). ;)

Podmínky:
- 1) Okomentujte tento článek, třeba mi napište, co byste z balíčku nejradši vyzkoušely. 
- 2) Sledujte mě zde přes GFC nebo na Instagramu, do komentáře uveďte, pod jakým jménem mě sledujete.
- 3) Giveaway je otevřená pro čtenářky z ČR a SR.

Nemusíte psát do komentáře svůj e-mail, výherce vyhlásím 15. září, tedy cca za dva týdny a do týdne se mi musí ozvat na můj mejl v profilu, jinak losuju znovu.

Bonus pro stálé čtenářky: Pokud jste už v minulosti komentovaly nějaký můj článek (fakt si to poctivě projdu), tak jste do losování automaticky zařazeny dvakrát. :) Pokud to případné nováčky mrzí, tak vězte, že soutěžním komentářem pod touto giveaway se stáváte stálými čtenářkami pro účely příští dekorativní giveaway. :)



Jak jste strávily prázdniny Vy?

20 komentářů:

  1. GFC: Peťuška
    akože wauuu... :) som unesená z tých balzamov na pery... chcem vyskúšať všetko... :)

    OdpovědětVymazat
  2. nooooo,alverde mám celkom rada,takže ten nočný krém asi.u nás v dm je toho poslabšie v regáloch.a je toho dosť,ak ma vyžrebuješ,kludne vyžrebuj aj ďalšiu,rada sa podelím.
    gfc driecnaslecna

    OdpovědětVymazat
  3. INSTA Darling Andrea, Google Andrea P.
    Sunny mám jen jednu krabičku a produkty mě baví, chci vyzkoušet další vůně :).

    OdpovědětVymazat
  4. gfc Elizabeth greenova
    tomanova.katerina@centrum.cz
    alverde to miluji a rada zkousim

    OdpovědětVymazat
  5. Ooo! I kdyby v té soutěži byly jen sunny's balzámy na rty, tak ze zúčastním, jsou totiž nejlepší! A já to teď taky flákám ze stejných důvodů, a ještě chvíli asi flákat budu...
    Každopádně sleduju na insta jako zmrzla_i_v_lete
    P.S. Jak se tesis na dalsi Disney krabicku od Sunny?
    Markéta

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ona má být další Disney krabička? :-o To nevím...

      Vymazat
    2. Na insta jsem včera zahlédla něco jako halloweenské preview s Disney padouchy.

      Vymazat
  6. Zprvu jsem si říkala,ze se účastnit nebudu. Jsem takovy spotřebovávač na baterky a mám všeho dost, že jo. A pak tam vidím tu kupu Sunny's BP a je to.. :-)
    Na insta té sledují jako barbora.v
    O mě se taky pokouší nějaká smrtelná rymicka, vůbec nevím, kde jsem k tomu přišla. Takže brzké uzdravení přeju!
    Léto bylo fajn, dovolená a výlety v až nezvykle velkém množství a to mě ještě ten letošní cestovatelský hřeb čeká, takže super! :-)

    OdpovědětVymazat
  7. Brunwen, ty víš moc dobře, co bych nejraději z balíčku vyzkoušela. Hlavně Sunny's Body Products, na tohle lákadlo ti skočím! :D Na insta samo sleduji, a jsem pravidelný čtenář prosííím! :D

    Jinak já ti s tou blogo pauzou naprosto rozumím, já se přes léto taky nezastavím, doma se mi kupí prach, ale to je fuk, chodím tam jen přespávat :D Užívej poslední teplé dny, pa! ;-)

    OdpovědětVymazat
  8. Sunny's Body Products? Ako niekto môže len tak dať ďalej Sunny's Body Products? Ach, čítam o nich neustále, o to ako voňajú a ááách. Raz som mala v ruke ich balzám, bohužiaľ už som ho vypotrebovala a nutne potrebujem vyskúšať od nich niečo ďalšie!

    Gfc - Gabriela Miklóšová :)

    OdpovědětVymazat
  9. Jů, taky se hlásím! Ráda bych vyzkoušela něco od Sunny :-)
    Na insta jako zd3nule, na gfc jako Zdenule

    OdpovědětVymazat
  10. Tak to je parádní giveaway! :) Nejradši bych vyzkoušela všechno, ale především kosmetické produkty od Sunny.

    Insta: D.endy, GFC: Dendy

    Letní giveaway | Lifestyle and beauty

    OdpovědětVymazat
  11. Jsem tady taky hlavně kvůli Sunny, to je myslím jasné 😄:-D Sleduji tady i na IG jako agabrucha :-)

    Užívej poslední zbytek pěkného počasí, ráda vidím, že se máš hezky :-)

    OdpovědětVymazat
  12. Najradsej by som vyskusala nieco od Sunny's Body Products. "Jedle" vone mam velmi rada :) Kremy na ruky a balzamy na pery patria medzi moje guilty pleasures, takze by som bola stastna ako blcha a urcite by som nic nevyhodila :)
    Sledujem tu aj na Insta ako Skalinky a poslusne hlasim, ze som uz v minulosti komentovala :)

    OdpovědětVymazat
  13. Nejvíce mne zaujaly balzámy na rty a věci od Sunny's Body Products.
    Blog sleduji přes GFC pod jménem Vereena (nebo možná Annabel Lee, měnila jsem totiž kdysi jméno. Každopádně ikonka zůstala stejná).

    OdpovědětVymazat
  14. Na GFC bych měla být dohledatelná jako Peprmintka.
    Já můžu kdykoliv cokoliv od Alverde. Ne vždy vše sedí, ale ta značka mě baví. A potom balzámy na rty, těch mám docela spotřebu. Snažím se mít v každé tašce jeden, další v koupelně, na stole, na poličce. Stejně se pak stane, že někam jdu, nemám ho a musím koupit nový.
    E-mail: l.mokra@email.cz

    OdpovědětVymazat
  15. No...pozdě. Ale co se dá dělat. Budu číst i nadále.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Čti, čti, budu ráda a giveaway bude ještě jedna. :) Snad do konce roku.

      Vymazat